rrmi 16.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Bardzo sie ciesze jesli moglam pomoc Zycze powodzenia ps .myslalam, ze jestes dziewczynka , zupelnie jak o jewrioszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 hehe, bardzo zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 hehe, bardzo zabawne przepraszam , nie chcialam Cie urazic Nie bylo to zlosliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.10.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A mnie nikt nigdy nie pomylił A ciebie rrmi ile razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Mnie na poczatku duzo razy , ale ja sie nie przejmuje , bo Wiesz , ze ja jak chlop jestem i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Rrmi to ty jesteś odwrotnie jak jewrioszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Qrcze, jak mnie urazisz to ci to powiem Więc mnie tak nie przepraszaj, bo to przeczy temu że ty jak chłop jestes hehehehehe Za dziennik tez mnie przepraszałas , a naprawde nie było za co.( wręcz przeciwnie) Do mnie możesz walic prosto z mostu, tylko zależy z czym bo, albo jak w dym, albo jak w mur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Rrmmi Qrcze, jak mnie urazisz to ci to powiem Więc mnie tak nie przepraszaj, bo to przeczy temu że ty jak chłop jestes hehehehehe Za dziennik tez mnie przepraszałas , a naprawde nie było za co.( wręcz przeciwnie) Do mnie możesz walic prosto z mostu, tylko zależy z czym bo, albo jak w dym, albo jak w mur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 16.10.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Jeśli macie pytania dotyczące gazu ze zbiornika naziemnego to postaram się pomóc.Użytkuje to cudo juz od roku.Do tej pory placiłam 5,20 za m3 obecnie podwyższyli do 8,60 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 16.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 rrmi- i ja prosze o namiary na architekta.Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.10.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Speek, a ile zużywasz gazu rocznie? Jak jest ocieplony dom, 10 cm czy więcej i jaka powierzchnia.Pozwoli mi to grubsza oszacowac koszty i zdecydowac sie na eko groszek lub gaz z butli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ms. do rrmi - a czy ja też mogłabym dostać kontakt do architekta? Nie mam znajomych w tej branży. Zależy nam na kimś kto dokładnie przeanalizuje gotowca, bo akurat wybraliśmy całkiem świeży projekt z pracowni Domowe Klimaty. Co do ogniska. Jewrioszka dyplomatycznie przemilczał, że na ognisko przyjechaliśmy w sobote, bo się nam pomyliło. Oczywiscie nie mogło nas nie być w niedzielę. Naprawdę nikt nie cieniował, a po trzech przelotnych opadach pojawiło się słońce i blue sky.Jest też efek uboczny spotkania - mój mąż bardzo przekonał się do idei forum i dziś pierwszy dorwał się do postłów z grupy piaseczyńskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ms. do rrmi - a czy ja też mogłabym dostać kontakt do architekta? Nie mam znajomych w tej branży. Zależy nam na kimś kto dokładnie przeanalizuje gotowca, bo akurat wybraliśmy całkiem świeży projekt z pracowni Domowe Klimaty. Dokladnie to co robil nam .Jestem naprawde zadowolona i wiem , ze sie nie bede za Niego wstydzila. Z najwieksza przyjemnoscia za sekunde wysle Ci namiary Poradzil tez dobrze to i owo . Poczytaj moj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 rrmi bardzo dziękuję. Po takiej reklamie chłop się nie opędzi od zleceń. Magia forum działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 rrmi bardzo dziękuję. Po takiej reklamie chłop się nie opędzi od zleceń. Magia forum działa! Ja to nawet kazdemu jak najwiecej tej pracy zycze . Mam nadzieje , ze Wam rowniez przypadnie do gustu . Jak co mam tez geodete do wziecia. Naprawde zaangazowal sie w nasza sprawe Zycze powodzenia i dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 16.10.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 jewrioszka musisz uwazać podpisując umowe.Nie powtarzaj mojego będu.Jezeli tankują zbiornik w litrach to i rozliczenie za zużycie w litrach.Mnie zgubiły przeliczenia i podpisałam umowe -dostawa w litrach zuzycie w m3.A dom jak dom ściana 3 warstwowa max styropian kratówka obrzutka tynk cementowo wapienny.Miesieczne zużycie gazu w zimę wahało się od 150 m3 w zwyż i rachuneczek 1480 zł jak cieplej na zewnątrz to i 900-700 zł.Za to w lecie 49 zł. Było i tak,że piec na pełnych obrotach a w domu zimno jak diabli no tak ale dom był z camiki i tu wszyscy mówią,że to zimny materiał.Założenia przy tego typu ogrzewaniu -musi je wspomagać kominek.Znajomi grzeją gazem ze zbiornika i kominkiem to i połaty miesięzne ca 500 zł.Kominka nie miałam a domu już nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 17.10.2006 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Acha jeszcze dodam-wszystkie formalności łącznie z pozwoleniem na budowe i posadowieniem zbiornika załatwia bardzo szybko dostawca gazu.Wsółpraca bez zarzutu a w domu cicho czysto i co ważne-jest telemetria czyli płacisz co miesiąc za zużyty gaz.Jedyne co mnie przeszkadzało to widok białej bani przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Speek dzieki za info odnosnie butli. Mam jeszcze jedno pytanko , czy butla musi stac w jakiejs okreslonej odleglosci od domu? Jawrioszka ja po prostu boje sie kogos urazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 17.10.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Speek Dzięki za info o opłatach. Czyli juz wiem że gaz z butli jest be. To teraz z innej beczki, czy ktos pali może ekogroszkiem i gdzie w okolicach W-wy mozna go dostać? I jakie jest faktyczne zuzycie tego paliwa? rrmmi niema problemu, więcej luziku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts