cieszynianka 23.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Eeee... nie o samo spotkanie mi biega, jeno o podróż!! o kiedy i gdzie ten kulig? I kto śnieg przywozi?? Noo chyba, że powitanie jesieni się zrobi... Kulig ma być w Istebnej, termin do uzgodnienia, a na śnieg zamówienie trzeba wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Pewnie! Przysiądzie się taki, pogada i "pacjent" zasypia w połowie imprezy, niezależnie od tego jaka muzyczka leci.... Adam M. A zasnął który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A zasnął który No właśnie - też chciałam zapytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ło ranyyyyy!! Zaś 3 stówy ode mnie. 5 godzin jazdy...ale chyba samochód to kiepski pomysł, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A zasnął który No właśnie - też chciałam zapytać... Jeden zasnął, ale nie od rozmowy z Adamem, tylko ze zmęczenia intensywnym integrowaniem się z innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ulżyło mi...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ło ranyyyyy!! Zaś 3 stówy ode mnie. 5 godzin jazdy...ale chyba samochód to kiepski pomysł, nie?? Od nas było 4 stówy A samochód to był dobry pomysł O której chcesz, którędy chcesz, przystanek gdzie chcesz, same plusy dodatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ulżyło mi... Adam M. Szykuj się na następną pogadankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 jezzzzuuuu ...spać miałam iśc ....przez to forum chodze jak naćpana całymi dniami ..... gały na zapałki a ja choć raz bede miała blisko a niech mi powie kto , że nie przyjedzie bo za daleko .... to już nigdy sie w Wawie nie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 jezzzzuuuu ...spać miałam iśc ....przez to forum chodze jak naćpana całymi dniami ..... gały na zapałki a ja choć raz bede miała blisko a niech mi powie kto , że nie przyjedzie bo za daleko .... to już nigdy sie w Wawie nie spotkamy Dobranoc i już nie piszcie, bo jutro nie wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja też ide.... dobranoc wszystkim ..... buziole przesyłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No dobra - już też nie będe pisała... dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 "już nie piszcie" Trzepie mnie! Powinienem wywalić telepatrzydło na jaki śmietnik! Buziole dobra rzecz! Może się trochę uspokoję... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Słuchajcie!Cza by się zdecydować gdzie piszemy...czy tutaj czy na psychologu - trza co chwilę ganiać i sprawdzać czy w drugim wewontku się ktoś nie dopisał. Proponuję jednak tutaj - co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja tam moge zawsze i wszędzie ... i tu.... i tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.09.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 apeluję do Twórcy dużych fotek z podpisami, aby na drugiej poprawił podpis pod sSiwym12 trochę szacunku dla naprawdę siwych włosów pewnie nie da rady bez ingerencji w obrazek, ale trawę można skosić co najwyżej sSiwy12 kapcia kawałek straci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 coolibeer niedostępny jest ... na gg oczywiście jak go capne to mu powiem no trza chopakowi wybaczyć ... spieszył się .... ja naciskałam poprawi ... mojego nicka może też przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.09.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no tak ge zjadł wespół zespół się naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 wiesz ... może to jakiś znak ... może czas se nicka zmienić .... daggulka już się wszystkim opatrzyła.... zacząć wszystko od nowa .... z czystą kartą... ciekawe czy by mnie ktoś rozpoznał po wpisach .... trzaby sie bardzo pilnowac a ja szczera z natury baba jestem .... hm..... chyba by nic z tego nie wyszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kochani ... zapraszamy z Anulą74 na pogaduchy w jednym wewontku .... niech bedzie wszystko w jednym miejscu a nie rozpieprzone po wszystkich działach http://forum.muratordom.pl/dziendoberkowo-czyli-pierniczenie-o-glupotach,t170186.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts