Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Mam pytanko ... chcę kupić działkę rekracyjną. Gość wydziela z jednej działki cztery (więc tak naprawdę nie mam żadnego numeu działki której bedę właścicielem tylko numer całości), na jedenej z nich stoi dom ja biorę następną. Pytanko moje

jest takie: jaka jest możliwość szybkiego sprawdzenia czy nie bedzie problemów z podłączeniem do sieci energetycznej ? Dowiedziałem się że

Ustanówek podlega pod zakład w Konstancinie. Czy mogę takie dane uzyskac nie bedąc właścicielem ?

Chciałbym taką informacyje uzyskac szybko.

Proszę o pomoc jak to załatwić.

Pontypendy, a ile liczy wasza rodzina, bo jeśli to cały tabor to sie nie zmieścicmy :-)

Rrmmi, zajrzeć moga wszyscy, a w szczególności abromba jako pomysłodawczyni. A więc kiełby w dłonie i na ognisko, bo grilla tam tez nie mamy :o

P.S.

Moje kochanie własnie zaczeło bardzo kasłać więc z góry przepraszamy jeśli w sobote wieczorem będe zmuszeni odowołac niedzielne ognisko.

zajrzeć moga wszyscy, a w szczególności abromba jako pomysłodawczyni.

Moje kochanie własnie zaczeło bardzo kasłać więc z góry przepraszamy jeśli w sobote wieczorem będe zmuszeni odowołac niedzielne ognisko.

Uff, ulżyło mi że to nie jest impreza zamknięta i że mogę wpaść. Ale sama (a co odpocznę sobie od rodziny). Jakbyś musiał odwołać, to nie ma sprawy, tylko zaznacz w mailu.

A w ogóle to na którą można wpaść?

Hmm, widze że zainteresowanie spadło, czyżby z powodu aury?

W każdym razie dziś osobiście odwiedziła nas ms wraz z małżonkiem i zgłosiła akces do spotkanka przy ognisku. Wspólnie doszliśmy do wniosku że dobrą godzinką będzie 15 -16.

Więc zapraszamy na ognicho. :lol:

Na wszelki wypadek wysyłam wam swój telefon na priv., a na Foto Blogu jest dodany widok od strony szosy

P.S.

Infrastruktury nadal niema :(

Witam,

Po przymusowej przerwie.Niby komp naprawiony ale i tak czcionki przeskakują.Przed chwila odebrałam-niestety bez gwarancj.Dodatkowo zmogło mnie silne przeziebienie dla mnie to grypa i musze siedziec w domu.Tak zazdroszcze Wam tego ognicha.A juz bym gdzies leciała.

W Radomiu po materiał nie byłam ale wysłałam znajomych.Ceny nie sa tak rewelacyjne.Dla zachęty ślą maile z cena suporexu ale nie na ściany zewnetrzne.

Jewrioszka -odczytałam Twoje wołanie o pomoc-przepraszam za póżno,dane na priv

A teraz z innej beczki- czy grodzić działke teraz? Sa takie głupie przesądy?

Speek, życzymy ci zdrówka i........jakie przesądy? :o

A tak w ogóle to bardzo dziękujemy wszystkim twardzielom ( ms, abromba i pontypendy z rodzinami), co mokli na naszym ognisku i obiecujemy że następnym razem deszczu nie będzie :lol:

Abromba i Pontypendy, dzięki za zaproszenie, naprawdę po wizycie i was nowa nadzieja w nas wstąpiła :) , pomimo tego co nam na wyjściu sugerowano :evil: :-? :wink: