Asaf 19.09.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Mam na działce wiele dębów Znalazłem na swojej działce dąb którego dziś zmierzyłem w obwodziena wysokości 130 cm od poziomu ziemi.jego obwód wynosi 360 cm (3 metry 60 centymetrów)Jaki może być wiek tego drzewa ?Jakie dęby zaliczają się do pomników przyrody ?proszę o podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.09.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 wujek google...http://www.kp.org.pl/pdf/poradniki/drzewa_pomnikowe.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 19.09.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 czyli jakby nie patrzeć kwalifikuje się.Musi wyglądać pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts