nietoperz 05.03.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) W Naszej Lawendzie kuchnia na wymiar wygląda tak Fronty MDF lakierowany biały połysk, a listwa cokołowa MDF biały w macie.JeZeli chodzi o kolor to bardzo szybko żółknie, nigdy więcej biały, niby lakiery i wszystko wg norm itd, no cóż lakier żółknie z czasem , Edytowane 17 Marca 2013 przez nietoperz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.03.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 nie wierzę, ze ktoś nagrywa sobie własną kuchnię i wstawia na Yt:eek:, Kuchnia jak kuchnia, ostatnio takich sporo. Mam tylko pytanie, te śliniaki na oknach zostają? One tam nie pasują...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.03.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Przy okazji jedno ze starych zdjęć naszej kuchni - wówczas jeszcze nie skończonej: Meble fajne ale nie do turkusu, turkus fajny ale nie do tego stołu. Maski/akcenty afrykańskie to w ogóle odpada z tymi meblami. Ogólnie okno wygląda tak jakbyś sie do niego modlić miała. Tylko kadzidełka brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Magdalena P urocza kuchnia i te muffinki co to wylukałam na kredensie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 06.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Żono, komentarz bombowy, właśnie miałam napisać to samo, wachlarze do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon60 06.03.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 JeZeli chodzi o kolor to bardzo szybko żółknie, nigdy więcej biały, niby lakiery i wszystko wg norm itd, no cóż lakier żółknie z czasem , Ile lat ma Twoja kuchnia że niby lakier zżółkł ? a dekoracja okna kompletnie nie pasuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 06.03.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 W Naszej Lawendzie kuchnia na wymiar wygląda tak http://www.youtube.com/watch?v=js1Iscd04nM, Fronty MDF lakierowany biały połysk, a listwa cokołowa MDF biały w macie.JeZeli chodzi o kolor to bardzo szybko żółknie, nigdy więcej biały, niby lakiery i wszystko wg norm itd, no cóż lakier żółknie z czasem , kuchnia mega nowoczesna, wachlarze w oknie nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 07.03.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Meble fajne ale nie do turkusu, turkus fajny ale nie do tego stołu. . Dlaczego meble i stół nie do turkusu??? Nie rozumiem - wg Ciebie turkus nie komponuje się z białym??? Grekom to powiedz.. Tylko kadzidełka brak. Kadzidełek nie będzie bo mam po nich migrenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.03.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 jestesmy w Pl a nie w Grecji, nie wszystko co udaje sie tam, jest do przyjęcia u nas. Biały ok, tylko nie ten styl mebli. To sie gryzie, albo juz sie zagryzło, jak kto woli. Kadzidełek i ja nie trawię, mam mdłości jak większośc znanych mi osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 07.03.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 jestesmy w Pl a nie w Grecji, nie wszystko co udaje sie tam, jest do przyjęcia u nas. To fakt, choć ja pisałam o dopasowaniu kolorystycznym białego do turkusu Biały ok, tylko nie ten styl mebli. Sie czepiasz. Turkus z białym gra. Zarówno z meblami do bólu prostymi, jak i bardzo, hmmm, powiedzmy, że stylizowanymi. Przecież turkus nie musi być słitaśnie pastelowy i uroczo cukierkowy z kokardkami i falbankami... Nawet na szybko kuknęłam w sieci - i poniższe zdjęcia bronią mojej tezy o uniwersalności turkusu BTW nie twierdzę, że moja kuchnia jest tak spójna jak poniższe (nie jest i nie mogłaby być z kilku powodów na których omawianie nie ma tu miejsca) Tu bardziej "wywijaskowo": http://blog.arcadianhomedecor.com/wp-content/uploads/2011/08/4-Granite-in-Kitchens.jpg Tu prościej: http://3.bp.blogspot.com/_i8Wl8h_5764/TCIy0nKoo1I/AAAAAAAAAV4/rLXxEFgIQfk/s1600/PhoebeHowardTurqoiseKitchen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.03.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wiesz ale te kuchnie , ktore wstawiłąś to jednak wyższa szkoła jazdy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 07.03.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wiesz ale te kuchnie , ktore wstawiłąś to jednak wyższa szkoła jazdy........ Heh, czyżby? Już to widzę - w przydadku drugiej kuchni byłoby " A po co takie hokery? Do czego to miało pasować? Dlaczego brak cokołu pod kuchnią i czemu kuchnia nie jest zlicowana z frontami?" W przypadku pierwszej najprawdopodobniej, że zagracona, że talerze pod wyspą się kurzą i są kiepską ozdobą, że lampki jak z Leclerca, że sztuczny kwiatek to żenada (wywalić!), czemu szuflady cofnięte itd. Nie oszukujmy się, obie kuchnie zjechałbyście, jak Tony Halik pół świata Więc gdzie tu ta wyższa szkoła jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 07.03.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wiesz ale te kuchnie , ktore wstawiłąś to jednak wyższa szkoła jazdy........ No ale ja to wiem Tak jak pisałam powyżej - moja kuchnia nie jest spójna, bo być nie mogła z przeczyn właściwie ode mnie niezależnych. Ja ją kocham za kolory.. To jest to, co od zawsze mnie zachwyca - a że rzeczywistość piszczy (finansowo) to już inna sprawa. Odbiję sobie w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 07.03.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 obie kuchnie zjechałbyście, jak Tony Halik pół świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 07.03.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) jestesmy w Pl a nie w Grecji, nie wszystko co udaje sie tam, jest do przyjęcia u nas. Biały ok, tylko nie ten styl mebli. To sie gryzie, albo juz sie zagryzło, jak kto woli. Kadzidełek i ja nie trawię, mam mdłości jak większośc znanych mi osób. ja tam kadzidełka lubię bo przypominają mi wojaże po Indiach. To cudowne uczucie gdy wchodzi się z niemiłosiernie rozgrzanego powietrza do klimatyzowanego sklepu czy restauracji i czuje się delikatny zapach kadzidełka. W naszych warunkach one pachną zupełnie inaczej. Edytowane 8 Marca 2013 przez urga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.03.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 diedra , wręcz przeciwnie. Obie przedstawione kuchnie są w/g prawie idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 08.03.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Mymyk, Twoja kuchnia jest świetna, najbardziej podobają mi się w niej właśnie turkusowe ściany. Zabrałabym jedynie te maski, ale na pewno wiszą tam z konkretnego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 08.03.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Mymyk, Twoja kuchnia jest świetna, najbardziej podobają mi się w niej właśnie turkusowe ściany. Zabrałabym jedynie te maski, ale na pewno wiszą tam z konkretnego powodu Dziękuję za ciepłe słowa Maski już nie wiszą - teraz zdobią ścianę toalety a w ich miejscu powieszone są 2 obrazki. Faktycznie jest konkretny powód na wieszanie czegokolwiek w tym miejscu - a mianowicie 2 gigantyczne wystające ze ściany haki (jakieś konstrukcyjne albo nie wiem co?) które trzeba przykrywać... BTW nasza kuchnia total (meble + blat z litego egzotyka +urządzenia AGD + montaż wszystkiego) kosztowała 15 tys.; gdybyśmy chcieli robić meble na miarę - np. takie, które by nam te haki przykryły - to koszt samych mebli z mdf-u z laminowanym blatem wyceniono nam na 13 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 08.03.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 A nie możesz tych haków uciąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 08.03.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) My mamy bialo bazowa kuchnie D:\nasza kchnia\m-50.jpg w jaalni BYSMY CHCIELI bazowy stol no i zastanawiamy si bo mamy poblem odnosnie krzesel c zy pikowane jakies czy te louis ghosty doradzcie prosze )))) D:\nasza kchnia\m-51.jpg mam tylko poblm bo zdjecia nie moge w zaden sposowb ttaj zamiescic Edytowane 8 Marca 2013 przez agulenkaosw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts