cieszynianka 25.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Widziałam dzisiaj jak w stronę gór wysokich (ja z tych niskich) cięła ciężarówka wyładowana kilkoma saniami ze szczerego drewna. Czyżby Cieszynianka już zaczęła kompletować? Zamówienie już poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 aaaaa.... Jeśli chodzi o podziekowania... Piczman! Identyfikatory piekne popełniłeś!!! I dwie złote myśli: Cytuje z pamięci: 1. Podczas ekspresyjnego tańca "wiesz, normalnie nie tańczę. Ale tu zimno jest!" 2. Podczas przutulania Żony " Lekarz zabronił mi sie podniecać. Dlatego seks tylko z żoną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 aaaaa.... Jeśli chodzi o podziekowania... Piczman! Identyfikatory piekne popełniłeś!!! I dwie złote myśli: Cytuje z pamięci: 1. Podczas ekspresyjnego tańca "wiesz, normalnie nie tańczę. Ale tu zimno jest!" 2. Podczas przutulania Żony " Lekarz zabronił mi sie podniecać. Dlatego seks tylko z żoną" Czyj to cytat, bo nie wiem czy już mam robić Mojej Większej Połowie awanturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Widziałam dzisiaj jak w stronę gór wysokich (ja z tych niskich) cięła ciężarówka wyładowana kilkoma saniami ze szczerego drewna. Czyżby Cieszynianka już zaczęła kompletować? Zamówienie już poszło Nie przeinwestuj tylko. Pamiętam jak w firmie, w której dawno temu pracowałam organizowana była wycieczka. Wszyscy sie spierali, gdzie, jak itp. W końcu wszedł dyrektor i wszyscy do niego jak do ojca (fajny był), aby rozsądził. A on na to: może być 3 dni wkoło naszej firmy, bo i tak bede w doborowym towarzystwie i cały czas pijany. Klasa jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Widziałam dzisiaj jak w stronę gór wysokich (ja z tych niskich) cięła ciężarówka wyładowana kilkoma saniami ze szczerego drewna. Czyżby Cieszynianka już zaczęła kompletować? Zamówienie już poszło Nie przeinwestuj tylko. Pamiętam jak w firmie, w której dawno temu pracowałam organizowana była wycieczka. Wszyscy sie spierali, gdzie, jak itp. W końcu wszedł dyrektor i wszyscy do niego jak do ojca (fajny był), aby rozsądził. A on na to: może być 3 dni wkoło naszej firmy, bo i tak bede w doborowym towarzystwie i cały czas pijany. Klasa jednym słowem No i oszczędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Widziałam dzisiaj jak w stronę gór wysokich (ja z tych niskich) cięła ciężarówka wyładowana kilkoma saniami ze szczerego drewna. Czyżby Cieszynianka już zaczęła kompletować? Zamówienie już poszło Nie przeinwestuj tylko. Pamiętam jak w firmie, w której dawno temu pracowałam organizowana była wycieczka. Wszyscy sie spierali, gdzie, jak itp. W końcu wszedł dyrektor i wszyscy do niego jak do ojca (fajny był), aby rozsądził. A on na to: może być 3 dni wkoło naszej firmy, bo i tak bede w doborowym towarzystwie i cały czas pijany. Klasa jednym słowem No i oszczędnie Firma nie sponsorowała tej wycieczki. Koszty pokrywali pracownicy (bo sie lubili i chcieli razem wyskoczyć), więc podobnie jak na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 aaaaa.... Jeśli chodzi o podziekowania... Piczman! Identyfikatory piekne popełniłeś!!! co racja to racja ... na chopak talent.... I dwie złote myśli: Cytuje z pamięci: 1. Podczas ekspresyjnego tańca "wiesz, normalnie nie tańczę. Ale tu zimno jest!" 2. Podczas przutulania Żony " Lekarz zabronił mi sie podniecać. Dlatego seks tylko z żoną" massssakra ciekawe czy ktoś się przyzna .... absolutnie nikogo nie podpuszczam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 aaaaa.... Jeśli chodzi o podziekowania... Piczman! Identyfikatory piekne popełniłeś!!! co racja to racja ... na chopak talent.... I dwie złote myśli: Cytuje z pamięci: 1. Podczas ekspresyjnego tańca "wiesz, normalnie nie tańczę. Ale tu zimno jest!" 2. Podczas przutulania Żony " Lekarz zabronił mi sie podniecać. Dlatego seks tylko z żoną" massssakra ciekawe czy ktoś się przyzna .... absolutnie nikogo nie podpuszczam.... Albo puści parę, bo nadal nie wiem czy już mam robić rozróbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 "ale jak nie będzie śniegu - to co będziemy robić? " Zrobimy sobie ten śnieg. Akurat to trudne nie jest! "Tymi ręcami" można... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 "ale jak nie będzie śniegu - to co będziemy robić? " Zrobimy sobie ten śnieg. Akurat to trudne nie jest! "Tymi ręcami" można... Adam M. nie ma rzeczy której Addaś nie potrafi ... więc już wiemy , ze snieg na 100% bedzie ... czy ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 26.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam Jak sobie przypomnę, że tydzień temu o tej porze.... się działo to, aż się łezka w oku kręci... tak było fajnie pozdrawiam i czekam na następne spotkanie P.S. Ja już nie pamiętam, czy już dziękowałem, ale w takim razie jeszcze raz Ci Daggulko dziękuję, że mnie namówiłaś i wyciągnęłaś na te imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Co z okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 26.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Co z okiem A już przeszło samo, i gotowe na kulig A i sanki wyszykowane, konkretną grubą linkę otrzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Co z okiem A już przeszło samo, i gotowe na kulig A i sanki wyszykowane, konkretną grubą linkę otrzymały Ty Tinku, nie sanki szykuj, tylko za uprzężą się rozglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Tinek ... to ja bardzo Ci dziękuję , że pozwoliłeś poznać się osobiście .... uwierz mi - nie każdy ma odwagę na takie spotkanie przyjechać - ale Ci którzy przyjeżdżają - nie żałują ja wierzę, ze Ty tez nie żałujesz i spotkamy się przy okazji następnego spotkania - gdziekolwiek będzie i kiedykolwiek to samo tyczy się pozostałych bo ja nie wiem .... może jestem nieco naiwna , może jestem nieco infantylna w tym co robię .... ale wierzę, ze mam tu prawdziwych przyjaciół którzy pomogą w potrzebie jeśli będzie kiedyś jakakolwiek pomoc potrzeba i ja im pomocy nie odmówię jeśli będę mogła takiej udzielić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 tyle tylko , że dla mnie największa pomocą i życzliwością jest to, że mogę tu na forum z Wami pogadać ... powyżalać się , no i spotkać ... przyznam się - przed każdym zlotem miałam nieludzką tremę ... strasznie się spinałam ... a w ubiegłą sobotę tremy nie było wcale .... czułam się jakbym jechała na spotkanie ludzi których od lat znam ... cieszyłam się jak dziecko które dostaje zabawkę ... naprawdę .... to , co my tu tworzymy .... wspaniałe jest po prostu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 26.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 bo ja nie wiem .... może jestem nieco naiwna , może jestem nieco infantylna w tym co robię .... ale wierzę, ze mam tu prawdziwych przyjaciół którzy pomogą w potrzebie jeśli będzie kiedyś jakakolwiek pomoc potrzeba i ja im pomocy nie odmówię jeśli będę mogła takiej udzielić .... trudnych słów przy sobocie używasz, ale rozumiem co do mnie mówisz i zawsze jakby co, to wal śmiało (to jak ja w Krakowie pracuję to znaczy ze nie daleko Ciebie?) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Tinek ... ponad sto kilosków ... znajdź Jastrzębie Zdrój na mapie ... od niego masz do mnie jeszcze 10km ... zapraszam - moje drzwi zawsze otwarte .... dla przyjaciół z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 26.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 No znalazłem, faktycznie nie tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 No znalazłem, faktycznie nie tak daleko No, to teraz poszukaj Cieszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts