Rafał Janczyk 18.09.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No to chyba udało mi się wszystko zrobić tak jak trzeba i mój dziennik będzie miał też komentarze. Jeśli ktoś miałby ochotę się wpisać to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 28.09.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 witam! może uda mi sie wam pomóc z tymi zdjęciami! a więc po pierwsze: wchodzisz na album w którym masz zdjęcia wchodzisz na zdjęcie które chcesz aby było w dzienniku prawym myszy klikasz na właściwości i kopiujesz adres nośnika w osobnym okienku otwierasz dziennik budowy i wchodzisz na odpowiedz którą chcesz wpisać do swojego dziennika ( tak samo jak byś chciał coś napisać w swoim dzienniku) i piszesz coś takiego [/img] miedzy te nawiasy kopiujesz ten adres nośnika swojego zdjęcia z albumu i to wszystko jak by co to pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 28.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 aha jeszcze jedno bo ten adres nośnika jest długi więc trzeba uważać żeby był cały skopiowany nio to chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Janczyk 28.09.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Suuuuper, dzięki serdecznie, Pierwsze 2 zdjęcia już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 28.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 nie ma za co ja miałam tan sam problem ile się naszukałam i naczytałam żeby wkońcu wkleić jakieś zdjęcia......... no to teraz tylko pstryk pstryk i wklejać a my z ciekawością będziemy śledzić wasze poczynania pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts