Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt Altanki Ogrodowej - Pomoc

Deszczu

Recommended Posts

Witam, jak widać jestem tutaj nowy więc mogłem pomylić dział, jeśli tak się stało bardzo mocno przepraszam ;)

A wiec zaczynam, chodzi mi o Altankę Ogrodową a dokładnie jej projekt. Altankę chce postawić na działce obok domku, jak wiadomo altanka ogrodowa ma być altanką z drewna, i teraz moje pytanie, czy pomógłby mi ktoś w zaprojektowaniu takiej altanki? Wymiar altanki jaki by mnie interesował to 4mx4m. Chodzi mi mniej więcej o dokładny opis jak zrobić wraz z wymiarami. Wiadomo nie jestem aż tak ciemny bo zdolności manualne posiadam spore, lecz nie wiem od czego tak na dobra sprawę zacząć wiec zgłaszam się do was ;) Proszę o pomoc, nakierowanie mnie, bardzo mi zaezy na tym. Z góry dziękuje i czekam na odpowiedz. ;)

Pozdrawiam, Krzysiek.

• 5 years później...
Gość Konto usunięte_12*
... i teraz moje pytanie, czy pomógłby mi ktoś w zaprojektowaniu takiej altanki?

Co rozumiesz przez "pomoc przy zaprojektowaniu altanki"?

Czy chodzi o przyspieszony kurs rysunku technicznego, czy może kurs ciesielki :confused:

Niektórzy tutaj doradzający od razu skierowali cię na zakup gotowej (byłoby najbezpieczniej).

Gdy się wie, czego się chce, to po prostu - siadać i ...rysować :D

Efekt może być różny, ale za to ...jaka frajda :cool:

Też długo szukałem altanki ogrodowej. Potrzebowałem taką, żeby na kila lat była na mojej działce. Szukałem i rozglądałem się dość długo. W Internecie jest dość duży wybór sklepów. I postanowiłem kupić właśnie w tym sklepie - http://www.domy-ogrody.pl/pl/c/Altany-ogrodowe/37 i jestem zadowolony z zakupu. Jest przestronna i ekologiczna, babcia może trzymać tam wszystko co chce a gdy jest brzydka pogoda schować się od deszczu.

Dosyć głupia reklama, czy sądzisz Dawidzie że ktokolwiek się nabierze ?

Gość Konto usunięte_12*
JTD, prosił o pomoc w 2009 roku. Już pewnie altankę zbudował :cool:

Nie bądź gołosłowny - wskaż miejsce, gdzie o to prosiłem,

Małą altankę z pozostałości zaoszczędzonych na więźbie będę stawiał dopiero w maju/czerwcu b.r.

Gdy ją zbuduję (wraz z przystawioną do niej wędzarką/grillem/suszarnią grzybów), to nie omieszkam się pochwalić.

Skąd więc pochodzi ta twoja wiedza :confused:

• 3 months później...
Witam, jak widać jestem tutaj nowy więc mogłem pomylić dział, jeśli tak się stało bardzo mocno przepraszam ;)

A wiec zaczynam, chodzi mi o Altankę Ogrodową a dokładnie jej projekt. Altankę chce postawić na działce obok domku, jak wiadomo altanka ogrodowa ma być altanką z drewna, i teraz moje pytanie, czy pomógłby mi ktoś w zaprojektowaniu takiej altanki? Wymiar altanki jaki by mnie interesował to 4mx4m. Chodzi mi mniej więcej o dokładny opis jak zrobić wraz z wymiarami. Wiadomo nie jestem aż tak ciemny bo zdolności manualne posiadam spore, lecz nie wiem od czego tak na dobra sprawę zacząć wiec zgłaszam się do was ;) Proszę o pomoc, nakierowanie mnie, bardzo mi zaezy na tym. Z góry dziękuje i czekam na odpowiedz. ;)

Pozdrawiam, Krzysiek.

Ja się pytam, po co projektować taki projekt czy bawić się właśnie w takie pisanie jak teraz czy ktoś pomoże jak można wejść na pierwsza lepsza stronę np. http://wybieramprojekt.pl/szukam-projektu-altanki/ i zakupić coś nad czymś już kiedyś ktoś się męczył. Polecam :)