Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kuchnie z polyskiem z ikei maja naklejona folie... nie sa to lakierowane fronty, wiec stad te rysy ;)

dlatego zrezygnowalismy tam z zakupu.

zdecydowalam sie na polysk w lakierze w studiu kuchennym...fakt cena wyzsza niz folia czy akrylowe wykonczenie...ale jestem zadowolona z wyboru :)

Mam białą w macie - lakierowane drewno - plam nie mam, zarysowań także nie, ale za to mam rysę od noża (zbyt gestykulowałam w rozmowie w trakcie gotowania :)). Tej rysy nawet nie widać (ja wiem gdzie patrzeć), myślę że na lakierze w połysku taka rysa byłaby bardziej widoczna.

Ja po dwóch latach użytkowania jestem bardzo zadowolona. Lakiery (mdf) mam w przedpokoju i łazience i też nie narzekam :) płyn do mycia szyb i miękka ściereczka i wszystko błyszczy ;)

My mamy białą kuchnię - totalnie białą: białe meble na wysoki połysk, biała podłoga (wylewka), biały blat ze staronu , biały zlew, białe ściany i biały panel ze staronu pomiędzy szafkami górnymi, a dolnymi.

Bałabym się takiej kuchni, żeby nie wyglądała surowo, wręcz sterylnie, ale u Ciebie efekt jest WOW!!! Brawo! Pięknie urządzona kuchnia! Super inspiracja!

Jeśli nie masz dzieci i podoba ci się taki wygląd to tak, bo inaczej plamy doprowadzą cię do szewskiej pasji. Nie mieszaj białego z innymi kolorami. Najlepszy efekt jest gdy cała kuchnia jest biała razem z sprzętem AGD oraz krzesłami i stołem.

ze niby co? ze jak sie ma dzieci to biala kuchnia jest problemem?

mam dwojke i jakos tego nie zauwazylam ;)

co do reszty nie wypowiem sie bo brzmi smiesznie..nie mieszaj bialego z innymi kolorami;) stol krzesla agd :lol2::lol2: