ptyśka1719510782 21.01.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Hanisia,ja mam fronty w zupełnym macie, nie ma problemów z czystoscią, i na pewno nie widać na nich paluchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishabg 21.01.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 A to moja biała kuchnia http://images38.fotosik.pl/1137/1f4513e1e90adb4f.jpg http://images39.fotosik.pl/1114/3290c24a0a241c1b.jpg http://images35.fotosik.pl/960/32a2e291ae41ad6d.jpg Dodam tylko, że po półtora roku użytkowania jestem zadowolona, że jest biała. Nie brudzi się ponad normę tylko kamienny blat wymaga więcej uwagi - ale liczyłam się z tym wybierając właśnie taki. Pozdrawiam A. Anulkaa super kuchnia!!! możesz zdradzić wykonanie? stolarz? salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 22.01.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Hanisia,ja mam fronty w zupełnym macie, nie ma problemów z czystoscią, i na pewno nie widać na nich paluchów. masz białe lakierowane czy w okleinie? bo moje byłyby lakierowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 22.01.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ja mam waniliową kuchnię lakierowaną, ale właśnie ze wzgledu na możliwość zabrudzeń wybraliśmy mat. Sprawdza się bardzo dobrze - nie brudzi się ponad normę - nie spędzam nad czyszczeniem kuchennych mebli całych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 24.01.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ja mam waniliową kuchnię lakierowaną, ale właśnie ze wzgledu na możliwość zabrudzeń wybraliśmy mat. Sprawdza się bardzo dobrze - nie brudzi się ponad normę - nie spędzam nad czyszczeniem kuchennych mebli całych dni. całkowity mat czy może półmat ? mogłabyś zapodać fotkę ? bo jakoś nie przemawia do mnie ten połysk i chyba zmienię na pólmat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amca 29.01.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Nie przesadzajcie, meble kuchenne z połyskiem czyści się bardzo łatwo . Najczęściej są one pokryte lakierem, akrylem bądź folią, dlatego czyszczenie jak najbardziej standardowe. Wystarczy czysta szmatka, woda i delikatny nieagresywny środek chemiczny do czyszczenia, aby kuchnia lśniła. Jeśli gdzieś zostaną ślady paluchów – wystarczy przetrzeć szmatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 02.02.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Ja też będę miała białą - meble + blat. Montaż ok. 20 czerwca http://img18.imageshack.us/img18/650/nowakuchnia1.jpg Uploaded with ImageShack.us Pochwalę sie już po montażu. zrezygnowałam z kremowych frontów na rzecz białych w pólmacie , takich jak u channel8 , korpusy , boki i cokoły też białe , nie uważacie że tyle bieli bedzie siepać po oczach w malutkiej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.02.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Nie przesadzajcie, meble kuchenne z połyskiem czyści się bardzo łatwo . Najczęściej są one pokryte lakierem, akrylem bądź folią, dlatego czyszczenie jak najbardziej standardowe. Wystarczy czysta szmatka, woda i delikatny nieagresywny środek chemiczny do czyszczenia, aby kuchnia lśniła. Jeśli gdzieś zostaną ślady paluchów – wystarczy przetrzeć szmatką. W pełni się z tym zgadzam. Ja też mam całą białą i do tego malutka kuchnię i zupełnie nie mam problemów z utrzymaniem czystości. Tak, jak pisze amca, wystarczy woda i ściereczka z microfibry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 02.02.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Hanisia myślę że dobrze zrobiłaś zamieniając wanilię na biel, musisz zwrócić uwagę na odcień bieli / ciepły czy zimny / .Mam białą kuchnię, tylko ja mam w połysku i też nie mam problemu w utrzymaniu jej w czystości.Do białej kuchni ładnie wygląda dębowy blat i podłoga w szarościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 02.02.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Hanisia myślę że dobrze zrobiłaś zamieniając wanilię na biel, musisz zwrócić uwagę na odcień bieli / ciepły czy zimny / . Mam białą kuchnię, tylko ja mam w połysku i też nie mam problemu w utrzymaniu jej w czystości. Do białej kuchni ładnie wygląda dębowy blat i podłoga w szarościach. podobno biel ma być ciepła 9010 ral tak wyczytałam na forum gazety , na monitorze wskazuje różne odcienie na różnych stronach , wiec nie wiem , może ktoś tu ma ten odcień bieli i się podzieli opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 02.02.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 właśnie ja mam RAL 9010 to jest taka ciepła biel,monitor przekłamuje, najlepiej zobaczyć próbkę u stolarza, albo w sklepie z płytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 02.02.2013 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) właśnie ja mam RAL 9010 to jest taka ciepła biel,monitor przekłamuje, najlepiej zobaczyć próbkę u stolarza, albo w sklepie z płytami. dzięki, to mnie ucieszyłaś bałam się żeby nie była oślepiająca biel dziewczyny a jaki kolor ścian ? chciałabym jakiś stonowany , np beż tylko jaki odcień ? może polecicie jakiś numer beżu z mieszalnika? Edytowane 3 Lutego 2013 przez Hanisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttruskawka 05.02.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam wszystkich miłośników białych kuchni Z racji tego że również się do nich zaliczam i w planach mam bielusieńką lakierowaną kuchnię bez uchwytów chciałabym zapytać czy ktoś z Was w oparciu o własne doświadczenia mógłby polecić solidną firmę która taką kuchnię wykona a dodatkowo nie puści nas z torbami? Nie chciałabym generować dodatkowych kosztów związanych z dojazdem wykonawcy więc najlepiej gdyby był to ktoś z Warszawy lub okolic... Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 05.02.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Hanisia - specjalnie dla Ciebie: zdjęcia zaraz po montażu http://img15.imageshack.us/img15/5994/zdjcie0288j.jpg Uploaded with ImageShack.us Brakuje jeszcze szkła pomiędzy szafkami - będzie szaro - grafitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 06.02.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Hanisia - specjalnie dla Ciebie: zdjęcia zaraz po montażu http://img15.imageshack.us/img15/5994/zdjcie0288j.jpg Uploaded with ImageShack.us Brakuje jeszcze szkła pomiędzy szafkami - będzie szaro - grafitowe pięęęęęęęękna dziękuję serdecznie z tymi gałeczkami wygląda tak lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 07.02.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 To ja pokażę moja białą kuchnię. Pokazałam ją w wątku: pochwlacie się swoimi kuchniami, ale w sumie tutaj jest dla niej najlepsze miejsce Sama przed projektem przeglądałam ten wątek wnikliwie i żałowałam, że nie ma więcej zdjęć realizacji forumowiczów... http://images34.fotosik.pl/545/690bf0d5b4d3ad92m.jpg http://images49.fotosik.pl/1786/4b8c9e3105b88ec8m.jpg http://images42.fotosik.pl/754/1cb882ed5e3a46fbm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.02.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Skorlaje Widziałam w wątku kuchennym, ale nie zdążyłam na bieżąco skomplementować . Niniejszym czynię to z przyjemnością, bo kuchnia, piękna, pełna oddechu i... bieli . Dla mnie cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapert 11.02.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 A oto moja własna ( choć niewielka) kuchnia - drewniana, lekko postarzana w stylu rustykalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 11.02.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Skorlaje, masz przepiękną białą kuchnię. Stała się ona inspiracją dla mojej siostry (styl). Podziwiałam inne Twoje wnętrza i jestem pod ogromnym wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona.sykus 11.02.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 czy ktoś ma zdjęcia biało czarnej kuchni białe szafki na dole czarne na górze plus drewniane blaty????????????????????bo nic nie mogę znaleźć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts