qwerty21 07.04.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Jeśli to typowa czarno biała kuchnia to ja nie widzę tam szarego zlewozmywaka, chyba że są dodatki w tym kolorze. Biały jak najbardziej. Mam u siebie ciemny grafit i nigdy nie zauważyłem żadnych zacieków, więc nie skreślałbym od razu ciemnego. Zależy na pewno od modelu. płytki na podłodze będą szare. jakiej marki masz zlewozmywak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 07.04.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 płytki na podłodze będą szare. jakiej marki masz zlewozmywak? Zajrzyj na skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 08.07.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 http://www.tissu.com.pl/zdjecia/med2/f6932cf09cbc77f54cb69ade2030dae8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klarusik 01.09.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wiam Piekna kuchnia , w moich ulubionych kolorach, do tego fajnie pomysłana i doświetlona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodelka 21.10.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 witajcie. widzę że długo tu nikt nie zaglądał, ale może ktoś mi jednak doradzi w kuchni mam płytki drewnopodobne, czy będzie do niej pasowała biała matowa kuchnia, z drewnianymi wykończeniami, a jeśli na ścianę między szafkami też dać coś drewnianego, nie będzie tego drewna za dużo ?, może lepiej postawić na szary blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 21.10.2015 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Też mam takie płytki ,meble kuchenne białe matowe już kupiłem ale ustawiał będe je dopiero za miesiąc .Blat planuje drewniany lub drewnopodobny a na ściany między szafkami duże białe płytki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 21.10.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 to chyba cerrad setim honeymy takie mamy i kuchnie bialą w połysku, pasuje idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 21.10.2015 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Moja biała kuchnia użytkowana jest już od prawie 3 lat i nadal nie zamieniłabym tej bieli na nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodelka 22.10.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 to chyba cerrad setim honey my takie mamy i kuchnie bialą w połysku, pasuje idealnie tak właśnie te Moja biała kuchnia użytkowana jest już od prawie 3 lat i nadal nie zamieniłabym tej bieli na nic innego. nie mój styl, ale bardzo przyjemna, z gustem urządzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodelka 22.10.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Też mam takie płytki ,meble kuchenne białe matowe już kupiłem ale ustawiał będe je dopiero za miesiąc .Blat planuje drewniany lub drewnopodobny a na ściany między szafkami duże białe płytki . szkoda że dopiero za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.10.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Bardzo gustowna i dopieszczona kuchnia, gratulacje Świetny stolik na singerce Biel w nowoczesnej wersji ocieplona wikliną i drewnem ... http://www.elmueble.com/medio/2015/01/15/cocina_con_campana_de_obra_y_arbolito_sobre_la_encimera_1122x1280.jpg?random=1445543851944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.10.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 http://www.elmueble.com/medio/2014/09/16/cocina_deulonder_918x1280.jpg?random=1445544049139 http://www.elmueble.com/medio/2014/07/24/cocina_de_diseno_moderno_con_isla_central_de_aluminio_y_marmol_984x1280.jpg?random=1445544191166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Purpurowa6767 25.10.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 A to moja kuchnia w której realizacji pomogła mi firma manufakturahome z Warszawy .... Moja wymarzona biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 25.10.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Purpurowa wygląda świetnie. Białe meble z ciemną podłogą świetnie się zgrywają . Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.10.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 A to moja kuchnia w której realizacji pomogła mi firma manufakturahome z Warszawy .... Moja wymarzona biała [ATTACH=CONFIG]335122[/ATTACH] hokery trochę z innej bajki Wam tam przywieziono, i chyba za bardzo stłoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 25.10.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Niestety racja, hokery są nowoczesne, a kuchnia klasyczna, trochę to zgrzyta. Sprzęty agd także by mogły być stylizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrianna.Lisz 29.10.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ja tam nie narzekam na białą chłodną kuchnię ponieważ liczą się dodatki! Ładny wazon z kwiatami, kolorowe miseczki na owoce i orzechy albo fototapeta w mocnych kolorach - jest wiele pomysłów na dodanie koloru zimnej kuchni, a jak się znudzi to wystarczy inaczej zaaranżować dodatki. Same plusy z posiadania białej kuchni http://meblebax.pl/img/kuchnie/realizacje/bialo-srebrna/bialo-srebrna-04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 29.10.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ja tam nie narzekam na białą chłodną kuchnię ponieważ liczą się dodatki! Ładny wazon z kwiatami, kolorowe miseczki na owoce i orzechy albo fototapeta w mocnych kolorach - jest wiele pomysłów na dodanie koloru zimnej kuchni, a jak się znudzi to wystarczy inaczej zaaranżować dodatki. Same plusy z posiadania białej kuchni http://meblebax.pl/img/kuchnie/realizacje/bialo-srebrna/bialo-srebrna-04.jpg Mam wrażenie, że jednak przesadziłaś z tymi dodatkam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_s1985 29.10.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Jestem posiadaczką białej lakierowanej kuchni od roku. I stwierdzam, że nie taki diabeł straszny jak go malują Białe fronty owszem brudzą się i trzeba je częściej myć ale gdybyście mieli inne fronty to byście ich nie myli tylko ze względu na to ze nie widać brudu ??? Mam rocznego synka, który chętnie zostawia na nich pieczątki w postaci swoich łapek więc u mnie brudzi się jeszcze szybciej Jeżeli marzy Ci się biała kuchnia w połysku to spełni je. Gwarantuje, że nie pożałujesz. Niżej załączam zdjęcia mojej kuchni i proszę o radę. Kuchnia otwarta jest na salon i małą jadalnię. Jak narazie wygląda to dla mnie bardzo surowo, ponieważ brakuje ocieplenia przez dodanie np. firanek, zasłon. Problem jest spory, bo o ile od strony stołu mogę dać karnisz na którym to powiesiłabym firankę i zasłonkę to od części kuchni przy meblach takiej możliwości nie mam, odległość między oknem a otwieranym do góry awentosem jest tak mała ze będzie haczyć o karnisz. Jedynie co, to w grę wchodzą zazdroski ale jak to pogodzić z tym stylem ;(((( POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marika87 29.10.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 (edytowane) Edytowane 7 Listopada 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts