daggulka 22.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kurrrrrde ... ja chce jeszcze .... kto umie cofnąć czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ale za kwasem nikt nie tęskni... zawiedziony jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Może poprośmy Adama, żeby zmajstrował maszynkę do podróży w czasie On wykonuje niewykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ale za kwasem nikt nie tęskni... zawiedziony jestem... Jak nie, jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Adaś chyba odsypia, bo cóś go długo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Adaś chyba odsypia, bo cóś go długo nie ma Miał pod Giewontem coś montować, może mu się spodobało i został Albo szuka miejsca na kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Adaś chyba odsypia, bo cóś go długo nie ma Miał pod Giewontem coś montować, może mu się spodobało i został Albo szuka miejsca na kulig albo razem z bacą się waha PS. Słyszeliście jak baca się wahał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Adaś chyba odsypia, bo cóś go długo nie ma Miał pod Giewontem coś montować, może mu się spodobało i został Albo szuka miejsca na kulig albo razem z bacą się waha PS. Słyszeliście jak baca się wahał? Ale on na tym weselu chyba nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 mam nadzieję, że nie!no, ale bacy dla towarzystwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ojjjj ....chopaki .... chopaki..... a przyznam, ze tomkwasa to się bałam na poczatku ....tak groźnie na mnie zaglądał .... obserwował .... a jak se jeszcze przypomniałam jego bardzo zasadnicze wypowiedzi z wewontku partyjnego, to jeszcze bardziej się bałam ale się okazał równy chop ..... Watków nie czytałem (jeszcze ), tez sie bałem tego prokuratorskiego wzroku, a że równy z niego chłop to poza konkursem wiadomo ze TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ojjjj ....chopaki .... chopaki..... a przyznam, ze tomkwasa to się bałam na poczatku ....tak groźnie na mnie zaglądał .... obserwował .... a jak se jeszcze przypomniałam jego bardzo zasadnicze wypowiedzi z wewontku partyjnego, to jeszcze bardziej się bałam ale się okazał równy chop ..... Watków nie czytałem (jeszcze ), tez sie bałem tego prokuratorskiego wzroku, a że równy z niego chłop to poza konkursem wiadomo ze TAK "Proszę Państwa, On tak patrzył, bo wadę wzroku potężną ma, a okularów se nie wziął" - to cytat z mojej dobrej znajomej. I sporo w nim prawdy. Ja tu tylko pomijam fakt, że Bóg mi taką gębę do kompletu dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.09.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ojjjj ....chopaki .... chopaki..... a przyznam, ze tomkwasa to się bałam na poczatku ....tak groźnie na mnie zaglądał .... obserwował .... a jak se jeszcze przypomniałam jego bardzo zasadnicze wypowiedzi z wewontku partyjnego, to jeszcze bardziej się bałam ale się okazał równy chop ..... Watków nie czytałem (jeszcze ), tez sie bałem tego prokuratorskiego wzroku, a że równy z niego chłop to poza konkursem wiadomo ze TAK "Proszę Państwa, On tak patrzył, bo wadę wzroku potężną ma, a okularów se nie wziął" - to cytat z mojej dobrej znajomej. I sporo w nim prawdy. Ja tu tylko pomijam fakt, że Bóg mi taką gębę do kompletu dał. Jak to "taką"???? Chyba sobie żartujesz, masz jakies dziwne kompleksy najlepszy dowód to to że masz przefają i sympatyczną żone pod kazym wzgledem i nie posadzam jej o zły gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Nie no, czekaj. Ja kompleksów nie mam, że ryj szpetny. Tylko że ludzie czasem myślą żem zły okrutnik, a to tylko gęba taka... A żonie przekażę. Zresztą, zbira się bidula żeby coś wreszcie samodzielnie napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.09.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Nie no, czekaj. Ja kompleksów nie mam, że ryj szpetny. Tylko że ludzie czasem myślą żem zły okrutnik, a to tylko gęba taka... A żonie przekażę. Zresztą, zbira się bidula żeby coś wreszcie samodzielnie napisać. No juz myslalem, że chodzi o to pierwsze No ciekawe co napisze? In deutsch natürlich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 chopaki .... nie klachać ... ogladać : http://img441.imageshack.us/gal.php?g=img1990yo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 To Wy z Leżajska i nie powiedzieli... tyłki spiorę na drugi raz... No jak to? Myślałem że wszyscy wiedzą, przegapiłeś ? PS. To co z tym Leżajskiem nie tak ? No nieee... ja się taknie bawię!! Krajany były a ja nieeee buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... PS. Piczmany!! Ja w Łańcucie pomieszkiwam - jakby co - to wiecie - niedaleko ten Leżajsk jest, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.09.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 no obejrzałem buuuu ja chce z powrotem do lata i żeby było co pożegnać . Zdjęcia super oczywiście bo było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja też chcę ... ja też no ale ... trza swoje odczekać bo jak bedzie za często to się sobą wszyscy znudzimy ... choć ja osobiście mogłabym sie spotylkać co tydzień i nie znudziłoby mi się na pewno ... gorzej , że w nałóg alkoholowy bym wtedy popadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ojjjj ....chopaki .... chopaki..... a przyznam, ze tomkwasa to się bałam na poczatku ....tak groźnie na mnie zaglądał .... obserwował .... a jak se jeszcze przypomniałam jego bardzo zasadnicze wypowiedzi z wewontku partyjnego, to jeszcze bardziej się bałam ale się okazał równy chop ..... Watków nie czytałem (jeszcze ), tez sie bałem tego prokuratorskiego wzroku, a że równy z niego chłop to poza konkursem wiadomo ze TAK "Proszę Państwa, On tak patrzył, bo wadę wzroku potężną ma, a okularów se nie wziął" - to cytat z mojej dobrej znajomej. I sporo w nim prawdy. Ja tu tylko pomijam fakt, że Bóg mi taką gębę do kompletu dał. Kurde bele, było trzeba jednak użyć tej pały do przeprogramowywania nastawienia i usuwania głupich pomysłów z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No ta! Wista wio! Jeszcze bym do seminarium poszedł .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts