forscher 30.10.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 http://meblebax.pl/img/kuchnie/realizacje/bialo-srebrna/bialo-srebrna-04.jpg https://www.youtube.com/watch?v=orUXFLy7KU0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leeewy 30.10.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Padło na mnie. Kuchnia, biały mat, uchwyty albo frezowane, albo Gamet UA45 i blat niby też wybrany. Niestety tylko laminat, w kolorze jasnego betonu, jednak nie jestem przekonany co do jego faktury... czy macie jakieś pomysły na niedrogi, ŁADNY blat? Zależy mi na jasnej kuchni, myślałem jeszcze o lacobelu i szarych płytkach na podłogę, ale co z tym blatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 30.10.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Padło na mnie. Kuchnia, biały mat, uchwyty albo frezowane, albo Gamet UA45 i blat niby też wybrany. Niestety tylko laminat, w kolorze jasnego betonu, jednak nie jestem przekonany co do jego faktury... czy macie jakieś pomysły na niedrogi, ŁADNY blat? Zależy mi na jasnej kuchni, myślałem jeszcze o lacobelu i szarych płytkach na podłogę, ale co z tym blatem... Jeśli ma być niedrogi to nic lepszego od laminatu nie znajdziesz. Co więcej te laminaty są coraz lepszej jakości, wzorów i struktur jest całe mnóstwo. Nie do końca rozumiem o co właściwie pytasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.10.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Mam wrażenie, że jednak przesadziłaś z tymi dodatkam:lol2: Arku, mam pytanie, będę miała meble 1,10 x 3,0 i w miejscu, gdzie u Adrianny stoi porcelana, będzie zlewozmywak jednokomorowy z ociekaczem. Szafka z drzwiami i na razie nie zdecydowałam się na żadne półki czy kosze. Pierwsza na dłuższej stronie będzie zmywarka. Tak więc szafka narożna odpada. Moje pytanie brzmi, czym tę szafkę ''wzbogacić'', żeby wygodnie można było z niej korzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 31.10.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Arku, mam pytanie, będę miała meble 1,10 x 3,0 i w miejscu, gdzie u Adrianny stoi porcelana, będzie zlewozmywak jednokomorowy z ociekaczem. Szafka z drzwiami i na razie nie zdecydowałam się na żadne półki czy kosze. Pierwsza na dłuższej stronie będzie zmywarka. Tak więc szafka narożna odpada. Moje pytanie brzmi, czym tę szafkę ''wzbogacić'', żeby wygodnie można było z niej korzystać? Wrzuć jakiś szkic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.10.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 [ATTACH=CONFIG]335777[/ATTACH] Znalazłam jakiś taki, jeszcze przed poprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 31.10.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Arku, mam pytanie, będę miała meble 1,10 x 3,0 i w miejscu, gdzie u Adrianny stoi porcelana, będzie zlewozmywak jednokomorowy z ociekaczem. Szafka z drzwiami i na razie nie zdecydowałam się na żadne półki czy kosze. Pierwsza na dłuższej stronie będzie zmywarka. Tak więc szafka narożna odpada. Moje pytanie brzmi, czym tę szafkę ''wzbogacić'', żeby wygodnie można było z niej korzystać? Żaden system nie wejdzie ze względu na syfon pod zlewem. Zapewne ma zmieścić się tam jeszcze kosz więc w grę wchodzi jedynie półka, ale tylko w tej dalszej części szafki. Nic nadzwyczajnego nie wymyślę przy takim układzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.10.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Arku, dziękuję Tak, na pewno, będzie tam schowany kosz na śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Purpurowa6767 01.11.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 (edytowane) Purpurowa wygląda świetnie. Białe meble z ciemną podłogą świetnie się zgrywają . Dla mnie bomba Dziękuję Na początku myślałam o bardziej nowoczesnej , ale potem zobaczyłam kilka wcześniejszych realizacji firmy wykonawczej (MODEROWANO) i od razu zapragnęłam zrobić ją w stylu klasycznym/glamour . Nie żałuję podjętej decyzji . Pozdr Edytowane 7 Listopada 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.11.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 POMOCY w oknie koło stołu zrób normalny karnisz i firanę/zasłonę, a w kuchni tylko ekran lub roletę rzymską z tej samej tkaniny co na oknie obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leeewy 03.11.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 @monika - jakie to blaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubnik 03.11.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Najnowsza realizacja białej kuchni z grafiką na szkle od naszego SuperStolarza. [ATTACH=CONFIG]336023[/ATTACH] Świetnie się prezentuję, ale chyba wolę naturalne klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 03.11.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Kuchnia całkiem spoko, ale sama grafika wybitnie mi się nie podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał13 04.11.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 (edytowane) Edytowane 4 Listopada 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Michał 10.11.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Nasz biała kuchnia w połączeniu z drewnianym blatem dębowym i szarym gresem na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 11.11.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 @ Agnieszka i MichałŁadna prosta kuchnia. Nie jestem fane drewnianych blatów w kuchni, wygląda to ładnie ale wymaga sporo pracy w porównaniu do innych materiałów na blat. Co mogę wam doradzić to zamontujcie sobie szybę na ścianie koło płyty. Nie unikniecie plam z tłuszczu w tej okolicy a ich usunięcie ze ściany jest b. problemowe. Najtańsze i najmniej widoczne rozwiązanie to szyba szer frontów nad/pod płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Michał 11.11.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 @ Agnieszka i Michał Ładna prosta kuchnia. Nie jestem fane drewnianych blatów w kuchni, wygląda to ładnie ale wymaga sporo pracy w porównaniu do innych materiałów na blat. Co mogę wam doradzić to zamontujcie sobie szybę na ścianie koło płyty. Nie unikniecie plam z tłuszczu w tej okolicy a ich usunięcie ze ściany jest b. problemowe. Najtańsze i najmniej widoczne rozwiązanie to szyba szer frontów nad/pod płytą. Będzie tam białe szkło. Ale za jakiś czas. Budżet nadwyrężony. Trzeba cierpliwie poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOBE STUDIO 11.11.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 (edytowane) Edytowane 11 Listopada 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WłodzimierzD 13.11.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 (edytowane) Byliśmy posiadaczami białej kuchni, ale nie wiem, czy szczęśliwymi... Chyba nie bardzo, bo postanowiliśmy jednak zdecydować się na remont i już nie kupiliśmy ponownie białych mebli:-) To było dość uciążliwe, jeśli mogę tak napisać... Szczególnie dla żony. Miałem wrażenie, że ona nic nie robi w ciągu całego dnia, tylko non stop sprząta tą kuchnię - ściera, wyciera, zamiata, myje, poleruje i ciągle narzeka, że jest brudno... Faktycznie, każdy pyłek było widać Teraz mamy neutralne kolory, w beżach i brązach, cos na wzór poniższego: http://www.indecotrojmiasto.pl/images/galerie/12-1024.jpg Źródło: http://www.indecotrojmiasto.pl/kuchnie/ Edytowane 3 Grudnia 2015 przez WłodzimierzD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.11.2015 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Agnieszka i Michał bardzo ładna kuchnia. Prosta, funkcjonalna i bez zadęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts