Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotelik samochodowy

alfa36

Recommended Posts

Jako, że fotelik wraz z samochodem nie nadają się już do użytku:( to pilnie muszę coś kupic dla mojego 4 latka. Najlepiej w jakims internetowym sklepie. Chodzi mi o fotelik od od 15 kg (chyba takie są?). W dodatku nie mamy za duzo pieniędzy, a z drugiej strony bezpieczeństwo synka to dla mnie priorytet. Nie mam glowy siedziec w necie i szukać... Może ktoś podpowie?

polecam http://www.allegro.pl/item737993987_fotelik_cybex_solution_regulacja_15_36kg_zegarek.html

cena przystępna, a fotelik całkiem przyzwoity ,są bardziej wypasione wersje (głównie lepszej jakości tapicerka),ale moim zdaniem ten fotelik jest bardzo ok.

a tu wersja z isofixem

http://www.allegro.pl/item741570377_cybex_solution_x_isofix_najlepszywybor_sprawdz.html

Zaryzykowałam i zamowilam w sklepie internetowym (cybexa zamowilam). Najwyżej odeślę, ale nie mam siły prosić wciąz o podwózki. Wogóle to nie wiem, jak ludzi żyli bez samochodu. Nie mam auta drugi tydzień. Do pracy 10 km, na przystanek 1 km i jakos nie udalo mi się jechac autobusem. Nie mam siły ciągnąć 4 latka na przystanek. A samochod za rok tak czy siak zmienię (stary póki co w remoncie).

Dzięki za rady.

• 11 months później...
Kupiłam wczoraj Mars Confort Ramatti i póki co oczu od niego nie odrywam. Zapłaciłam troszeczkę ponad 200zł, wybrałam kolorek Magic Grey (taki uniwersalny szary z dodatkiem czarnego i żółtymi obwódkami). Fotelik wygląda zgrabnie, jest głęboki i z tyłu ma schowek na jakieś użyteczne drobiazgi. Jak się spisuje dam znać po pierwszej jeździe :D