KashaG 14.09.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 no wyszło ciekawie.. te płytki to mugaty vivesa..? Esiak, płytki to kolekcja Barcelona, płytka Sant Marti - Maciej Zień. Reni1980, Magduska dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.09.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Esiak, płytki to kolekcja Barcelona, płytka Sant Marti - Maciej Zień. Reni1980, Magduska dziękuję one są płaskie czy wypukłe? bo jeśli wypukłe to kensington... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 14.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Tak, Sant Marti - model Kensington 1 - wypukła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 no one są jeszcze w kolekcji London... Sant Marti to tylko aranżacja tak jak Piccadilly w kolekcji London, w której ta płytka występuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorro 18.09.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witam, Wrzucam i ja swoją białą kuchnię. Użytkuję ją 4 lata, spisuje się doskonale. To Ikea Stat. Blat drewniany dębowy. http://img508.imageshack.us/img508/5416/biaakuchnia.th.jpg' alt='biaakuchnia.th.jpg'> Pozdrawiam, http://malowanezycie.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 19.09.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Moja biała lakierowana kuchnia, jeszcze wymaga dopieszczenia ... ale to po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 19.09.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Moja biała lakierowana kuchnia, jeszcze wymaga dopieszczenia ... ale to po przeprowadzce Przepiękna,gratuluję! Z czego jest blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 19.09.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Blat zwykły w kolorze jamaica wood panel na ścianie tego samego rodzaju, tylko cieńszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 19.09.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Jeszki pięknazmieniam blat na drewno podobny w pierwszym zamyśle stawialiśmy na czarnydostałam już 2 wyceny czekam jeszcze na jedną i trzeba się juz na cos decydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 19.09.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Jeszki piękna zmieniam blat na drewno podobny w pierwszym zamyśle stawialiśmy na czarny dostałam już 2 wyceny czekam jeszcze na jedną i trzeba się juz na cos decydować Gosiu u kogo zamawiacie meble kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 20.09.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 jeszcze nie zdecydowaliśmy jutro jedziemy jeszcze po jedna wycenę i wtedy dam znac na co się zdecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.09.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 my też spotkaliśmy się z kilkoma wykonawcami - od gościa z Twardogóry po RUSTA. Najprawdopodobniej będziemy zamawiać w Ostroszowickiej Fabryce Mebli - salon koło Astry.Czekam na info od Ciebie, na kogo się zdecydowaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 22.09.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 mi to juz ręce opadają od tych wykonawców każdy proponuje co innego nie słuchają naszych sugestii tylko ta szuflada taka musi być bo inna nie może (po wczorajszej wizycie to już mi się odechciało) no ale ze schodami na początku było tak samo w sumie to dostałam już cztery projekty i wyceny na kuchnię ale jeszcze nie ma tego idealnego a czasu też już nie wiele a na lakierowane podobno się czeka do 6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 23.09.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witam.Zastanawiam się nad kuchnią IKEA. Ładnie i dość sensownie cenowo wyglądają fronty ADEL kremowy. Czy ktoś z Was ma u siebie taką kuchnię, a jeżeli tak, to będę wdzięczna za Wasze opinie i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 23.09.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Moja biało zielona kuchnia montowana jest dziś mam nadzieję, że w poniedziałek będę mogla sie pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 23.09.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 LYRECO7, bardzo Cię proszę koniecznie się pochwal, bo ja też będę chciała taką właśnie kuchnie (początkowo miała być szara, ale zmieniłam zdanie, jak zobaczyłam zestawienie zieleni z bielą) Ciekawa tez jestem jaki blat będziesz miała, biały mi pasuje ale nie chce białego, chce czarny tylko czy będzie wtedy ok...hm...powinno. Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Twojej kuchni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.09.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Moja biało zielona kuchnia montowana jest dziś mam nadzieję, że w poniedziałek będę mogla sie pochwalić Ojj ja też jestem baaardzo ciekawa,ponieważ też planuję biało-zieloną kuchnię Czeeeekam z niecierpliwością na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 30.09.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 LYRECO7 zamontowałaś kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ja miłośniczka białych kuchni zapisuję się w tym wątku Jestem bardzo zadowolona z wyboru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 05.10.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja miłośniczka białych kuchni zapisuję się w tym wątku jestem bardzo zadowolona z wyboru . czy mogłabyś wstawić zdjęcia :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts