Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Relacja 24h online - Pożegnanie lata w Ruścu :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 422
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

A ja nie wiem czy juz ciocia Daggulka przeczytała co dla Niej zostało napisane we wątku co to do niego jest link w mojej stopce :D :D :D

pozdrawiam

nieeee...ale juz lece :D

Gawel ...nie kombinuj ...ja widze kota - jak go widze to nie jest źle :lol:

Tak się bawi , tak się bawi ,,,,

http://img24.imageshack.us/img24/313/img0345v.jpg

piczman i piczmanka :lol: :lol: :lol:

Chyba piczman i piczmanowa :roll: :wink: :D

Może napiszcie kto jest kto na tym grupowym zdjęciu :wink:

No i mam pytanie odnośnie zdjęć. Dlaczego Stasiu wyrywa jekieś deski? :o Dlatego była policja?

Piczman ....fotki pierwsza klasa .... zdaje sobie sprawę , ze to nie wszystkie :wink:

ja mam prośbe .... proszę - jesli ktoś ma jakieś fotki których nie chce publikowac z moją osobą (oprócz Piczmana i Tomkwasa , bo z nimi jestem dogadana) ... ja bardzo chciałabym pooglądać ... daje swój adres mailowy , proszę na maila mi przysłać:

[email protected]

amalfi - nie dlatego była policja .... no coś Ty ... czy widzisz , zeby na tych zdjęciach ktoś się na kogoś wkurzał albo dym robił?

oczywiście , że nie :D

chodziło o to, że jedna z osób na spotkaniu nabawiła się niechcący kontuzji ... a ponieważ dzwoniąc na 112 przyjeżdza również policja (a chcieliśmy tylko karetkę) to przyjechali , zobaczyli ze wszystko ok i odjechali :roll:

No nie mów :lol: Myślałam, że z tą karetką i policją to żart :lol:

Eeeee kochani, to impreza była super jak dwie służby zostały pofatygowane :wink:

Pamiętam takiego sylwestra, na którym na 12 osób była złamana noga, złamana ręka i zdjęty skalp. Więc takie rzeczy ludziom sie zdarzają :wink:

Zdjęcia świetne.