stoklos 19.09.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witam wszystkich czy spotkał się ktoś z elewacją wykonaną z gontów bitumicznych? Myślę nad czymś takim ale nie wiem czy to zda egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fibxxxel 19.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Z czego wykonane są ściany Twego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stoklos 19.09.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Z kształtek styroniamowych termodom. Mam zamiar mocować je (bo mniemam że o to ci chodzi) za pomocą kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fibxxxel 19.09.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Myślałem ,że chcesz uzyskać efekt elewacji z gontu z drewna... wtedy poleciłbym FiberShape... Osobiście nie spotkałem się z takim zastosowaniem gontów bitumicznych, ale nie twierdzę, że wszystko widziałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stoklos 20.09.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Myślałem ,że chcesz uzyskać efekt elewacji z gontu z drewna... wtedy poleciłbym FiberShape... O co chodzi, gdzie to w Polsce, Częstochowie można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 20.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam wszystkich czy spotkał się ktoś z elewacją wykonaną z gontów bitumicznych? Myślę nad czymś takim ale nie wiem czy to zda egzamin. Idź do działu ogłoszenia drobne, znajdź ogłoszenie "dach w dobrych rękach" Andrzej Wilhelmi prawdę Ci powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fibxxxel 20.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 'stoklos' wskocz na stronkę: www na moim profilu.FiberShape to produkt typowy do zastosowań na domach drewnianych... ale są tam też inne materiały, które układa się na rusztach konstrukcyjnych na każdego rodzaju ścianie...Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts