ms. 24.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 namiarem nie dysponuję. Gdybym miała się zmierzyć z takim problemem, zahaczyłabym o nadleśnictwo. Może któryś z pracowników leśnych potrafi ściąć drzewo precyzyjnie.My z kolei chcemy przeorać i zabronować naszą działkę. Ale nie ma co kombinować, tylko pochodzić po ludziach i popytać. Im szybciej, tym lepiej, póki jeszcze ktoś w tamtej okolicy uprawie ziemię i ma maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.10.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Jewrioszka, widzę że jesteś "na wizji". Chyba dzwoniłeś w sobotę, ale telefon leżał odłogiem i w dodatku wyciszony. Na przyszłość, dzwoń do męża - telefon to część jego pracy i bytu firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groblus 24.10.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 jerwioszka dzieki mam nadzieje ze nie bede musial was klopotac chyba pogadam z ludzmi z okolicy, bo jeszcze sama wycinka to ok - moze nawet znalazlbym chetnych, ale karczowanie bez chociazby ciagnika to slabo to widze (choc brzoza to nie dab ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 24.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Ms, mówi sie trudno , żałuje że nie miałem telefonu do pozostałych , bo pogoda naprawde sprzyjała biwakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladynek 24.10.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Jutro odpalam po raz pierwszy piec na eko-groszek. Gdzie w Piasecznie (okolicach) kupić dobre paliwo. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 24.10.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Chłopie sam o to pytałem w ubiegłym tygodniu. I byla cisza. Będe wdzięczny za info jak sie czegos dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladynek 24.10.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Będe się wieczorem widział z jutrzejszym instalatorem. Moze on coś podpowie. Narazie znalazłem tylko oferty na allegro, ale troche drogo z transportem wychodzi http://www.allegro.pl/item136629759_eko_groszek_z_piekar.html. A na temat tego producenta http://www.allegro.pl/item136863521_eko_groszek.html znalazłem nawet dosyć ciekawy artykuł http://www.teberia.pl/news.php?id=2727. Także trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 24.10.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Jewrioszka- przez najbliższ dni jestem wyłaczona.Przeprowadzka.Już mi głowa nie pracuje,tyle rupieci sie nazbierało.Co z tym zrobić?Powiesz ,spal wyrzuć ale to dechy które przydadza sie na budowie.Nie pomogę Wam z namiarami bo teraz .... kołowrót.Od piątku wracam na normalny tor i służe namiarami które posiadam.Dla mnie to duży krok do przodu.Tak błąkam się i nie mogę znależć miejsca w tym realnym swiecie budownictwa.Pozdrawiam Was cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 jerwioszka dzieki mam nadzieje ze nie bede musial was klopotac chyba pogadam z ludzmi z okolicy, bo jeszcze sama wycinka to ok - moze nawet znalazlbym chetnych, ale karczowanie bez chociazby ciagnika to slabo to widze (choc brzoza to nie dab ) Zapytaj u Baka na skladzie , ma koparkowego , ktory ma ludzi do wycinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 24.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Chyba Wam mogę pomóc.Jesli chcecie karczowć to mam namiary na złomirzy,którzy również dokłdnie robią karczunek - myślę,że warto.Ceny umiarowane i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 24.10.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Niby po naprawie a znów poblem z czcionką.Za byki przepraszam ale to tak kiedy jest jeszcze gwarancja.Znów mnie wyłącza na jakiś czas z obiegu.I te czcionki przeskakują.Wybaczycie.A traz praktyczna wskazówka - jesli chcecie sadzić tuje . ceny teraz w marketach niskie- udajcie sie do lasu i zbierzcie ściólkę z igliwiem i podłóżcie pod nowo posadzone tuje- na bank na wiosnę sie odwdzięczą pieknym wzrostem.Wszak to nie tylko o budowaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 speek, będzie link do dziennika budowy i komentarzy czy mamy sobie sami poszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 24.10.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Oj! będzie ,bedzie ale co mam pisac jak jeszcze budowa nie rozpoczęta.Na działce tylko garaż blaszany stoi.U mnie i tak ciągle pod górę ale z mojego świadomego wyboru.Może to się zmieni?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.10.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Speek pisz ten dziennik prosze , a bedzie Ci latwij , bo zawsze w komentarzach , ktos dobrym slowem wesprze Ja zakladam wlasnie komentarze dla Ciebie . Poszukaj za chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 24.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 rrmi, widze że bardzo lubisz zakładam innym komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 24.10.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Dziennik założony.Tylko co z tym linkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 24.10.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Oj my szukaliśmy koparki do drzew chyba miesiąc.Mam namiar na pana z koparą który w 20 minut uporał się z naszymi drzewami. Zrobił to szybko i policzył 50 zł. Drzewo potem trzeba było pociąć samemu, ale to nie był ogromny kłopot. Po koparce dziury po drzewach są naprawdę zaskakująco małe ( a nasze drzewa były tez takie ponad 20 cm. średnicy)-może dlatego że szybko je wyciąga. Nic nie rozrył i nie poniszczył. Tel do koparki ( taki namiar ma mąż w komórce)- 605 615 699.Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 24.10.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam Moze ktos z Was przerabial temat studni w naszych okolicach?Poleccie kogos, bo ceny mnie troche przerazily. Tansi sa niestety nie z pd W-wy i im sie nie oplaca dojechac.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 25.10.2006 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Poszło na priva, tylko ostatnio trudno sie do niego dodzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.10.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 speek, przeglądam dzienniki budowy. Są tacy, którzy już go prowadzą a są na etapie przepisania działki (od prawie roku). Przygotowanie do budowy to jak przygotowanie do wojny - też warte jest upamiętnienia. Gorąco zachęcam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts