żona m 05.01.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 vian kuchnia sliczna, ale cały efekt popsuły skrzynki, nogi od maszyny. Zielona szafka lakierowana i stołki to też inna bajka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad_1977 06.01.2015 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam. Także zostałem zauroczony białą kuchnią. Tak prezentuje się moja. Jest jeszcze do dokończenia oświetlenie i właśnie poszukuję półhokerów. Może jakieś propozycje? Podobają mi się jak w załączonym linku. Niestety nie mam ich gdzie "pomacać" by ocenić jakość. Czy ktos spotkal sie z produktami tej firmy i może podzielić się swoją opinią? http://damnet.pl/produkt/frog-65 Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanna 06.01.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ja miałam przez jakiś czas białą kuchnię, ale nie jest to ani praktyczne, a na dłuższą metę takie ascetyczne wnętrze nudzi się teraz zmieniłam kolorki i jest subtelny cytryn magnat ceramic. W końcu zrobiło się kuchennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.01.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 od 7 lat mam biala kuchnie i jakos mi sie nie znudzila ...ba, w nowym domu tez biala zamontowalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.01.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ja miałam przez jakiś czas białą kuchnię, ale nie jest to ani praktyczne, a na dłuższą metę takie ascetyczne wnętrze nudzi się teraz zmieniłam kolorki i jest subtelny cytryn magnat ceramic. W końcu zrobiło się kuchennie heheh, przerabiałam kuchnie : sosnowa kalvados, vanila. Teraz od 3 lat mam biały lakier i to najlepsza i najpraktyczniejsza kuchnia jaka mamy. Szafki przetrę płynem do mycia okien a sprawą dodatków i koloru ścian w ciągu jednego dnia, mogę zmienić styl. W cytryn magnat ceramik zwariowałabym po tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.01.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Roksanna na forum masz 5 postów i wszystkie dotyczą firmy Magnat, więc skończ z tą autoreklamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 07.01.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ja mam w obecnym domu białą kuchnię i w nowym domu też będzie biała, tylko na wysoki połysk i też mi się nie wydaje ten kolor nudny, bo można uatrakcyjnić kolorami, dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 12.01.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Dołączam do grona użytkowników białych kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noka2 12.01.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witamrównież planuję białą kuchnię. Ze względu na finanse korpusy i fronty zamierzam kupić osobno. Czy znacie dobrego producenta frontów mdf lakierowany? Wiem że te tańsze mogą żółknąć stąd to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamoss 12.01.2015 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Ja też jestem za białą kuchnią - zawsze dzięki temu wnętrze wydaje się optycznie bardziej przestronne. Marzy mi się biała kuchnia z bordowymi dodatkami, ale jeszcze nie wiem, co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 13.01.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 noka2..znamy!! IKEA....mam 2lata, polecam!! lokalnego sprzedawcy mam 1 front, od początku był leciutko ciemniejszy, taraz jest jeszcze bardziej ciemniejszy...(ja widzę róźnicę bo wiem, obserwatorzy postronni nie, więc nie jest to wielka, znacząca do zdefiniowania różnica) biale lakierowane zmienaja kolory, ale to nie jest szybkie znaczące sciemnianie... IKEA prawie wcale nie zmienila koloru!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 14.01.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 adrianad, jak Ci się sprawuje biały zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 14.01.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 adrianad, jak Ci się sprawuje biały zlew? Hmmm... jeśli chodzi o praktyczność to słabo - strasznie szybko przyjmuje brud. Łatwo potem do umyć ale jednak szybko się brudzi spowrotem. No ale liczyłam się z tym i względy wizualne wzięły górę, nie wyobrażam sobie w tek kuchni innego zlewu. Także nie żałuję decyzji Może ceramiczny byłby lepszy ale też czytałam sporo negatywnych opinii więc widać nie ma idealnego białego zlewu Za to płyta jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 14.01.2015 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Cholibka, chyba zrobię coś, czego chyba nikt teraz nie robi - kupię zlew emaliowany...A płytę masz Amica czy Whirlpool? Widzę, że kolor popada w niebieski, więc może to sama, którą ja mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 14.01.2015 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Cholibka, chyba zrobię coś, czego chyba nikt teraz nie robi - kupię zlew emaliowany... A płytę masz Amica czy Whirlpool? Widzę, że kolor popada w niebieski, więc może to sama, którą ja mam. Whirlpool. Emoliawanego zlewu bym się bała - pierwsze mocniejsze puknięcie i po emalii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 14.01.2015 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Hmmm... Zlew koniecznie musi być biały. Granitowy odpada przez łatwość brudzenia, emaliowany szybko się obtłukuje, pozostaje ceramiczny - tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 14.01.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Powiem Ci, że ceramiczne też nie są ponoć idealne, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqqaqq 16.01.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 To teraz kolejna biała kuchnia wykonana w mieszkaniu pod wynajmem Mdf biały w połysku , uchwyty frezowane w dolnych szafkach na górze podchwyty oraz system tipon . Pomiędzy szafkami tapeta przykryta szkłem przezroczystym . [ATTACH=CONFIG]283368[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]283369[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]283370[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]283371[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]283372[/ATTACH] Witam ja tu jestem nowa i też podobają mi się białe kuchnie. Mam do was pytanie, o odległość między blatem a okapem. Widzę, że coraz częściej górne szafki są wszystkie na równo podwieszone. Ale czy takie gotowanie jest wygodne? Jestem wysoką osobą (179 cm) i teraz mam okap na wysokości 75 cm od blatu, ale gdybym szafki miała też na takiej wysokości to wydaje mi się, że byłyby za wysoko. Dzieci musiałyby chyba na krzesło wchodzić po szklankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaban 17.01.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ja pokażę też swoją maleńką kuchnię w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agathas 18.01.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 adrianad jeśli dobrze zauważyłam masz w kuchni ekspres do kawy do zabudowy. Czy możesz mi podać jaka to marka i jak się sprawuje? Jestem na etapie poszukiwań i zupełnie się pogubiłam, chociaż oferta jest niezbyt bogata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts