Lukarna 06.10.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Twoją kuchnię kuchnię Kubel:) widziałam chyba w wątku Ikeowskim, prawda??Jak dobrze kojarzę to cudna jest:) A ja czytam i czytam o tych białych kuchniach i chciałabym i boje się...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LewAnka 07.10.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja też posiadam białą kuchnię lakierowaną. Jestem z niej zadowolona. Nie ma problemu ze sprzątaniem, mokre ściereczki są cudowne- jest plamka i zaraz jej nie ma. Nie wiem jak biała kuchnia zachowuje się z kuchenką gazową- tłuszcz z gazu osadza się wszędzie, ja mam indukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 07.10.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Białe szafki w połysku podobają mi sie ze względu na swoją lekkość, powiększają przestrzeń. Zastanawia mnie tylko jak taką kuchnie mozną ocieplić. Na podlodze mam panele afzelia, czy blat w tym samym kolorze bedzie ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 07.10.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Moja kuchnia też ma fronty lakierowane na połysk. Mam małe dziecko i trzy koty i jak na razie sprawdza się doskonale Białe mamy też różniste dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 07.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A cha i nie wydaje mi się żeby biała kuchnia była zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 07.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 a jaki to kolor blatów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 07.10.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Gosia, jeśli pytasz o moje blaty - to teak. Z resztą to samo drewno co na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 07.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 dzięki o Twoje pytałam a co to za płytki na podłodze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salomka 07.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Miałam jakiś czas białą kuchnie i muszę napisać, ze byłam z niej bardzo niezadowolona - nie byłam w stanie utrzymać w niej czystości. Codziennie przecierałam meble szmatką, a efektu nie było widać. Teraz mam zieloną i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 07.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 gosia86, Analiena nie ma w kuchni plytek, to jest beton Swoją drogą śliczna kuchnia. Białe meble nigdy nie bedą zimne jesli dodamy do nich drewno. Salomka, Twoja kuchnia na pewno nie była na wysoki polysk, bo taką łatwo utrzymac w czystosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lukarna dziękuję , Iza30 proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.10.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Analiena, kubel30 - gdybym nie miała białej kuchni , to patrząc na wasze pzrepiekne kuchnie, na taką bym sie zdecydowała. Obie są różne i obie cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 08.10.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lukarna dziękuję , Iza30 proszę bardzo To jest Twoja kuchnia??Piękna,normalnie jak z katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LewAnka 08.10.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Po wielkich trudach z wklejeniem...http://images39.fotosik.pl/1106/eb0b1f19e6c7ed61m.jpg Edytowane 8 Października 2011 przez LewAnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 08.10.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 To jest Twoja kuchnia??Piękna,normalnie jak z katalogu Zgadzam się, jak z katalogu, piękna. Jak będę miała dom to taką zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owczarka 08.10.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Nie spotkałam jeszcze białej kuchni , która by mi się nie spodobała. Najlepsze wg. mnie połączenie to biel z drewnem, najlepiej ciemnym a najmniej korzystne z "metalem". Gdyby tylko ode mnie zależał wystrój kuchni najpewniej byłaby to biel z tekowym blatem. Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 09.10.2011 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 gosia86, Analiena nie ma w kuchni plytek, to jest beton Swoją drogą śliczna kuchnia. Białe meble nigdy nie bedą zimne jesli dodamy do nich drewno. Salomka, Twoja kuchnia na pewno nie była na wysoki polysk, bo taką łatwo utrzymac w czystosci. Ze wszytskim się zgadzam Nie mam płytek, nie lubię fug a kocham beton i dlatego podłogę na całym dole mam betonową - tylko w części salonu jest drewno. Aaaaa przepraszam mam płytki w wiatrołapie Mieliśmy zawsze białe kuchnie. Pierwsza była w macie, teraz jest połysk. Obydwie dobrze się czyściło. Analiena, kubel30 - gdybym nie miała białej kuchni , to patrząc na wasze pzrepiekne kuchnie, na taką bym sie zdecydowała. Obie są różne i obie cudne. Bo białe jest piękne i na pewno ponadczasowe bez względu na to w jakim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 09.10.2011 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 (edytowane) Po wielkich trudach z wklejeniem... http://images39.fotosik.pl/1106/eb0b1f19e6c7ed61m.jpg Piękna kuchnia. RUST? Czy to osobno postawiona czarna lodówka SbS? Jakiej firmy jest ten SbS? Pieknie wygląda na tle tej ściany z cegieł. I super, że jej nie zabudowałaś. SbSy okropnie wyglądają zabudowane Takie..szafska nie pasujące do zabudowy. Jak wprowadzać zdjęcia na forum 1) masz zdjecia na dysku w swoim kompie 2) wklejasz je np. na www.fotosik.pl albo imageshack.us 3) prawa myszka klikasz na zdjecie i wybierasz wlasciwosci i kopiujesz ten skrot do fotki 4) jak piszesz tak jak ja post na gorze masz takie male znaczki, myszka najezdzasz znaczek, gdzie wyskakuje ci napis dodaj grafike, klikasz i wprowadzasz prawa myszka skrot do fotki http://images39.fotosik.pl/1106/eb0b1f19e6c7ed61gen.jpg Edytowane 9 Października 2011 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 09.10.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 kubel30 kuchnia przepiękna! Ten stół jest rewelacyjny! 20 grudnia tegoż roku dołączę do posiadaczy białej kuchni Fronty wysoki połysk, blat w kolorze złotego dębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LewAnka 09.10.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 RUST to nie jest, aczkolwiek są inpiracje:-) W salonie tej firmy za podobną kuchnię krzyknięto mi ok. 100 000 zł.Trochę dużo, przegięli. Kuchnię mam robioną przez firmę stolarską X a lodówka to Bosch. Dzięki za wskazówki wklejania zdjęć, będę próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts