Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeśli to typowa czarno biała kuchnia to ja nie widzę tam szarego zlewozmywaka, chyba że są dodatki w tym kolorze. Biały jak najbardziej. Mam u siebie ciemny grafit i nigdy nie zauważyłem żadnych zacieków, więc nie skreślałbym od razu ciemnego. Zależy na pewno od modelu.

płytki na podłodze będą szare. jakiej marki masz zlewozmywak?

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

witajcie. widzę że długo tu nikt nie zaglądał, ale może ktoś mi jednak doradzi

w kuchni mam płytki drewnopodobne, czy będzie do niej pasowała biała matowa kuchnia, z drewnianymi wykończeniami, a jeśli na ścianę między szafkami też dać coś drewnianego, nie będzie tego drewna za dużo ?, może lepiej postawić na szary blat.

zdjecie2746.jpg

Bardzo gustowna i dopieszczona kuchnia, gratulacje :) Świetny stolik na singerce :)

Biel w nowoczesnej wersji ocieplona wikliną i drewnem ...

http://www.elmueble.com/medio/2015/01/15/cocina_con_campana_de_obra_y_arbolito_sobre_la_encimera_1122x1280.jpg?random=1445543851944

Ja tam nie narzekam na białą chłodną kuchnię ponieważ liczą się dodatki! Ładny wazon z kwiatami, kolorowe miseczki na owoce i orzechy albo fototapeta w mocnych kolorach - jest wiele pomysłów na dodanie koloru zimnej kuchni, a jak się znudzi to wystarczy inaczej zaaranżować dodatki. Same plusy z posiadania białej kuchni :)

http://meblebax.pl/img/kuchnie/realizacje/bialo-srebrna/bialo-srebrna-04.jpg

Ja tam nie narzekam na białą chłodną kuchnię ponieważ liczą się dodatki! Ładny wazon z kwiatami, kolorowe miseczki na owoce i orzechy albo fototapeta w mocnych kolorach - jest wiele pomysłów na dodanie koloru zimnej kuchni, a jak się znudzi to wystarczy inaczej zaaranżować dodatki. Same plusy z posiadania białej kuchni :)

http://meblebax.pl/img/kuchnie/realizacje/bialo-srebrna/bialo-srebrna-04.jpg

Mam wrażenie, że jednak przesadziłaś z tymi dodatkam:lol2:

Jestem posiadaczką białej lakierowanej kuchni od roku. I stwierdzam, że nie taki diabeł straszny jak go malują :D Białe fronty owszem brudzą się i trzeba je częściej myć ale gdybyście mieli inne fronty to byście ich nie myli tylko ze względu na to ze nie widać brudu ??? Mam rocznego synka, który chętnie zostawia na nich pieczątki w postaci swoich łapek więc u mnie brudzi się jeszcze szybciej ;) Jeżeli marzy Ci się biała kuchnia w połysku to spełni je. Gwarantuje, że nie pożałujesz. Niżej załączam zdjęcia mojej kuchni i proszę o radę.

Kuchnia otwarta jest na salon i małą jadalnię. Jak narazie wygląda to dla mnie bardzo surowo, ponieważ brakuje ocieplenia przez dodanie np. firanek, zasłon. Problem jest spory, bo o ile od strony stołu mogę dać karnisz na którym to powiesiłabym firankę i zasłonkę to od części kuchni przy meblach takiej możliwości nie mam, odległość między oknem a otwieranym do góry awentosem jest tak mała ze będzie haczyć o karnisz. Jedynie co, to w grę wchodzą zazdroski ale jak to pogodzić z tym stylem ;(((( POMOCY

P1140322.jpg

P1140314.jpg