anette76 19.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witam, bardzo prosze o pomoc w aranżacji przedpokoju.Przedpokój ma wymiary szer:,8 dług.2,5m. Na jednej ścianie chciałabym szafe wnęowa w kolorze palisandrowym bo w tym kolorze mam drzwi wejściowe. Reszetę chciałabym zrobic w kamieniu: http://www.kamiensosnowiec.pl/kategoria.html?id=45[/url] CULTURAL ARTSTONES MARMUR BIANCO Czy myślicie, że kamienia może być za dużo? raczej daje sie go na jednej ścianie. Czy kamień w przedpokoju Waszym zdaniem fajnie wygląda no i moze ktoś wie czy sie sparwdza. Zależy mi na czymś co jest łatwe w utrzymaniu w czytości. Prosze o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana151 21.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Miałam granit na podłodze w przedpokoju, rewelacja, łatwo w utrzymaniu w czystości, pięknie wygląda, nie niszczy się. Co do ściany ... ścian miałabym pewne wątpliwości, czy nie zrobi się jaskinia. Zależy jeszcze jakiego kamienia chcesz użyć i jaki masz wystrój mieszkania. Ja zdecydowałam się w kuchni położyć nad blatem połamany granit, efekt dla mnie rewelacja, w łazience chcę łupek (jednak obawiam się tej jaskini). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts