Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Relacja 24h online - Pożegnanie lata w Ruścu :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 422
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tylko gawel jakiś taki niewyraźny

chciałem oszczędzić przykrości

minę miał za anielską

byłoby to podejrzane

dochodzę do wniosku, że dobra lampa to jednak podstawa

choć wieczorem unikam zdjęć, a raczej nie potrafię już znaleźć aparatu, co często na dobre wychodzi :D

jaka ciiisza ...ja wiem : każdy zapisuje na kompa .... tak na wszelki wypadek ...a że trza zdjęcie po zdjęciu pojedynczo ...to i trwać musi :p

tylko skąd ja to wiem .... :p :lol: :oops:

tiaaaaaa.... cisza taka, że nawet Smoczyca nie odpowiada na posty z poprzedniej strony, tiaaaa......

dochodzę do wniosku, że dobra lampa to jednak podstawa

choć wieczorem unikam zdjęć, a raczej nie potrafię już znaleźć aparatu, co często na dobre wychodzi :D

Faktem jest że lampa rzecz przydatna, ale ja bym nie przesadzał. Zdjęcia są jak trzeba, bo nieważne technikalia, tylko radośnie rozpląsane obiekty. Ot co.

No ale jak my już przy tym, cień w lewym dolnym rogu, to norma czy wtykałeś paluchy przed lampę?

Uff, znalazłam się wreszcie na fotkach Barbossy, bo już się zastanawiałam ,na jakiej imprezie ja byłam :D. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pyszną zabawę.

Coś słabo szukałaś, bo np. u mnie jest takie o:

http://lh5.ggpht.com/_N4UEj_YWCzQ/SrZ5jHleYYI/AAAAAAAAD5k/0MNfK2x4GlA/IMG_4326.JPG

Każdy kto wyśle mi numer tel. dostanie filmik z imprezy MMS'em !

Uprzedzam że warto to zobaczyć :lol: Daga to potwierdzi :wink:

boszszszs.... na filmie zaś chleje .... czy jest jakies zdjęcie na którym czegoś nie żłopie? :o :oops: :lol:

a Depi .... jak Depi .... przesłodki , zresztą tak jak i coulignon :wink:

O! A tu widać jak w pijackim widzie bezwzględnie maltretowałem cieszyniankę.

Współczuję szczerze ...

http://lh6.ggpht.com/_9cmUsZs0u2k/Srh7ssU7hZI/AAAAAAAAASM/tWxrTZhzhWc/s720/DSC_0632.JPG

przede wszystkim nie maltretowałeś tylko pod nieobecność prezesa ustalaliscie ważne partyjne szczegóły :roll: :wink: :D