Gość coolibeer 05.10.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ale na pocieszenie to widzę że większość moich materiałów które kręciłem trafiło na trailer I w pełnej wersji zostaniesz umieszczony jako jeden z autorów. To było moje marzenie ale jak byś miał materiał z dwóch kamer to poproszę na płytke dvd jak można to też coś zmajstruje bo mam nawet już pomysła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.10.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jaki skromny filmik mjut malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.10.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 obejrzałam SUPER FILM tomkwas - jestem pełna podziwu, naprawdę i bardzo bym chciała nauczyć się grać na ... głośniku /kto to grał? Barbossa? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.10.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ano, on Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ano, on Ci. fajnie, to już mniej się boję... ale cieszynianka to musi koniecznie nauczyć mnie tych nowych, tanecznych kroków -bo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.10.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 obejrzałam SUPER FILM tomkwas - jestem pełna podziwu, naprawdę i bardzo bym chciała nauczyć się grać na ... głośniku /kto to grał? Barbossa? / Przez mgnienie oka grał także sam TKT (Twórca Kilku Tomów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 obejrzałam SUPER FILM tomkwas - jestem pełna podziwu, naprawdę i bardzo bym chciała nauczyć się grać na ... głośniku /kto to grał? Barbossa? / Przez mgnienie oka grał także sam TKT (Twórca Kilku Tomów). wiem, wiem, wieszcza od razu rozpoznałam oj, szykuje się u mnie w styczniu kurs gry na głośniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.10.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ano, on Ci. fajnie, to już mniej się boję... ale cieszynianka to musi koniecznie nauczyć mnie tych nowych, tanecznych kroków -bo nie znam Ha, ha, ha Jakby co, to byłam trzeźwa (Takie fiksum dyrdum imprezowe mię najszło, ale te typy tak mają, taka normalność alternatywna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.10.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Takie fiksum dyrdum imprezowe mię najszło, ale naprawdę mi się podoba nauczysz mnie? jakby co, to może być z głośnikiem norrrmalnie chyba pojadę na ten kulig ale bardzo obawiam się moich zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.10.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Takie fiksum dyrdum imprezowe mię najszło, ale naprawdę mi się podoba nauczysz mnie? jakby co, to może być z głośnikiem norrrmalnie chyba pojadę na ten kulig ale bardzo obawiam się moich zdjęć No i o to chodzi Nauczę Cię wszystkiego, co tylko zechcesz ( w repertuarze różne dziedziny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Takie fiksum dyrdum imprezowe mię najszło, ale naprawdę mi się podoba nauczysz mnie? jakby co, to może być z głośnikiem norrrmalnie chyba pojadę na ten kulig ale bardzo obawiam się moich zdjęć No i o to chodzi Nauczę Cię wszystkiego, co tylko zechcesz ( w repertuarze różne dziedziny ) dopsze jak dożyję, to będę, z wielką chęcią i ochotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.10.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Takie fiksum dyrdum imprezowe mię najszło, ale naprawdę mi się podoba nauczysz mnie? jakby co, to może być z głośnikiem norrrmalnie chyba pojadę na ten kulig ale bardzo obawiam się moich zdjęć No i o to chodzi Nauczę Cię wszystkiego, co tylko zechcesz ( w repertuarze różne dziedziny ) dopsze jak dożyję, to będę, z wielką chęcią i ochotą Wśród tych różnych dziedzin szczególnie dobrze mi idzie szorstki język budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Instrukcja gry na głośniku Depiego 1. Wypij kilka głębszych kwasu chlebowego... 2. Zapuść dobrą muzę z laptopa 3. Weź kolumnę głośnikową 4. Udawaj że grasz na gitarze i reszta już sama pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.10.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Phi. Tak to by każdy umiał. Ale to jeszcze trzeba mieć technikę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 5. nie zwracaj uwagi na przerażony wzrok właściciela głośnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Instrukcja gry na głośniku Depiego 1. Wypij kilka głębszych kwasu chlebowego... 2. Zapuść dobrą muzę z laptopa 3. Weź kolumnę głośnikową 4. Udawaj że grasz na gitarze i reszta już sama pójdzie Wprost na You Tube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 10.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Odgrzewam kotleta dla tych co boją się na kulig jechać Zobaczcie jak było abyście wiedzieli co ze sobą zabrać... To były kurna czasy... Obym dożył do kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Odgrzewam kotleta dla tych co boją się na kulig jechać Zobaczcie jak było abyście wiedzieli co ze sobą zabrać... To były kurna czasy... Obym dożył do kuligu dzieki!!!!!! przejżalam fotki i nabrałam ochoty jeszcze większej na kulig!!!!! ale stresa lekkiego nadal mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 nie ma co się stresować ..... bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 nie ma co się stresować ..... bedzie super dzieki daggulka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts