alfred3 20.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Zdecydowałem się na zakup tego pieca.mimo braku w "necie" opinii na temattego ''wynalazku''.Wiem że to nowość więc co do ekonomii,awaryjności pieca ,miarodajnych opinii nie będzie.Ale może ktoś z uczestników forum ma pierwsze opinie, uwagi na temat tego pieca i wykonania instalacji zasilającej. Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfred3 22.09.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ustawili,podłączyli i cieknie z kotła.A mam dokumenty o pozytywnym odbiorze technicznym producenta.Teraz pewnie zechcą reperować u mnie w kotłowni a ja się raczej nie zgodzę.Taka naprawa obniży jakość tego nowego kotła. Wymiana na nowy,albo zwrot zaliczki to tak. Może ktoś spotkal się z podobną sytuacją,wie jak postępować bo ja jestem "laikiem konsumenckim" Z góry dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts