GUMISIOWA 25.03.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 witam, dołączam do dyskusji, gdyż pamiętam doskonale jakie dylematy towarzyszyły mi dwa lata temu kiedy decydowałam o wyborze kuchni w swoim domu. Postawiłam na klasykę i połączenie bieli z czernią. Początkowo obawiałam się tego,że może być to zbyt zimny układ. Wyszło fajne przytulne wnętrze, w którym uwielbiam pić poranną kawę. Zresztą ten styl stał się inspiracją do dalszego wykańczania wnętrz w moim domu. Na biel postawiłam nawet w sypialni z tym, że w prowansalskim ujęciu. Dołączam fotki i życzę trafnych wyborów. Pozdrawiam. mega piekna!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.03.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 wass pokaż więcej zdjęć, kuchnia przepiękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.03.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Chociaż nie w moim stylu to kuchnia przepiękna.Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wass 25.03.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 (edytowane) Dorzucam Liczę na to, że będzie inspiracją dla Waszych aranżacji. Edytowane 28 Marca 2013 przez wass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.03.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Fajnie jest obniżony blat. Kiedyś u kogoś widziałam coś podobnego, ale wyglądało to jak błąd projektowy. U Ciebie widać, ze to efekt celowy i zamierzony! Naprawdę pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 26.03.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 wass przepiekna kuchnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 26.03.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam, dołączam do dyskusji, gdyż pamiętam doskonale jakie dylematy towarzyszyły mi dwa lata temu kiedy decydowałam o wyborze kuchni w swoim domu. Postawiłam na klasykę i połączenie bieli z czernią. Początkowo obawiałam się tego,że może być to zbyt zimny układ. Wyszło fajne przytulne wnętrze, w którym uwielbiam pić poranną kawę. Zresztą ten styl stał się inspiracją do dalszego wykańczania wnętrz w moim domu. Na biel postawiłam nawet w sypialni z tym, że w prowansalskim ujęciu. Dołączam fotki i życzę trafnych wyborów. Pozdrawiam. przecudna ponadczasowa kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 26.03.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 wass piękna kuchnia, gdybym miała kiedyś budować 2-gi dom, po wygranej w totka oczywiście, to moja kuchnia właśnie tak by wyglądała. Cudna jest, jej fotki powinni oprawić w ramy i wysłać do Sèvres pod Paryżem, jako wzorzec kuchni idealnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 26.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 PRZEPIĘKNA. Boska po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 26.03.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Białe kuchnie - tym razem w drewnie [ATTACH=CONFIG]178208[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]178209[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]178210[/ATTACH] uwielbiam Twoje kuchnie UWIELBIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 27.03.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 wass PRZEPIĘKNA KUCHNIA - dopracowana w każdym szczególe, piękne uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wass 28.03.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Niestety na etapie robienia wylewek przytrafiła się mała wpadka i trzeba było jakoś wyjść z tej opresji. Tak więc obniżony blat nie był efektem zamierzonym. Ale teraz tego nie żałuję, bo mam super miejsce na zmywaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieq1 13.04.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Proszę o podpowiedź w sprawie kolorów w kuchni.Wiem,że chcę kuchnię białą .Ogólnie ściany i podłogi są biało szaro grafitowe w całym domu,w kuchni ściana jasna beżowo-szara. Płytki na podłodze delikatny połysk .Pod szafkami dałabym może te płytki wzór na płytkach jest srebrny ,w zależności jak się stanie to go widać lub nie.Są też takie tylko białe. Wstępny projekt kuchni wygląda tak Fronty szafek dolnych są wstępnie w jakimś kolorze drewna żeby ocieplić pomieszczenie,nie wiem czy nie zrobić ich po prostu białych,bo boję się że trochę dużo tych kolorów,no i jaki kolor blatu przy tych drewniano białych frontach.W jaki kolor drewna pójść ,jakiś orzech czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_2 25.04.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 26.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 wass, przepiękna kuchnia, boska !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Dorzucam Liczę na to, że będzie inspiracją dla Waszych aranżacji. O matko i córko !!! Kuchnia przepiękna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamaria 06.05.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 A ja mam pytanie to użytkowników białych kuchni w jakich odcieniach mają swoje kuchnie. czy w śnieżnobiałyc (ral 9003) czy w złamanych bielach. Wiem, że takie pytanie już się pojawiało, ale odpowiedziały na nie chyba tylko dwie osoby .Czy może ktoś ma kuchnię we wspomnianym odcieniu ralowskim 9003? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.05.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 śnieżnobiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.05.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Bianco traffico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamaria 08.05.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dziękuję. Śnieżnobiały oraz Bianco traffico to nic innego jak Ral 9003, Uff. O takim kolorze myślałam, decyzja została podjęta i fronty zamówione . W obecnym mieszkaniu mam IKEĘ (Abstrakt) - nie wiadomo jaki to kolor z palety RAL, ale przy ścianach w kolorze RAL 9003 wydają się "żółte". Mam nadzieję, że w nowym lokum będzie ładniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts