Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

fronty są lakierowane, ale nie jest to czysta biel. Natomiast blaty drewniane dębowe.

Dzięki za odpowiedź. Ciekawi mnie jak masz połączone blaty w rogu, bo na pewno nie widzę tam listwy.

agatah Kolejna śliczna kuchnia, gratuluję. Mogłabym się też dowiedzieć w jakim kolorze ona jest i jak łączony jest blat?

• 2 weeks później...
Witam miłośników białej kuchni:) Powiedzcie mi kochani jak się sprawuje biały cokół w przypadku białej kuchni? Czy jeśli taki sobie zrobie bardzo będę go potem przeklinac.. Fronty planuje biały połysk, blat brąz i cokół ma być biały....(tylko nie wiem czy lakier czy zwykły) Proszę o radę:)

Karolinna, na cokół nadają się lepsze materiały meblarskie. Minimum to płyta laminowana, ale jeszcze lepszy będzie laminat HPL. Koniecznie z zabezpieczonym obrzeżem, żeby nie wnikała wilgoć.

Nataly, świetna realizacja, szczególnie pomysł na podłogę! :yes:

Jedynie oświetlenie podszafkowe mi nie leży, ale ja generalnie nie lubię oświetlenia punktowego ;)

Witam i dziękuję.

Od jakiegoś czasu zaczęliśmy robić oświetlenie ledowe a to akurat oświetlenie halogenowe jest firmy Elektra i ma fajne możliwości montażowe

w dolny wieniec szafki .

Pozdrawiam , Piotr

darkogda- ładna kuchnia, podoba mi się :)

To i ja pokażę moją malutką prawie białą kuchnię.

tylko nie wiem jak dodać zdjecia/ link, byscie od razu tu je widzieli

https://picasaweb.google.com/115065997255057664325/MojaKuchnia#

Edytowane przez ptyśka

darkogda- ładna kuchnia, podoba mi się :)

To i ja pokażę moją malutką prawie białą kuchnię.

tylko nie wiem jak dodać zdjecia/ link, byscie od razu tu je widzieli

https://picasaweb.google.com/115065997255057664325/MojaKuchnia#

ptyśka Jest świetna! Właśnie zobaczyłam swoją przyszłą kuchnię :) Też planuje meble w złamanej bieli, taki blat i zielony kolor na ścianie.... Jedyne nad czym się zastanawiam to płytki nad blatem. Boję się że białe płytki się za bardzo zleją ale widzę że jestem w błędzie. Proszę napisz co to za płytki oraz blat.