speek 19.10.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 rrmi-a my miałyśmy przyjemność widzieć się u architekta.Po czasie się zreflektowałam.Odbierałaś rzuty ław fundamentowych? jesli chodzi o butlę.Sama wybierasz miejsce gdzie ma stać.Z Gaspolu przyjeżdza sympatyczna pani architekt i razem posadawiacie ten zbiornik.Robi projekt łącznie z wprowadzeniem do domu instalacji i ona uzyskuje błyskawicznie pozwolenie na budowe.Nic cię nie obchodzi.Oni załatwiają wszystkie formalności.Czym bliżej domu to mniejszy koszt ciągnięcia instalacji.Podaj swój mail na priv to wyslę zdjęcie posadowienia mojego zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 rrmi-a my miałyśmy przyjemność widzieć się u architekta.Po czasie się zreflektowałam.Odbierałaś rzuty ław fundamentowych? Tak , to bylam ja. W przebraniu za robotnika budowlanego I ja nie pomyslalam , ze to Ty jestes ,bo tak sie spieszylam , ze moja glowa byla juz w innym miejscu . Ja sie tam niedaleko bede budowala , jak co o nastepnym razem daj znac , mozemy sie umowic na pogaduchy. Jak to miedzy budowlancami Mam nadzieje , ze architekt Ci sie spodobal. Na priv wysylam mojego maila , bardzo prosze o namiar na kogos sensownego o tej butli. Magnolia a jak geodeta? Jesli zamierzalabys go zatudnic napisz do mnie na priv Witaj Marcelek Radze papiery zalatwiac samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 19.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Tak architekt to chodzaca wyrozumiałośc i cierpliwość. Zazdroszczę mu stoickiego spokoju. Tez bym tak chciała.Wszystkie namiary wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 20.10.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Hej sasiedzi, obecnie mieszkam na Julianowie, w bardzo bliskich planach jest zakup działki w Chojnowie wobec czego pomóżcie po sąsiedzku: - szukam namiaru na dobrego i taniego rzeczoznawcę majątkowego - operat szacunkowy dla banku - namiar na dobrego i taniego geologa - wolę sam sprawdzić glebę niż wierzyć tylko sprzedającemu - co jeszcze powinieniem zrobić przed zakupem, oprócz sprawdzenia KW, uzyskania od gminy WZiZT - poprzednią działkę kupowałem przez dbającego o wszystko pośrednika, zresztą była to działka z pozwoleniem na budowę konkretnego projektu, więc na tym etapie się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 20.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam wszystkich po 3 dniowej nieobecności, choc z niektórymi i tak miałem kontakt telefoniczny.Byłem dzis na wizji lokalnej u siebie na banderozie i widziałem jak mi fundament wylali. Speek, niema problemu i dzięki za namiary na hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.10.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 No to jesteś zalany, teraz się wiążesz. Facet, Ty to masz szczęście - nie pada, kiedy kopią, ma padać, kiedy wyleją fundament. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 20.10.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 zapraszam na wizje lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Oj! jewrioszka nic nie piszesz a nas ciekawość pożera.Jak z tym suporexem ?Czy dostarczyli na plac budowy i czy udało się jeszcze zbić z ceny? Ponieważ ja ich polecałam ,to nie ukrywam, że czekam na wieści i trochę się boję czy aby wszystko poszło zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 21.10.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Hmm....... No to było tak. Owszem jest po 6,70 zł, ale luzem. ( na paletach ok +90 gr za szt.) zamówiłem 1100 przysłali 1000 bo więcej nie weszło. W sumie 28 000 kg. Rozładowywałem to z kolegami. Powiadomili mnie telefonicznie że transport przyjedzie z ok. 45 min opóźnieniem był z 30 min. Podobał mi sie kontakt telefoniczny. Przy rozładunku myślałemże zejde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.10.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 I Ty jeszcze dychasz? Toć to robota na 10 chłopa.Czy je ułożyłeś na glebie czy folii?A na bolące mięśnie użyj maści diclofenak i porządnie rozgrzej.od środka oczywiście też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Witam Was wieczorowo Czy ktos da mi namiar na szamba betonowe? Oczywiscie w dobrej cenie Speek masz moj telefon na maila. Dziekuje za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 21.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Speek, nie wiem jak chłopaki, ale ja zakwasów nie mam , pomino to moje kochanie zrobiło mi masaż. Położyłem na glebie bo bedą leżec tylko kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 21.10.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Witam Was wieczorowo Czy ktos da mi namiar na szamba betonowe? Oczywiscie w dobrej cenie Ja mam namiary ale za 3500 z montażem, jak chcesz to ci podeśle ale tez chętnie wezme namiary na cos tańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Jewrioszka jak mozesz to wyslij , a ja w poniedzialek sie sprawa zajme .Jak co , to dam znac, ok? Jak co to mozemy sie na dwa zgadac z chlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 21.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam poszukuje sprawdzonej ekipy do wylewek z maszyny namiary na priv dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 22.10.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Rrmi, Twoja propozycja jest godna uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 23.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Ja szambo brałem z okolic Radomia (ale nie Sałexpol, bo niektórzy odradzali). Numer telefonu 602758460. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 23.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Hej sasiedzi Jewiroszka - sprawnie idzie budowa - gratuluję! U nas jak po grudzie, poprzednia ekipa nastraszyła nowa (pozolilismy mieszkac starej ekipie w naszym baraczku, a jak zatrudnilismy nową to stara musiała sie wyprowadzić - było im nie w smak i nastraszyli nową i nam zwiała , ja juz nie wierzę że ten dom kiedykolwiek zostanie wybudowany ) a pogoda wysmienita - tylko budować! Na materiały czeka sie faktycznie dłuuuugo, na dachówkę około 3 mc , a z Wieneergera około 1 mc - ale słyszałam, ze maja duzo reklamacji.Co prawda my chcemy zwykła nie angobowana czy kolorową, więc moze będzie OK. A pozostali na grupie - kładziecie dachówke ceramiczna czy cos innego?? A może macie namiary na dobra dachówę??? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 23.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Ja z dachówką nie pomogę. Mamy szarą, deramiczną z Creatonu. Czeka się długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts