Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Relacja 24h online - Pożegnanie lata w Ruścu :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 422
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no nie wiem :-?

druga noga trochę się boi

ale negocjuję....

niech się nie boi tylko uczy na błędach :lol:

a tak w temacie ... odwinęłam bandaż z palucha ..... lekarz jutro nie będzie zadowolony ...chyba przegięłam z hulańcami :oops: :lol:

Kochani,

Super było Was wszystkich poznać, zwłaszcza w tak fajnych okolicznościach.

Imprezka ekstra, ale niestety obowiązki nas zbyt wcześnie wygnały do domu (właściwie to od wczoraj się zastanawiam DLACZEGO???). Mąż coś strasznie kwęka na kręgosłup i myślę, że uciekał wczoraj przed tańcami!!! A właśnie impreza rozkręcała się na dobre. No cóż, zgodnie z powiedzeniem "co się odwlecze, to nie uciece", mam nadzieję, że to nie ostatnie takie spotkanie.

Wszystkich wczoraj poznanych gorąco obydwoje pozdrawiamy.

Elżbieta i Adam

No słuchajcie coby nie powiedzieć to

PRZEDE WSZYSTKIM WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH ZA NIEZAPOMNIANE CHWILE !!!!

Są one tym co będę wspominał jadąc w upojny listopadowy poranek (po ciemku :evil: ) do pracy ("do varszawki "do Tomkwas :lol: ) żeby się nie załamać, w najbliższej przyszłości. i Tym czego się nigdy nie zapomina w ogóle tak jak np: pierwszej nocy we własnym domu (niekoniecznie dokończonym :lol: )

PS.

Dzięki Tomek za wklejenie zdjęć (chociaż ocenzurowanych :-? ) pomimo braku dostępu do netu :D . Jestem pod wielkim wrażeniem :o co znaczy sprzęt+talent :lol:

Gość coolibeer

;) Nie bedzie żadnej afery przynajmniej :)

Bo jak mawiają starzy górale "jedna karetka afery nie czyni" :D :D :D

Za rok będzie trzeba gaśnice zabrać ze sobą bo jak by nie patrzeć to pora na wóz strażacki ;)

Chyba dojechał ja widziałem już wpis jego na forum a miał napisać smsa że dojechał ale się nie doczekałem :)

Może zamiast smsa wysłał gołębia pocztowego :o

W tym przypadku dostarczenie wiadomości może potrwać trochę dłużej :-?

Żeby tylko jaki kot nie upolował "listonosza" :roll: :wink: