cieszynianka 23.09.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 o! Jest fotka, gdzie jestem od frontu!!! Oglądałem i mam przemyślenia! Następnym razem będę bliżej zimnej płyty, napojów i w ciągłym ruchu!!! Więcej konsumować a mniej gadać! Chyba... Adam M. Ale pogadać przecież trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Aaaaadaś.... toć gadanie z Tobą to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Aaaaadaś.... toć gadanie z Tobą to sama przyjemność ... i ogrom wiedzy na przeróżne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ale ze stołu skubnąć czasem też trzeba, aby z sił nie opaść... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a opadałeś? bo nie zauważyłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Czerpałem z zapasów sadełka... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Czerpałem z zapasów sadełka... Adam M. Czyjego sadełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 jezus maria ...trza było mówić ... to bym Ci i swoje sadełko podrzuciła .... ... bo mam nadmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Braki dopędzałem procentami... Każde sadełko kiedyś się jednak kończy.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Zbul.. Zbulwa!!! Zbulwesowano mię! Idę do hyde parku ochydnie sie powywnętrzać! !!! Adam ! Ten M.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 co się stało? Adaś ...przeca Ty niespotykanie spokojny człek jesteś ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Noooo to nareszcie wiem jak niektórzy wyglądają!!ehhh... zazdroszczę Wam...Daggulka! A Ty solo byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Noooo to nareszcie wiem jak niektórzy wyglądają!! ehhh... zazdroszczę Wam... Daggulka! A Ty solo byłaś? Nie, była przecież z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Noooo to nareszcie wiem jak niektórzy wyglądają!! ehhh... zazdroszczę Wam... Daggulka! A Ty solo byłaś? boszszsszz, zawsze jestem solo ... bo ja imprezy jeżdżę żeby sobie odpocząć, wiesz? a przywiozła mnie faktycznie Cieszka ... za co jej i Piotrusiowi wielki buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Noooo to nareszcie wiem jak niektórzy wyglądają!! ehhh... zazdroszczę Wam... Daggulka! A Ty solo byłaś? boszszsszz, zawsze jestem solo ... bo ja imprezy jeżdżę żeby sobie odpocząć, wiesz? a przywiozła mnie faktycznie Cieszka ... za co jej i Piotrusiowi wielki buziak Wygląda na to, że tylko przywiozła i zostawiła na pastwę komunikacji państwowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No bo ja to pewnie też bym solo...dlatego tak się czepiam tych Piczmanów i Retro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cieszka ... no oczywiście, że także odwiozła Baru .... a w czym problem? Myślisz , ze bedziesz samotnie sie bawić? no way ..... nasi panowie na to nie pozwolą .... znam z autopsji .... bo co jak co , ale facetów na forum mamy zajefajnych ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cieszka ... no oczywiście, że także odwiozła Baru .... a w czym problem? Myślisz , ze bedziesz samotnie sie bawić? no way ..... nasi panowie na to nie pozwolą .... znam z autopsji .... bo co jak co , ale facetów na forum mamy zajefajnych ..... A niektórych to się powinno pilnować przed nimi samymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Eeee... nie o samo spotkanie mi biega, jeno o podróż!! To kiedy i gdzie ten kulig? I kto śnieg przywozi?? Noo chyba, że powitanie jesieni się zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Pewnie! Przysiądzie się taki, pogada i "pacjent" zasypia w połowie imprezy, niezależnie od tego jaka muzyczka leci.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts