Martinezzz 19.09.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 witam, zamówiłem okna, wpłaciłem zaliczkę, okres oczekiwania ok 3 tyg, na 2 dni przed montażem telefon od sprzedawcy, ze okna już są, ale na klamki trzeba czekać następne 3 miesiące , czy ktoś spotkał się z taka sytuacja, czy jest to normalne? klamki, które wybrałem były oferowane przez sprzedawce i wystawione w salonie, nie żadne wymyślone przeze mnie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 19.09.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 witam, zamówiłem okna, wpłaciłem zaliczkę, okres oczekiwania ok 3 tyg, na 2 dni przed montażem telefon od sprzedawcy, ze okna już są, ale na klamki trzeba czekać następne 3 miesiące , czy ktoś spotkał się z taka sytuacja, czy jest to normalne? klamki, które wybrałem były oferowane przez sprzedawce i wystawione w salonie, nie żadne wymyślone przeze mnie, pozdrawiam Nie płać im całości ,aż się nie wywiążą z umowy w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 może to i lepiej - jesli masz w planach tynki i/lub wylewki to lepiej założyć byle jakie klamki (niech Ci dostaraczą z okanami - zastępcze) a potych pracach założyć klamki docelowe. Więc w zasadzie 3 m-ce da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezzz 19.09.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Nefer akurat to jak mam zorganizowana budowę to moja sprawa, bo może akurat kończę tynki za miesiąc a nie trzy, chodzi mi o podejście do klienta, zostało mi to zakomunikowane bez uprzedzenia i jakichkolwiek przeprosin czy rozsądnych wyjaśnień, zupełnie jakby to było normalnym standardem w tej branży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Jeeeesssoooo no Twoja sprawa, Twoja... To nie jest standard w tej branży - zresztą nie wiem dlaczego wyciągać takie wnioski na postawie jednego kontaktu z dostawcą okien. Co Ci doradzić ? Pozwij ich do sądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.09.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Pozwij ich do sądu Tak niema co sie patyczkowac z nimi,ktos musi zrobic z tym porzadek. Kto jak nie TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 19.09.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 pewnie!niech się liczą z klientem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 19.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 oo! z listu umieszczonym na forum http://forum.muratordom.pl/ratunku-okna,t169459.htm wynika, że okna wraz z klamkami zostały zamontowane my mamy avante bardzo ciemny mahoń z ciemno złotymi klamkami i wyglada super, elegancko i nowoczesnie, ale wiem ze sporo osob kupuje duzo jasniejszy orzech lub cos podobnego, ja tam wole moje ciemne , pozdro i glowa do gory (...) to jak z tymi klamkami, zamontowali czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 19.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Nefer akurat to jak mam zorganizowana budowę to moja sprawa, bo może akurat kończę tynki za miesiąc a nie trzy, Jak sobie zorganizowałeś okna ,tak masz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 oo! z listu umieszczonym na forum http://forum.muratordom.pl/ratunku-okna,t169459.htm wynika, że okna wraz z klamkami zostały zamontowane Jak to? to jak z tymi klamkami, zamontowali czy nie??? No własnie,zamontowali czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezzz 19.09.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 problem konkretnie dotyczy mojego dobrego przyjaciela, który nie ma czasu zagłębiać się w fora budowlane , moje okna są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 jeeeesooooo ....daj spokój Martinezzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.09.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 aaaaaaaaaaaaa Pozdrow kolege od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himlaje 19.09.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 zapachniało jakąs wajchą Niemniej, też nie lubie sytuacji gdy jakaś firma nawala, czasem w drobnej sprawie i ani o tym nie uprzedza ani się nie kontaktuje a potem nawet przepraszam, ani nic. Z takiego błachego i małego kłopociku polegającego głównie na lekceważeniu klienta zaczyna się w kliencie krew gotować i się robią z igły widły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 21.09.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Nefer akurat to jak mam zorganizowana budowę to moja sprawa, bo może akurat kończę tynki za miesiąc a nie trzy, chodzi mi o podejście do klienta, zostało mi to zakomunikowane bez uprzedzenia i jakichkolwiek przeprosin czy rozsądnych wyjaśnień, zupełnie jakby to było normalnym standardem w tej branży Czy telefon z informacją nie jest uprzedzeniem? Co do braku wyjaśnień to też trudno uwierzyć. Powiedzieli, że nie dostarczą klamek bo tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts