retrofood 25.09.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 kulig moze być w Łążku Garncarskim (niedaleko Janów Lubelski, 1 km od drogi nr 9) Wkoło las i górki. I taniej niż w Istebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 w Istebnej drogo nie bedzie ... powiedziałabym nawet , że tanio .... bo po dużej znajomości z Cieszką gadaliśmy o tym w drodze powrotnej ... no ale to Cieszka załatwiać bedzie ...więc Ona koszty w swoim czasie poda.... to co? serioserio ... na kuligu zimą się sportykamy na połedniu ? wszyscy jak jeden mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja jak jeden Konkubent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja jak jeden Konkubent ooo... jak fajnie Cie poczytać a konkubent to nie Ty jeden a poza tym do tego czasu to się można dwa razy rozwieść i za mąż wyjść tudzież się ożenić więc faktycznie źle się wyraziłam chodziło mi o to , że jak wszyscy to wszyscy ... babcia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Jak mąż zaufania, albo mąż opatrzności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no tak ... bo mi słowo "mąż" to zupełnie się z imprezami nie kojarzy ... czasem trza odpocząć.... ... no i domator - najbardziej wdzięczny mi jest kiedy nie nalegam i nie musi ze mną na żadne imprezy nigdzie jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.09.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 aaaachMEA CULPAwiszę wyposażenie apteczkikomu? no i tak ogólnie bo tego nie byłoDZIĘKUJĘ za pomocbardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja nie pomagałam .... ale i tak było miło sSiwy i tomkwas pomagali czynnie .... na tyle czynnie , że zdjęć żadnych nie miał kto robić .... i chwała bogu..... a apteczka? dwie były .... pamiętam , że jedna chyba tomkwas'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.09.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 kulig - super pomysł tym razem chętnie przyjechałabym, ale jak nie będzie śniegu - to co będziemy robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 kulig - super pomysł tym razem chętnie przyjechałabym, ale jak nie będzie śniegu - to co będziemy robić? kochana ... to pytanie nie na miejscu .... w tym towarzystwie nie da się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.09.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 kulig - super pomysł tym razem chętnie przyjechałabym, ale jak nie będzie śniegu - to co będziemy robić? kochana ... to pytanie nie na miejscu .... w tym towarzystwie nie da się nudzić oj, kusisz, kusisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 elutek .... bo to nie science fiction ino szczera prawda zapytaj kogokolwiek z uczestników ... potwierdzi na obu ostatnich spotkaniach kole 6 rano jak się kładałam spać przychodziła ta sama refleksja : "k.... , dlaczemu tak krótko? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no i tak ogólnie bo tego nie było DZIĘKUJĘ za pomoc bardzo... dobra ... to se dla odmiany podziękujemy zamiast podzieńdoberkujemy .... to ja Ci bardzo, ale to bardzo dziękuję za to , że wróciłeś .... strasznie mi było smutno, że nie zdążyłam się z Tobą pożegnać .... jest jeszcze jedna opcja .... zdążyłam ale nie pamiętałam ... a zauważyliście , że Depiego nie ma od spotkania na forum ? może już nas nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 kulig - super pomysł tym razem chętnie przyjechałabym, ale jak nie będzie śniegu - to co będziemy robić? Wtedy się jedzie nie na płozach, tylko na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.09.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 kulig - super pomysł tym razem chętnie przyjechałabym, ale jak nie będzie śniegu - to co będziemy robić? Wtedy się jedzie nie na płozach, tylko na kołach ahaaaaaaaaaa, bo juz myślałam, że na łabudkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 kulig - super pomysł tym razem chętnie przyjechałabym, ale jak nie będzie śniegu - to co będziemy robić? kochana ... to pytanie nie na miejscu .... w tym towarzystwie nie da się nudzić oj, kusisz, kusisz... Nie ma żadnego kuszenia, tylko Twoja obecność jest następnym razem obligatoryjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 kulig - super pomysł tym razem chętnie przyjechałabym, ale jak nie będzie śniegu - to co będziemy robić? znam parę ciekawych zajęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 kulig - super pomysł tym razem chętnie przyjechałabym, ale jak nie będzie śniegu - to co będziemy robić? znam parę ciekawych zajęć... ... kontynuuj wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 dobra ....dawaj na tapete ...coś wybierzemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Widziałam dzisiaj jak w stronę gór wysokich (ja z tych niskich) cięła ciężarówka wyładowana kilkoma saniami ze szczerego drewna. Czyżby Cieszynianka już zaczęła kompletować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts