Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Relacja 24h online - Pożegnanie lata w Ruścu :)

Recommended Posts

i ja walczę, z powszechnie niedostępną służbą zdrowia

choć i tak wynegocjowałem dobry termin, nie za miesiąc, tydzień, tylko jutro -

jestem wniebowzięty

Retro, to czym nas poiłeś to cudnapój, może nie każdy ma na to smaka, ale to nawet miało właściwości przeciwbólowe, a mam nadzieję, że i aseptyczne :D

• Odpowiedzi 422
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a cooooooooooooooooooooooooooooo tak mało tych fotek :wink: :wink:

tyle aparatów mieliście a taki mizerny efekt - mam nadzieję że to początek :D :D :D

Zuz@nko, której nie dane mi było poznać lepiej :( , jakos mi nie wychodziło wczoraj wklejanie zdjęć, wiec zrobiłem album na googlach.

http://picasaweb.google.pl/tomkwas/ImprezkaWRuscu#

Tam jest więcej.

a cooooooooooooooooooooooooooooo tak mało tych fotek :wink: :wink:

tyle aparatów mieliście a taki mizerny efekt - mam nadzieję że to początek :D :D :D

Zuz@nko, której nie dane mi było poznać lepiej :( , jakos mi nie wychodziło wczoraj wklejanie zdjęć, wiec zrobiłem album na googlach.

http://picasaweb.google.pl/tomkwas/ImprezkaWRuscu#

Tam jest więcej.

ooooooooooooooooooooo teraz to sobie polukałam

i no cóż.... pozazadraszczałam :wink: :wink: :wink:

Stasiu ....jak ja sie martwiłam, czy Cie ten Depi na ten dworzec odstawił i czy Ty do domu dotarłeś :oops:

ale widze , że piszesz i humorek dopisuje - znaczy wszystko gra i buczy :D

a kwasu to bym nie odpusciła ...koniecznie musisz sprawców włamania znaleźć i ukarać :wink: :D

tylko - Piczman ... ja osobiście prosze o łagodne potraktowanie mojej osoby ... wszystko pamiętam - te fotki nie będą normalne :oops: :lol:

choc z drugiej strony ... zawsze można powiedziec, ze to fotomontaż :oops: :lol:

żartowałam .... wklejaj jak leci ... za zbyt dużą ilosc alkoholu tez trza odpowiedzieć jak dorosły człek :D