zyrafa.m 19.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witam, zapoznałam się ze wszystkimi tematami związanymi z położeniem korka na ścianę. Nie znalazłam nigdzie informacji czy można zatynkować, a potem pomalować taką płytę korkową? Chodzi mi oczywiście o wygłuszenie 2 ścian od strony sąsiadów, a że mieszkanie jest małe, dlatego wybrałam korek, bo najmniej miejsca zajmie. Ale nie podoba mi się faktura korka i chciałabym go zatynkować i potem pomalować. Czy można tak zrobić? Czy może regips na korek położyć? Nie uzyskałam odpowiedzi na to pytanie u "fachowców" z castoramy czy też z nomi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam83 11.07.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Witam, zapoznałam się ze wszystkimi tematami związanymi z położeniem korka na ścianę. Nie znalazłam nigdzie informacji czy można zatynkować, a potem pomalować taką płytę korkową? Chodzi mi oczywiście o wygłuszenie 2 ścian od strony sąsiadów, a że mieszkanie jest małe, dlatego wybrałam korek, bo najmniej miejsca zajmie. Ale nie podoba mi się faktura korka i chciałabym go zatynkować i potem pomalować. Czy można tak zrobić? Czy może regips na korek położyć? Nie uzyskałam odpowiedzi na to pytanie u "fachowców" z castoramy czy też z nomi :/ W sumiem mam ten sam problem - udało się Tobie go rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts