Barbossa 21.09.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 i ja walczę, z powszechnie niedostępną służbą zdrowia choć i tak wynegocjowałem dobry termin, nie za miesiąc, tydzień, tylko jutro - jestem wniebowzięty Retro, to czym nas poiłeś to cudnapój, może nie każdy ma na to smaka, ale to nawet miało właściwości przeciwbólowe, a mam nadzieję, że i aseptyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a cooooooooooooooooooooooooooooo tak mało tych fotek tyle aparatów mieliście a taki mizerny efekt - mam nadzieję że to początek Cieszę się że choć chwilkę mogłam być z WAMI !!!!!!!!!!!!!! a załuję że tak krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 to nawet miało właściwości przeciwbólowe, a mam nadzieję, że i aseptyczne nie tylko, nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 witajta! Impreza porządna, była policja i pogotowie. Cóż więcej trzeba? Teraz nawet nie na wszystkie wesela pogotowie przyjeżdża. No. I tym możemy sie do końca życia chwalić, że do nas karetka była wezwana, a na wesele z przeciwka, figa z makiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.09.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a cooooooooooooooooooooooooooooo tak mało tych fotek tyle aparatów mieliście a taki mizerny efekt - mam nadzieję że to początek Zuz@nko, której nie dane mi było poznać lepiej , jakos mi nie wychodziło wczoraj wklejanie zdjęć, wiec zrobiłem album na googlach. http://picasaweb.google.pl/tomkwas/ImprezkaWRuscu# Tam jest więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ja już byłem kiedyś w takiej sytuacji, gdzie w jadalni na dole było wesele, a na hallu II pietra siedzieliśmy se wokół stolików... i z dołu przychodzili do nas, twierdząc, że u nas jest weselej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a cooooooooooooooooooooooooooooo tak mało tych fotek tyle aparatów mieliście a taki mizerny efekt - mam nadzieję że to początek Zuz@nko, której nie dane mi było poznać lepiej , jakos mi nie wychodziło wczoraj wklejanie zdjęć, wiec zrobiłem album na googlach. http://picasaweb.google.pl/tomkwas/ImprezkaWRuscu# Tam jest więcej. ooooooooooooooooooooo teraz to sobie polukałam i no cóż.... pozazadraszczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 przespałam się .... i nic nie minęło - nadal euforia i uśmiech jak przyklejony z gęby nie schodzi FOTY WKLEJAĆ .... bez krempacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To Ty się przespałaś, a ja stałem dziś w łazience 10 minut i nie mogłem sobie przypomnieć od czego się golenie zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.09.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Jak od czego? Od kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Od kostek nie mogę, bom poobgryzał. I jeszcze ktoś mię w język ugryzł i nie mogę gorących napojow pić. I kwasu nie mam, bo ktoś mi się do barku włamał. Sprawcy nie schwytano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.09.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Pewnie ukradł, sprzedał a kasę przechlał. Niecnota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Stasiu ....jak ja sie martwiłam, czy Cie ten Depi na ten dworzec odstawił i czy Ty do domu dotarłeś ale widze , że piszesz i humorek dopisuje - znaczy wszystko gra i buczy a kwasu to bym nie odpusciła ...koniecznie musisz sprawców włamania znaleźć i ukarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Depi żyje??? żyje , sms-owałam z nim dziś .... wczoraj cały dzień kaca leczył .... ale wszystko ogólnie ok , Stasia też dostarczył gdzie trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Depi jest w porzo. A kwasu nie odpuszczę, tylko nie mam kogo przesłuchać. Se gdzieś poszli.No i bedę musiał na ranczo jechać, nową beczkę naruszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Siema Właśnie kombinuje z fotkami, jak skończę to dostaniecie linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Piczman .... czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.09.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Siema Właśnie kombinuje z fotkami, jak skończę to dostaniecie linka Witam Wszystkich Kombinuj, bo wszyscy czekamy pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Siema Właśnie kombinuje z fotkami, jak skończę to dostaniecie linka yes pleasex3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 tylko - Piczman ... ja osobiście prosze o łagodne potraktowanie mojej osoby ... wszystko pamiętam - te fotki nie będą normalne choc z drugiej strony ... zawsze można powiedziec, ze to fotomontaż żartowałam .... wklejaj jak leci ... za zbyt dużą ilosc alkoholu tez trza odpowiedzieć jak dorosły człek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts