gosia86 10.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 (edytowane) kurde we wrocławiu nie ma takiego salonu na razie będę szukać czegoś podobnego na przyszły tydzień mam umówionych dwóch gości od mebli kuchennych może akurat trafię na tego właściwego i będziemy szukac kafli do kotłowni co by szybko zrobić i przywieść piec dziś znalazłam w obi piękne kinkiety do kuchni i żyrandol (biała kula "kinkiet gusto" ) http://img217.imageshack.us/img217/4136/kinkietkulabiaa.jpg Uploaded with ImageShack.us do kuchni Edytowane 10 Września 2011 przez gosia86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.09.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Gosia widzę, że we Wrocławiu jest, a przynajmniej powinien być, na ulicy Czekoladowej: http://www.mapahandlu.pl/centrum-handlowe/bielany-park-handlowy/11467/wema-lazienki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 11.09.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 dzięki Monikaa jakiś gamoń ze mnie że nie znalzałam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalutka 11.09.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 co do żaluzjiw mieszkaniu miałam drewniane i te metalowe, kurz siadał jednakowo na wszyskim ale o ile czyszczenie żaluzji drewnianuch polegało na odkurzeniu ich za pomocą odkurzacza i końcówki z włosami to te metalowe to horror był, wyginały się strasznie, odkurzaczem się nie dało i musiałam szmatą je czyścićteraz mam drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 gosia86 gdzie namierzyłaś ten kinkiet biały gusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 11.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 malkul kinkiety i żyrandol wypatrzyłam w OBI kinkiet za 169 zł na allegro też znajdziesz ale droższe o 10 zł i pod inna nazwą ale teraz nie pamiętam pod jaka http://allegro.pl/recon-sferio-1-kinkiet-biala-kula-wys-24h-i1791266358.htmllink do kinkietu na allegro Monikaa13 te płytki według strony powinny byc w naszym wrocławskim OBI ale wczoraj nie zauważyłam nic takiego jak byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZZUZAA 11.09.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 ale jak widzę, same nowoczesne te białe kuchnie... nikt nie zamierza mieć białej kuchni w stylu angielskim np...? A ja nie zamierzam mieć kuchni nowoczesnej tylko właśnie coś zbliżonego do stylu angielskiego" Mam już gotowy projekt (zdjęcia powyżej), realizacja za 6 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.09.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 A ja nie zamierzam mieć kuchni nowoczesnej tylko właśnie coś zbliżonego do stylu angielskiego" Mam już gotowy projekt (zdjęcia powyżej), realizacja za 6 tyg. zdjęć coś nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZZUZAA 11.09.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Esiak, chodziło mi o zdjęcia, które wkleiłam w moim poście na poprzedniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 12.09.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Monikaa13 te płytki według strony powinny byc w naszym wrocławskim OBI ale wczoraj nie zauważyłam nic takiego jak byłam No nie wiem czy w Obi będą te same, bo raczej salony rzadko sie wymieniają, szczególnie płytkami no name. W leroy są jedne, w obi inne, a w wemie jeszcze inne ale możesz zobaczyć, może się mylę. To są duże płytki 60x60 white-white, nie całkiem białe, raczej taki biały przybrudzony, z bardzo delikatnymi szarymi maziajami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 12.09.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 na tej mapce niby pokzało OBI postanowiliśmy ogólnie zakupic po jednej płytce białej i kremowej i przyłożyć na podłogę w celu porównania co się nam bardziej widzi właśnie jestem po wizycie meblarza na piętek ma zrobić projekt i wycenę zapoponował czarny blat bo kuchnię i tak mam jasną mam duże okna i drzwi tarasowe więc światła jest sporo a na ścianę proponował szybę Monikaa proszę napisz mi na priv lub tu jeśli chcesz ile zapłaciłaś za swoją kuchnię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 12.09.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Mogę tu, to nie tajemnica, bo już kiedyś podawałam: Robocizna - 3.000 (jak dla mnie trochę dużo) Materiały ponad 4.000 - tu nic nie mogę poradzić, same fronty 1.300zł Oczywiście bez sprzętów, zlewu itp. ale z blatem już. Dla mnie to dużo, no ale teraz już przepadło. Kuchnia jest i to najważniejsze. W cenę wchodzi 11 szuflad samodomykających, pełen wysuw, małe cargo, szafka górna na pociągnikach jakiś tam i długa szafka obok piekarnika i szafka pod zlewem i półeczki na wino oraz blat (musieliśmy kupić 2 całe blaty, bo jeden był za mało) i cokoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 12.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 12.09.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 zdjęć coś nie widać... Esiak, właśnie skończyłam kuchnię białą i klasyczną. Szafki są z IKEA więc cena za kuchnię była bardzo, bardzo przystępna . Jedyną ekstrawagancją był blat, ale myślę, że warto zainwestować w dobry blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 13.09.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 KashaG, cuuuudna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 13.09.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 KashaG, cuuuudna!!!! Asizo, dziękuję . Mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 13.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 dziś w liroi merlin znalzłam podobne kinkiety do tych z obi tyle że bez tego srobrnego paska za 80 zł tyle tylko że nie mają kilku kul wiszących w jednym żyrandolu więc nie mamy opcji do jadalni jest tylko jedna ogromna kula (która by nam pasiła do salonu) dziś był u nas meblarz projekt ciekawy teraz czekamy na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.09.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 KashaG nie moje klimaty ale piękna ta twoja kuchnia, piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 14.09.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 KashaG, moje klimaty, pięknie, stół jest cudny... ..ja osobiście zrobiłabym tam jasną, jednokolorową roletę rzymską zamiast tej co jest w oknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.09.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Esiak, właśnie skończyłam kuchnię białą i klasyczną. Szafki są z IKEA więc cena za kuchnię była bardzo, bardzo przystępna . Jedyną ekstrawagancją był blat, ale myślę, że warto zainwestować w dobry blat. [ATTACH]74441[/ATTACH][ATTACH]74442[/ATTACH][ATTACH]74443[/ATTACH] no wyszło ciekawie.. te płytki to mugaty vivesa..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts