tomkwas 05.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ty sie mnie tu nie czerwień ... bo to najprawdziwsza prawda jest ... czekam w takim razie na ciąg dalszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 05.10.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dajcie mi kilka dni to tez coś sklecę Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ano właśnie. Czasu brak zeby tak normalnie przysiąść ...Na to twoje to czekam bardzo, bo i sprzęt profeska i operator widać że z głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 kofane chopaki jesteście ... coś mi się zdo , ze długo bedziemy jeszcze to spotkanie wspominac ... i dzieki bogu ... bo było zajeb.... na kulig w styczniu sie oczywiście piszecie? nie wyobrazam sobie , coby Was nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 05.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wiele nie nagrałem ale wstawię trochę najlepszych fotek na początek, potem pomixuje i cos fajnego powinno wyjść! Ale coś mi się wydaje że coolibeer miał coś klecić, czy nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no miał, miał ... ale jest usprawiedliwiony ...prace pisał, broni się w październiku , do tego buduje , pracuje i w związku z tym cierpi na chroniczny brak czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.10.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A jak ja mu to mam wysłać? Przeca on moją kamerą kręcił. Sam się wezmę i coś tam pokleję. Dam radę. Powiem tylko, że i bez montowania, ten materiał przyprawia o napady śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 na kulig w styczniu sie oczywiście piszecie? nie wyobrazam sobie , coby Was nie było Kulig owszem. Właściwie ja to nie mam nic do gadania, bo w Ruścu moja żoneczka się z cieszynianką albo z Dużym poumawiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no bo Tomkwasowa to mądra babka jest i wie co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 He he he. No nie przypadkiem mnie za męża brała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dajcie mi kilka dni to tez coś sklecę Pozdrowionka Dajemy, dajemy , najpierw zaworek do CUW a potem troche rest your self , no a potem film spoko co sie odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 He he he. No nie przypadkiem mnie za męża brała .... wiedziałam, ze to napiszesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.10.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 To ja jeszcze dołożę małą bombkę ... REWELACJA !!!! http://www.nfow.pl/images/smiles/banann10.gif. Dobra to była przystawka a teraz czekamy na danko główne i deserki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 wiedziałam, ze to napiszesz .... to było do mnie ??? Wszelki duch ....http://www.nfow.pl/images/smiles/szczenaopada.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nie , Piotrus ... do Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.10.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nie , Piotrus ... do Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.10.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 To ja jeszcze dołożę małą bombkę ... REWELACJA !!!! http://www.nfow.pl/images/smiles/banann10.gif. Dobra to była przystawka a teraz czekamy na danko główne i deserki Ale fajnie Też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Tak miałem zmontować ale nie mam materiału. Czy już coś zostało pocięte albo mamy co montować? ehs... z tego co widzę poprzeczka została postawiona bardzo wysoko oglądając film na youtube Ale na pocieszenie to widzę że większość moich materiałów które kręciłem trafiło na trailer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.10.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ale na pocieszenie to widzę że większość moich materiałów które kręciłem trafiło na trailer I w pełnej wersji zostaniesz umieszczony jako jeden z autorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts