Nika1001 24.08.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 dołączam się do pytania w sprawie zarysowań frontów z połyskiem. Wydaje mi się, że wizualnie to będzie bardziej widoczne i bardziej drażniące niż w przypadku matowych frontów. W kwestii mody - ponoć matowe wracają do łask, ale to już co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.08.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Ja od 2,5 roku mam biały Abstrakt z Ikei, dwa koty i nieco ponad 2-letnie dziecko. Uszkodzeń i widocznych zarysowań nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.08.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Kuchnie z polyskiem z ikei maja naklejona folie... nie sa to lakierowane fronty, wiec stad te rysy dlatego zrezygnowalismy tam z zakupu. zdecydowalam sie na polysk w lakierze w studiu kuchennym...fakt cena wyzsza niz folia czy akrylowe wykonczenie...ale jestem zadowolona z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 24.08.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Mam białą w macie - lakierowane drewno - plam nie mam, zarysowań także nie, ale za to mam rysę od noża (zbyt gestykulowałam w rozmowie w trakcie gotowania ). Tej rysy nawet nie widać (ja wiem gdzie patrzeć), myślę że na lakierze w połysku taka rysa byłaby bardziej widoczna. Ja po dwóch latach użytkowania jestem bardzo zadowolona. Lakiery (mdf) mam w przedpokoju i łazience i też nie narzekam płyn do mycia szyb i miękka ściereczka i wszystko błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 24.08.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Ja mam w kuchni górne szafki białe w połysku - lakierowane. 4 lata, dwa koty - kuchnia jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.08.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Ja mam białą, matową arstę ikeowską, zero rys, wszelkie plamy schodzą bez problemu zmywane wilgotnymi chusteczkami dla dzieci lub kuchennymi. Gdybym miała robić kuchnię od nowa bez wahania wzięłabym taka samą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.08.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Uzytkuje kuchnie lakierowana juz prawie 12 lat i zadnych zarysowań nie zauważyłam.:)Fronty myje płynem do mycia szyb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 24.08.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Planuje biała kuchnieBiale sprzęty AGDBlat dębowyPodłoga dąbŚciany malowane szaroscia ncs1500 Jaki wg Was będzie pasował kolor szkła/lacobel między blatem a szafkami?? Biały czy iść w szarości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.08.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Może być biały, może być szary... oba pasują RAL 9006 lub 9007 jeśli chcesz się zbiżyć kolorem szkła do ścian http://lacobel.eu/files/kolory-lacobel-wzornik.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 25.08.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 dzieki agatah, chyba faktycznie pójde w szarości. Tylko kwestia doboru pod kolor sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagodzianka 25.08.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 My mamy białą kuchnię - totalnie białą: białe meble na wysoki połysk, biała podłoga (wylewka), biały blat ze staronu , biały zlew, białe ściany i biały panel ze staronu pomiędzy szafkami górnymi, a dolnymi. Bałabym się takiej kuchni, żeby nie wyglądała surowo, wręcz sterylnie, ale u Ciebie efekt jest WOW!!! Brawo! Pięknie urządzona kuchnia! Super inspiracja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 25.08.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Asc, Jeśli chodzi o sprzęt biały - to jest trochę ryzykowne, bo agd lubi wpadać w niebieski (szczególnie płyty indukcyjne/elektryczne) - wtedy średnio wygląda do tego lacobel, bo to na małej przestrzeni trzeci odcień bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta34 25.08.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 A to moja kuchnia Na tym zdjęciu nie była jeszcze dokończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika1001 25.08.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Marta34, blat lite drewno? ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.08.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 A to moja kuchnia Na tym zdjęciu nie była jeszcze dokończona a juz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włóczykij91 25.08.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 bardzo stają się wlaśnei teraz modne białe i jasne przestronne kuchnie i delikatnymi dekorami i mnie też się one bardzo podobają: http://www.paradyz.com/system/cms/catalog/collection_pictures/imgs/000/006/142/medium/paradyz_yoshioka_kuchnia_pg.jpg http://www.paradyz.com/system/cms/catalog/collection_pictures/imgs/000/006/046/medium/ton-kuchnia-detal-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 01.09.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Jeśli nie masz dzieci i podoba ci się taki wygląd to tak, bo inaczej plamy doprowadzą cię do szewskiej pasji. Nie mieszaj białego z innymi kolorami. Najlepszy efekt jest gdy cała kuchnia jest biała razem z sprzętem AGD oraz krzesłami i stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Jeśli nie masz dzieci i podoba ci się taki wygląd to tak, bo inaczej plamy doprowadzą cię do szewskiej pasji. Nie mieszaj białego z innymi kolorami. Najlepszy efekt jest gdy cała kuchnia jest biała razem z sprzętem AGD oraz krzesłami i stołem. ze niby co? ze jak sie ma dzieci to biala kuchnia jest problemem? mam dwojke i jakos tego nie zauwazylam co do reszty nie wypowiem sie bo brzmi smiesznie..nie mieszaj bialego z innymi kolorami stol krzesla agd :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 02.09.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 http://www.swiftsorchids.com/images/Modern-White-Italian-Kitchen-Design-with-Marble-Complementing.jpg http://www.swiftsorchids.com/images/Spacious-White-Italian-Kitchen-Design-with-Wooden-Dining-Table-600x319.jpg http://www.swiftsorchids.com/images/White-Italian-Kitchen-with-Wooden-Dining-Table-at-Night-600x316.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.09.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Piu,pierwsza fantastyczna dzięki marmurowym blatom i okładzinie ścian, baaaaardzo pięknie i baaaardzo niepraktycznie, niestety:( - na drugie fenomenalne połączenie czerni blatu z hokerami Magis!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts