alfa36 19.09.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Jako, że fotelik wraz z samochodem nie nadają się już do użytku:( to pilnie muszę coś kupic dla mojego 4 latka. Najlepiej w jakims internetowym sklepie. Chodzi mi o fotelik od od 15 kg (chyba takie są?). W dodatku nie mamy za duzo pieniędzy, a z drugiej strony bezpieczeństwo synka to dla mnie priorytet. Nie mam glowy siedziec w necie i szukać... Może ktoś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 polecam http://www.allegro.pl/item737993987_fotelik_cybex_solution_regulacja_15_36kg_zegarek.html cena przystępna, a fotelik całkiem przyzwoity ,są bardziej wypasione wersje (głównie lepszej jakości tapicerka),ale moim zdaniem ten fotelik jest bardzo ok. a tu wersja z isofixemhttp://www.allegro.pl/item741570377_cybex_solution_x_isofix_najlepszywybor_sprawdz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 20.09.2009 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dzięki za pomoc. Zupełnie nie mam glowy do siedzenia w necie (właściwie do niczego nie mam glowy). A trzeba iśc do pracy a i dziecko wozić (póki co pożyczam samochod z kierowcą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 fotelik jednak trzeba dostosowac i do dziecka i do autanie każdy fotelik każdemu dziecku pasujetak samo jak nie każdy fotelik będzie pasował w kazdym aucie dobrego wyboru życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 24.09.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Zaryzykowałam i zamowilam w sklepie internetowym (cybexa zamowilam). Najwyżej odeślę, ale nie mam siły prosić wciąz o podwózki. Wogóle to nie wiem, jak ludzi żyli bez samochodu. Nie mam auta drugi tydzień. Do pracy 10 km, na przystanek 1 km i jakos nie udalo mi się jechac autobusem. Nie mam siły ciągnąć 4 latka na przystanek. A samochod za rok tak czy siak zmienię (stary póki co w remoncie).Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 którego zamówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 25.09.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Tego pierwszego, tańszego zamowilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 25.09.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Młody zadowolony:) Mam tylko nadzieję, że w samochodzie też będzie oki. Poki co dajemy radę bez samochodu. A myślalam, ze nie da się żyć bez samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Tego pierwszego, tańszego zamowilam. mam wcześniejszy modeli jest naprawdę ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filionka 17.09.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Kupiłam wczoraj Mars Confort Ramatti i póki co oczu od niego nie odrywam. Zapłaciłam troszeczkę ponad 200zł, wybrałam kolorek Magic Grey (taki uniwersalny szary z dodatkiem czarnego i żółtymi obwódkami). Fotelik wygląda zgrabnie, jest głęboki i z tyłu ma schowek na jakieś użyteczne drobiazgi. Jak się spisuje dam znać po pierwszej jeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts