jewrioszka 12.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 , cóż, rozumiem, ale "fundamentówy" nie opuścicie? Ms, dane o które prosiliście N 51°55'07.05" / E20°57'57.67" Tylko że sobota odpada, bo mają u nas majstry zacząć wykopki, więc proponujemy niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.10.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jewrioszkachyba słaba reklama i dodatkowo przysłoniona emocjami z brakiem/cenami materiałów. A tak przy okazji - właśnie przejrzałam foto-blog - odgradzasz ugór od drzew czy drzewa od ugoru? Chyba jednak ugór od drzew, zgadłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 12.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ms, odgradzamy swój ugór od ugoru sąsiada , a te brzózki to pozostałaośc dżungli jaką tam mieliśmy. P.S. Post wyżej podałem ci namiary GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.10.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jewrioszka namiary dyskretnie zapisałam. Nasza wysłużona mapa już tam nie sięga. Zazdrośnica wpisz w google "umowa przedwstępna na zakup działki budowlanej", a pojawią się linki do gotowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 12.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jewrioszka,jak można na tego grilika to i ja bym wpadła, a całą rodziną można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.10.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Czy ktoś z Was wie gdzie można dostać 200-litrowe beczki, najlepiej plastikowe? Chyba widzialam na al Krakowskiej na wysokosci Janek , tak czy inaczej widac z drogi wielka beczke . Ja na grilka moge chetnie , tylko nie wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalb7 12.10.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam, Mam pytanko ... chcę kupić działkę rekracyjną. Gość wydziela z jednej działki cztery (więc tak naprawdę nie mam żadnego numeu działki której bedę właścicielem tylko numer całości), na jedenej z nich stoi dom ja biorę następną. Pytanko moje jest takie: jaka jest możliwość szybkiego sprawdzenia czy nie bedzie problemów z podłączeniem do sieci energetycznej ? Dowiedziałem się że Ustanówek podlega pod zakład w Konstancinie. Czy mogę takie dane uzyskac nie bedąc właścicielem ? Chciałbym taką informacyje uzyskac szybko. Proszę o pomoc jak to załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 13.10.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Pontypendy, a ile liczy wasza rodzina, bo jeśli to cały tabor to sie nie zmieścicmy Rrmmi, zajrzeć moga wszyscy, a w szczególności abromba jako pomysłodawczyni. A więc kiełby w dłonie i na ognisko, bo grilla tam tez nie mamy P.S. Moje kochanie własnie zaczeło bardzo kasłać więc z góry przepraszamy jeśli w sobote wieczorem będe zmuszeni odowołac niedzielne ognisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 13.10.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Pontypendy, a ile liczy wasza rodzina, bo jeśli to cały tabor to sie nie zmieścicmy 2+2 to dużo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 13.10.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 zajrzeć moga wszyscy, a w szczególności abromba jako pomysłodawczyni. Moje kochanie własnie zaczeło bardzo kasłać więc z góry przepraszamy jeśli w sobote wieczorem będe zmuszeni odowołac niedzielne ognisko. Uff, ulżyło mi że to nie jest impreza zamknięta i że mogę wpaść. Ale sama (a co odpocznę sobie od rodziny). Jakbyś musiał odwołać, to nie ma sprawy, tylko zaznacz w mailu. A w ogóle to na którą można wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 lepiej zacząć lub dojeżdzać za dnia - w nocy wszystkie koty są czarne i może być cokolwiek trudniej wypatrzeć te skręty. No, ale decyduje gospodarz... Będę co jakiś czas tu zaglądać i sprawdzać, czy przypadkiem impreza nie odwołana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 13.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A jaką godzinę proponujecie?Kombinowałem żeby sie spotkać po południu i posiedzieć do zmroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 13.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja od 9.00 mam ZOO, więc taki układ by mi pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 14.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Hmm, widze że zainteresowanie spadło, czyżby z powodu aury? W każdym razie dziś osobiście odwiedziła nas ms wraz z małżonkiem i zgłosiła akces do spotkanka przy ognisku. Wspólnie doszliśmy do wniosku że dobrą godzinką będzie 15 -16. Więc zapraszamy na ognicho. Na wszelki wypadek wysyłam wam swój telefon na priv., a na Foto Blogu jest dodany widok od strony szosy P.S. Infrastruktury nadal niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.10.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Jewrioszka! Tak coś mi się przypomina, że wczoraj nie wymieniliśmy się numerami telefonów. Wysłałam na priva kontakt do nas.No, ale trafiłam za pierwszym razem, trafię i dzisiaj. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 15.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witam,Po przymusowej przerwie.Niby komp naprawiony ale i tak czcionki przeskakują.Przed chwila odebrałam-niestety bez gwarancj.Dodatkowo zmogło mnie silne przeziebienie dla mnie to grypa i musze siedziec w domu.Tak zazdroszcze Wam tego ognicha.A juz bym gdzies leciała.W Radomiu po materiał nie byłam ale wysłałam znajomych.Ceny nie sa tak rewelacyjne.Dla zachęty ślą maile z cena suporexu ale nie na ściany zewnetrzne.Jewrioszka -odczytałam Twoje wołanie o pomoc-przepraszam za póżno,dane na priv A teraz z innej beczki- czy grodzić działke teraz? Sa takie głupie przesądy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Speek, życzymy ci zdrówka i........jakie przesądy? A tak w ogóle to bardzo dziękujemy wszystkim twardzielom ( ms, abromba i pontypendy z rodzinami), co mokli na naszym ognisku i obiecujemy że następnym razem deszczu nie będzie Abromba i Pontypendy, dzięki za zaproszenie, naprawdę po wizycie i was nowa nadzieja w nas wstąpiła , pomimo tego co nam na wyjściu sugerowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 15.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Jewrioszka dzieki za życzenia-juz troche lepiej.Mam nadzieje,ze jutro do boju.A to głupie porzekadło to" kto na jesień grodzi to na iosne odchodzi" -myślę,że odejde od zmysłow jak materiały będą w tak zastraszającym tempie drożeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Masz na myśli, na tamten "lepszy" świat? Dopiero bym narozrabiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 15.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Kurczę. Dwa dni przerwy w czytaniu forum i mi przeszła koło nosa imprezka. Dlaczego ??? Dlaczego??? Już nigdy nie będzie dnia kiedy nie przeczytam forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts