dzogurt 20.09.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam, Wraz z żoną zabieramy się za budowę domu. Poszukujemy ekipy, która wybuduje nam dom, przynajmniej do stanu surowego otwartego. Czy możecie nam polecić wasze ekipy z Rybnika i okolic? Sami mamy co nie co na oku ale dobrze zbadać rynek i wybrać tych dobrych i konkurencyjnych cenowo Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uran_86 21.09.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 witam zobaczcie moze http://www.wojtke.com.pl/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=39&func=viewcategory&catid=1 firma wojtke jest z sosnicowic -trachów i wybudowala mi z 3 tyg temu domek jestem bardz o szczesliwy .... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 21.09.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzieki, Ale wyglada mi to na firme, ktora stawia domki z drewna... przynajmniej tak wynika ze strony www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts