dana151 19.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witam, szukam inspiracji na drewnianą podłogę do salonu. Nie chodzi mi o rodzaj drewna tylko sposób jego ułożenia i może coś więcej . Chwalcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 TU masz fajną galerię. http://2008.wengemar.pl/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 23.09.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A ja z kolei bardzo chętnie obejrzałabym wasza podłogi drewniane. Ja nie bardzo mogę się zdecydować na kolor i rodzaj drzewa do salonu (wolałabym chyba coś ciemniejszego).Może ktoś wklei jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts