Izabela Wawrzeń 19.09.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 moi drodzy już mam zawrót głowy muszę w końcu podjąć decyzje co do wykończenia parkietu mam jatobe przemysłową i zachęca mnie produkt Bona naturale 1K takie połączenie oleju ,wosku itp. a efekt naturalna podłoga bez uciążliwej pielęgnacji tak mi powiedział handlowiec co wy na to może ktos z was ma u siebie parkiet wykończony tą boną która nie mało kosztuje więc jest się nad czym zastanawiać ,a jeżeli nie bona to co stawiam na naturalność parkietu i nie uciązliwą pielęgnacje pomocy!!!! dodam iż na forum już mi doradzano ale tak w kwesti upenienia się jeszcze raz piszę do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.11.2020 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Iza, na co zdecydowałaś się do pokrycia parkietu, będę odnawiać podłogę zastanawiam się nad Boną naturalne. Będę wdzięczna za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts