Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja też posiadam białą kuchnię lakierowaną. Jestem z niej zadowolona. Nie ma problemu ze sprzątaniem, mokre ściereczki są cudowne- jest plamka i zaraz jej nie ma. Nie wiem jak biała kuchnia zachowuje się z kuchenką gazową- tłuszcz z gazu osadza się wszędzie, ja mam indukcję

Nie spotkałam jeszcze białej kuchni , która by mi się nie spodobała. Najlepsze wg. mnie połączenie to biel z drewnem, najlepiej ciemnym a najmniej korzystne z "metalem". Gdyby tylko ode mnie zależał wystrój kuchni najpewniej byłaby to biel z tekowym blatem. Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;)

gosia86, Analiena nie ma w kuchni plytek, to jest beton :-) Swoją drogą śliczna kuchnia. Białe meble nigdy nie bedą zimne jesli dodamy do nich drewno.

Salomka, Twoja kuchnia na pewno nie była na wysoki polysk, bo taką łatwo utrzymac w czystosci.

Ze wszytskim się zgadzam :)

Nie mam płytek, nie lubię fug a kocham beton i dlatego podłogę na całym dole mam betonową - tylko w części salonu jest drewno. Aaaaa przepraszam mam płytki w wiatrołapie ;)

Mieliśmy zawsze białe kuchnie. Pierwsza była w macie, teraz jest połysk. Obydwie dobrze się czyściło.

Analiena, kubel30 - gdybym nie miała białej kuchni ;), to patrząc na wasze pzrepiekne kuchnie, na taką bym sie zdecydowała. Obie są różne i obie cudne.

Bo białe jest piękne ;) i na pewno ponadczasowe bez względu na to w jakim stylu :)

Po wielkich trudach z wklejeniem...

http://images39.fotosik.pl/1106/eb0b1f19e6c7ed61m.jpg

Piękna kuchnia. RUST? Czy to osobno postawiona czarna lodówka SbS? Jakiej firmy jest ten SbS? Pieknie wygląda na tle tej ściany z cegieł. I super, że jej nie zabudowałaś. SbSy okropnie wyglądają zabudowane :rolleyes: Takie..szafska nie pasujące do zabudowy.

Jak wprowadzać zdjęcia na forum

1) masz zdjecia na dysku w swoim kompie

2) wklejasz je np. na www.fotosik.pl albo imageshack.us

3) prawa myszka klikasz na zdjecie i wybierasz wlasciwosci i kopiujesz ten skrot do fotki

4) jak piszesz tak jak ja post na gorze masz takie male znaczki, myszka najezdzasz znaczek, gdzie wyskakuje ci napis dodaj grafike, klikasz i wprowadzasz prawa myszka skrot do fotki

http://images39.fotosik.pl/1106/eb0b1f19e6c7ed61gen.jpg

Edytowane przez Aleksandryta

RUST to nie jest, aczkolwiek są inpiracje:-) W salonie tej firmy za podobną kuchnię krzyknięto mi ok. 100 000 zł.Trochę dużo, przegięli. Kuchnię mam robioną przez firmę stolarską X a lodówka to Bosch. Dzięki za wskazówki wklejania zdjęć, będę próbować