daggulka 22.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Naiwności ludzka, gdzie twe granice ... ojjjj.... se kiedyś w końcu nagrabisz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.09.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Fotki - REWELACJA, tak jak impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Tylko gawel jakiś taki niewyraźny chciałem oszczędzić przykrości minę miał za anielską byłoby to podejrzane dochodzę do wniosku, że dobra lampa to jednak podstawa choć wieczorem unikam zdjęć, a raczej nie potrafię już znaleźć aparatu, co często na dobre wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jaka ciiisza ...ja wiem : każdy zapisuje na kompa .... tak na wszelki wypadek ...a że trza zdjęcie po zdjęciu pojedynczo ...to i trwać musi tylko skąd ja to wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jaka ciiisza ...ja wiem : każdy zapisuje na kompa .... tak na wszelki wypadek ...a że trza zdjęcie po zdjęciu pojedynczo ...to i trwać musi tylko skąd ja to wiem .... tiaaaaaa.... cisza taka, że nawet Smoczyca nie odpowiada na posty z poprzedniej strony, tiaaaa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Stasiu .... na ten? moja żona też tak ma, ale wie gdzie se zagrzać... no i co ja mam Ci napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Stasiu .... na ten? moja żona też tak ma, ale wie gdzie se zagrzać... no i co ja mam Ci napisać? jak to co? napisz dlaczego te ręce masz takie zimne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 dochodzę do wniosku, że dobra lampa to jednak podstawa choć wieczorem unikam zdjęć, a raczej nie potrafię już znaleźć aparatu, co często na dobre wychodzi Faktem jest że lampa rzecz przydatna, ale ja bym nie przesadzał. Zdjęcia są jak trzeba, bo nieważne technikalia, tylko radośnie rozpląsane obiekty. Ot co. No ale jak my już przy tym, cień w lewym dolnym rogu, to norma czy wtykałeś paluchy przed lampę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 22.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Uff, znalazłam się wreszcie na fotkach Barbossy, bo już się zastanawiałam ,na jakiej imprezie ja byłam . Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pyszną zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jak to co? napisz dlaczego te ręce masz takie zimne! odkąd pamiętam tak mam ...ot - wybrakowany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.09.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 swoją drogą Retro, chyba nauki w Moskwie pobierałeś jak unikać zdjęć wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.09.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Każdy kto wyśle mi numer tel. dostanie filmik z imprezy MMS'em ! Uprzedzam że warto to zobaczyć Daga to potwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Uff, znalazłam się wreszcie na fotkach Barbossy, bo już się zastanawiałam ,na jakiej imprezie ja byłam . Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pyszną zabawę. Coś słabo szukałaś, bo np. u mnie jest takie o: http://lh5.ggpht.com/_N4UEj_YWCzQ/SrZ5jHleYYI/AAAAAAAAD5k/0MNfK2x4GlA/IMG_4326.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 O! A tu widać jak w pijackim widzie bezwzględnie maltretowałem cieszyniankę.Współczuję szczerze ...http://lh6.ggpht.com/_9cmUsZs0u2k/Srh7ssU7hZI/AAAAAAAAASM/tWxrTZhzhWc/s720/DSC_0632.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Każdy kto wyśle mi numer tel. dostanie filmik z imprezy MMS'em ! Uprzedzam że warto to zobaczyć Daga to potwierdzi boszszszs.... na filmie zaś chleje .... czy jest jakies zdjęcie na którym czegoś nie żłopie? a Depi .... jak Depi .... przesłodki , zresztą tak jak i coulignon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 O! A tu widać jak w pijackim widzie bezwzględnie maltretowałem cieszyniankę. Współczuję szczerze ... http://lh6.ggpht.com/_9cmUsZs0u2k/Srh7ssU7hZI/AAAAAAAAASM/tWxrTZhzhWc/s720/DSC_0632.JPG przede wszystkim nie maltretowałeś tylko pod nieobecność prezesa ustalaliscie ważne partyjne szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Podświadoma walka o stołki?No może i racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Adam zgłodniał to wykorzystałeś okazję i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a Cieszynianka to barrrdzo cierpliwa kobieta ... taka prawdziwa samarytanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.09.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a Cieszynianka to barrrdzo cierpliwa kobieta ... taka prawdziwa samarytanka Odezwała się Niesamarytanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts