Zazdrośnica 09.07.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Johan Tez masz PW Zazdrosnica, ale Wam domek rośnie i pieknieje To stan na 1 lipca, teraz jest cały łobklejony i szary nie biały, bo na styro już siatka i klej. Niedługą będą okna to wkleję inny awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 09.07.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Zazdrośnico- również kładę 15 cm z wyjątkiem garażu, który i tak jest oddzielony troszkę. I chyba też jestem z tych zacofanych. Żadnych płaszczy wodnych, żądnych rekuperatorów i innych wynalazków....oj przepraszam... będa solary, to nie jest ze mną tak źle . A kominek chciałem otwarty, to wszyscy kominkarze mi odradzają, a co poradzę że nie cierpię tego żelastwaw postaci wkładów kominkowych. Jak ktos potrzebuje elektryków moge polecić bardzo dobrą ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 09.07.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Skąd bierzecie żwir w okolicach Piaseczna. Chciałbym jakoś nie drogo...Co prawda mam dostawce ale potrzebuje nie wiele w sumie....2-3 tony. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 09.07.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 adam2007, żwir możesz min. kupić w BT Beton, ewentualnie kopalnia w Suchodole za Tarczynem. Transport do Henrykowa-Urocze kosztował 150 PLN (sam żwir chyba 30 PLN/T), więc może pomysl czy nie przyciągnąć przyczepką na kilka razy (jak dobra przyczepka to można załadować 1T - wiem, to nie dozwolone takiej masy ciągnąć, ale czasami można nagiąc przepisy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 09.07.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 adam2007, żwir możesz min. kupić w BT Beton, ewentualnie kopalnia w Suchodole za Tarczynem. Transport do Henrykowa-Urocze kosztował 150 PLN (sam żwir chyba 30 PLN/T), więc może pomysl czy nie przyciągnąć przyczepką na kilka razy (jak dobra przyczepka to można załadować 1T - wiem, to nie dozwolone takiej masy ciągnąć, ale czasami można nagiąc przepisy). A masz może kontkat do tej kopalni ? Rozumiem ,że ten transport to z BTBeton tyle kosztował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 09.07.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Nie, 150 PLN kosztował transport z Suchodołu do HU. Czyli z BT powinno być taniej (np. za transport betonu przy nie pełnej gruszce do HU chcą chyba 70-80 PLN). Telefon do Suchodołu - 504-12-01-51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 09.07.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Nie, 150 PLN kosztował transport z Suchodołu do HU. Czyli z BT powinno być taniej (np. za transport betonu przy nie pełnej gruszce do HU chcą chyba 70-80 PLN). Telefon do Suchodołu - 504-12-01-51 Dzięki Dzabij. Zadzwonie i się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 09.07.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Pls o pomoc. Czy wiecie co ja wczoraj zrobiłam Kawał tarasu wysmarowałam młodą, zieloniutką, skoszoną trawą. Taras jest z jasno kremowej kostki i zostały mi piękne zielone ślady. Niestey wodą nie schodzą. Czy są jakies skuteczne preparaty do czyszczenia plam na kostce betonowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 09.07.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Mam pytanie, gdzie w naszej okolicy można nabyć sznurek rolniczy do snopowiązałek i paczkarek ? Podobno taki sznurek dobrze nadaje się do mocowania wełny do krokwi a właśnie w sobotę startuję. Pzdr Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajorCarter 09.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Mam pytanie, gdzie w naszej okolicy można nabyć sznurek rolniczy do snopowiązałek i paczkarek ? Podobno taki sznurek dobrze nadaje się do mocowania wełny do krokwi a właśnie w sobotę startuję. Pzdr Dawid Powinni mieć w sklepie żelaznym w Traczynie (na przeciwko Mastalerza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 09.07.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Pls o pomoc. Czy wiecie co ja wczoraj zrobiłam Kawał tarasu wysmarowałam młodą, zieloniutką, skoszoną trawą. Taras jest z jasno kremowej kostki i zostały mi piękne zielone ślady. Niestey wodą nie schodzą. Czy są jakies skuteczne preparaty do czyszczenia plam na kostce betonowej? Próbowałaś najprostszą metodą czyli piaskiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek i agatka 09.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Betsi Kiedyś byłem w składzie z kostką brukową i widziałem środek do czyszczenia kostki z zacieków z soli. Może mają i na takie jak twój przypadek.Szczerze współczuję. Ale trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 09.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 dzabij Mam pytanie, gdzie w naszej okolicy można nabyć sznurek rolniczy do snopowiązałek i paczkarek ? Podobno taki sznurek dobrze nadaje się do mocowania wełny do krokwi a właśnie w sobotę startuję. Dzisiaj widziałem w GS-ie w Prażmowie na przeciwko składu budowlanego. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olpi 09.07.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Macie jakiegoś dobrego i sprawdzonego instalatora, który doradzi i wszystko pięknie połączy: kominek z PW i kocioł gazowy (chyba zwykły) Pozdrawiam Dorota Ja również przyłączę się do prośby. Aussie - czy można prosić o przesłanie namiarów na takiego instalatora? góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 10.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Adam2007, Darek&Agatka Dziękuje za rady w sprawie kostki. Problem rozwiązał się sam, bo jak wczoraj wieczorem wróciłam do domu to okazło się że taras czyściutki - jakaś niewidzialna czarna ręka lub deszcz Bardzo się cieszę, bo już myslałam że oszpeciłam sobie taras ( a lubię go baaardzo) Teraz będę bardziej ostrożna z tą kosiarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Powinni mieć w sklepie żelaznym w Traczynie (na przeciwko Mastalerza).Jest jeszcze jeden sklep gdzie mozna kupic wszystko. To chemiczny U Malgosi w Tarczynie. Przy kosciele MajorzeCarterze i jak idzie ? Betsi Czy sprawa z sasiadem i smietnikiem juz zakonczona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 10.07.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam, czytam od początku, nawet kiedyś coś skrobnęłam, ale wolę czytać i zmagam sie razem z Wami. Mam pytanie czy nie macie kontaktu do jakiegoś niedrogiego pana z koparką - spychaczem raczej, mam dużo ziemi do rozrzucenia...Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 10.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 [Betsi Czy sprawa z sasiadem i smietnikiem juz zakonczona ? Na tym szczeblu administracyjnym już tak Pisałam kilka dni temu o wyniku 1:0 w meczu z sąsiadem - to było właśnie o tym BTW - nie "śmietnikiem" tylko "budynkiem gospodarczym służącym utrzymaniu porządku" A co u Ciebie? Rzadko się odzywasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 10.07.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 a dziękuje, ja powoli się wykańczam, w zasadzie już się wykończyłam - psychicznie. Czekam na płytki do łazienki i wybieram miedzy tym co niezbędne do zamieszkania, a co zupełnie niepotrzebne , nawet drzwi wewnętrzne mi wyszły że nie są do życia niezbędne. Oj krucho za kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 olpi, poszło na priv pzdr., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts