Barbossa 20.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 smutny? ja to mam prawdziwą depresję .... i jak Ty , Adaś ... chcę jeszcze no nie wiem druga noga trochę się boi ale negocjuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 no nie wiem druga noga trochę się boi ale negocjuję.... niech się nie boi tylko uczy na błędach a tak w temacie ... odwinęłam bandaż z palucha ..... lekarz jutro nie będzie zadowolony ...chyba przegięłam z hulańcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Depi żyje??? nie wiem ... nie odpisał mi na sms Podobno brak wiadomości to dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka_71 20.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Kochani,Super było Was wszystkich poznać, zwłaszcza w tak fajnych okolicznościach.Imprezka ekstra, ale niestety obowiązki nas zbyt wcześnie wygnały do domu (właściwie to od wczoraj się zastanawiam DLACZEGO???). Mąż coś strasznie kwęka na kręgosłup i myślę, że uciekał wczoraj przed tańcami!!! A właśnie impreza rozkręcała się na dobre. No cóż, zgodnie z powiedzeniem "co się odwlecze, to nie uciece", mam nadzieję, że to nie ostatnie takie spotkanie.Wszystkich wczoraj poznanych gorąco obydwoje pozdrawiamy.Elżbieta i Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 http://lh5.ggpht.com/_N4UEj_YWCzQ/SrZz7ggknzI/AAAAAAAAD3o/xj5TiX3-0Ho/IMG_4205.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka_71 20.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Oj, widziałam, widziałam w galerii.Zdjęcie to tłumaczy bardzo chłodna noc.Ale kolor bardzo twarzowy, nieprawdaż??!Pozdro dla Fotografa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Przekażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 No słuchajcie coby nie powiedzieć to PRZEDE WSZYSTKIM WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH ZA NIEZAPOMNIANE CHWILE !!!! Są one tym co będę wspominał jadąc w upojny listopadowy poranek (po ciemku ) do pracy ("do varszawki "do Tomkwas ) żeby się nie załamać, w najbliższej przyszłości. i Tym czego się nigdy nie zapomina w ogóle tak jak np: pierwszej nocy we własnym domu (niekoniecznie dokończonym ) PS. Dzięki Tomek za wklejenie zdjęć (chociaż ocenzurowanych ) pomimo braku dostępu do netu . Jestem pod wielkim wrażeniem co znaczy sprzęt+talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja też bardzo dziękuję i czekam na dalsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Nie bedzie żadnej afery przynajmniej Bo jak mawiają starzy górale "jedna karetka afery nie czyni" Za rok będzie trzeba gaśnice zabrać ze sobą bo jak by nie patrzeć to pora na wóz strażacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Za rok będzie trzeba gaśnice zabrać ze sobą bo jak by nie patrzeć to pora na wóz strażacki noooo, jesteś a sSiwy12 dojechał już do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Za jaki rok Mówili,, że wcześniej ma być kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 20.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Za jaki rok Mówili,, że wcześniej ma być kulig no oczywiście, i już role przydzielone, przeca z Dużym mamy ten kulig pociągnąć, od jutra trenuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Za jaki rok Mówili,, że wcześniej ma być kulig no oczywiście, i już role przydzielone, przeca z Dużym mamy ten kulig pociągnąć, od jutra trenuję A uprząż już masz Muszę poszukać jakiegoś chomąta, od razu w dwóch egzemplarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 20.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 O właśnie od razu chomąto na dwa przystojne konie szykuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Chyba dojechał ja widziałem już wpis jego na forum a miał napisać smsa że dojechał ale się nie doczekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 O właśnie od razu chomąto na dwa przystojne konie szykuj Chyba dam we wsi stosowne ogłoszenie, może ktoś ma i odstąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Chyba dojechał ja widziałem już wpis jego na forum a miał napisać smsa że dojechał ale się nie doczekałem Może zamiast smsa wysłał gołębia pocztowego W tym przypadku dostarczenie wiadomości może potrwać trochę dłużej Żeby tylko jaki kot nie upolował "listonosza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 witajta! No, dopchałem się do komputera. Impreza porządna, była policja i pogotowie. Cóż więcej trzeba? Teraz nawet nie na wszystkie wesela pogotowie przyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a cóż to, śpią jeszcze???a słońce już tyle godzin walczy z mleczną rzeką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts