Deszczu 19.09.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witam, jak widać jestem tutaj nowy więc mogłem pomylić dział, jeśli tak się stało bardzo mocno przepraszam A wiec zaczynam, chodzi mi o Altankę Ogrodową a dokładnie jej projekt. Altankę chce postawić na działce obok domku, jak wiadomo altanka ogrodowa ma być altanką z drewna, i teraz moje pytanie, czy pomógłby mi ktoś w zaprojektowaniu takiej altanki? Wymiar altanki jaki by mnie interesował to 4mx4m. Chodzi mi mniej więcej o dokładny opis jak zrobić wraz z wymiarami. Wiadomo nie jestem aż tak ciemny bo zdolności manualne posiadam spore, lecz nie wiem od czego tak na dobra sprawę zacząć wiec zgłaszam się do was Proszę o pomoc, nakierowanie mnie, bardzo mi zaezy na tym. Z góry dziękuje i czekam na odpowiedz. Pozdrawiam, Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 http://forum.muratordom.pl/jak-zrobic-altanke-projekty-altan,t26171.htm Bardzo proszę, to jeden link a jest ich całkiem sporo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 21.03.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Dawid_R Za taką kase mozna by samemu i z materiałem uszczesliwic dwie babcie, i dwóch dziadkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 21.03.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 ... i teraz moje pytanie, czy pomógłby mi ktoś w zaprojektowaniu takiej altanki? Co rozumiesz przez "pomoc przy zaprojektowaniu altanki"? Czy chodzi o przyspieszony kurs rysunku technicznego, czy może kurs ciesielki Niektórzy tutaj doradzający od razu skierowali cię na zakup gotowej (byłoby najbezpieczniej). Gdy się wie, czego się chce, to po prostu - siadać i ...rysować Efekt może być różny, ale za to ...jaka frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 21.03.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 JTD, prosił o pomoc w 2009 roku. Już pewnie altankę zbudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 21.03.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Też długo szukałem altanki ogrodowej. Potrzebowałem taką, żeby na kila lat była na mojej działce. Szukałem i rozglądałem się dość długo. W Internecie jest dość duży wybór sklepów. I postanowiłem kupić właśnie w tym sklepie - http://www.domy-ogrody.pl/pl/c/Altany-ogrodowe/37 i jestem zadowolony z zakupu. Jest przestronna i ekologiczna, babcia może trzymać tam wszystko co chce a gdy jest brzydka pogoda schować się od deszczu. Dosyć głupia reklama, czy sądzisz Dawidzie że ktokolwiek się nabierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 22.03.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 JTD, prosił o pomoc w 2009 roku. Już pewnie altankę zbudował Nie bądź gołosłowny - wskaż miejsce, gdzie o to prosiłem, Małą altankę z pozostałości zaoszczędzonych na więźbie będę stawiał dopiero w maju/czerwcu b.r. Gdy ją zbuduję (wraz z przystawioną do niej wędzarką/grillem/suszarnią grzybów), to nie omieszkam się pochwalić. Skąd więc pochodzi ta twoja wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystianB 13.07.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Witam, jak widać jestem tutaj nowy więc mogłem pomylić dział, jeśli tak się stało bardzo mocno przepraszam A wiec zaczynam, chodzi mi o Altankę Ogrodową a dokładnie jej projekt. Altankę chce postawić na działce obok domku, jak wiadomo altanka ogrodowa ma być altanką z drewna, i teraz moje pytanie, czy pomógłby mi ktoś w zaprojektowaniu takiej altanki? Wymiar altanki jaki by mnie interesował to 4mx4m. Chodzi mi mniej więcej o dokładny opis jak zrobić wraz z wymiarami. Wiadomo nie jestem aż tak ciemny bo zdolności manualne posiadam spore, lecz nie wiem od czego tak na dobra sprawę zacząć wiec zgłaszam się do was Proszę o pomoc, nakierowanie mnie, bardzo mi zaezy na tym. Z góry dziękuje i czekam na odpowiedz. Pozdrawiam, Krzysiek. Ja się pytam, po co projektować taki projekt czy bawić się właśnie w takie pisanie jak teraz czy ktoś pomoże jak można wejść na pierwsza lepsza stronę np. http://wybieramprojekt.pl/szukam-projektu-altanki/ i zakupić coś nad czymś już kiedyś ktoś się męczył. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 13.07.2015 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Po ostatnim wpisie zaczęło natrętnie coś "pachnieć" tanią (bezpłatną) reklamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts