jewrioszka 25.10.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zgadzam sie z przedmowczynią {oklaski} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 26.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam Grupę.Poszukuje wykonawcy do ułożenia kostki brukowej na podjeździe itp. Czy macie namiary na takowego, by kostkę położył jeszcze w tym roku? Budowa w okolicach Piaseczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 26.10.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Pineska Mam pytanie. Czy ta ekipa co budowała twój dom i nie wywiązała się z umowy to była z okolic Piaseczna?Pytam, poniewawż moja ekipa też porzuciła budowę niedaleko od Ciebie i też uwżają, że to z mojej winy.Może to ci sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 26.10.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam Grupę. Poszukuje wykonawcy do ułożenia kostki brukowej na podjeździe itp. Czy macie namiary na takowego, by kostkę położył jeszcze w tym roku? Budowa w okolicach Piaseczna. U mnie właśnie kładą kostkę granitową, mogę spytać. A o wykonawcę do betonowej spytaj w Bruk-bet lub Vega-brukarstwo, oba Lesznowola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 26.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Bardzo przepraszam, ale zapomniałam się przywitać ze wszystkimi w grupie.Buduję dom w okolicach Piaseczna w stronę Prażmowa-Tarczyna.Zaczęłam w lato 2006 i teraz na zimę zostawiam stan surowy otwarty. Pozdrwiam wszystkichBetsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 26.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 OSTRZEGAM przed forumowym młody 1978 Ogłasza się jako swiadczący usługi transportowe,gdzieś również oferuje kuchnie- to typowy oszukaniec.Takich należy tępić i skutecznie usuwać z forum. Jak już wczesniej pisałam wczoraj miałam miec przeprowadzkę.Tydziej wczesniej szukałam osób świadczących takie usługi.Czas mnie naglił a nikt nie miał wolnych terminów w tym dniu, więc skorzystałam z forum i tam znalazłam ogłaszającego się młody 1978.Zamówiłam transport i dzień przed przeprowadzką potwierdzałam. młody 1978 nie pokazał się i nie odbierał telefonu-typowa szczeniacka zagrywka.Parlamentarnych słow mi brakuje bo śle mu same joby. I to ostrzeżenie zamieszczę na wszystkich forach. Poradziłam sobie a swoją drogą gdyby tacy ogłoszeniodawcy musieli płacić za ogłoszenie na forum i tym samym podać swoje dane personalne to można by wyciągnąć konsekwencje i może nie było by osób oszukanych. Owszem poradziłam sobie .A teraz gonię na inne forum ostrzec wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 26.10.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Speek my mamy osobe godna zaufania do przeprowadzek, czemu wczesniej nie pytałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 27.10.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Uważałam,że sprawa załatwiona.Nawet wiedziałam o jakich gabarytach samochód przyjedzie. Stało się teraz będę bardziej wyczulona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 27.10.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Sąsiedzi!! Nadal z Cezarrem czekamy na namiary na wykonawców podjazdu z kostki. michal_m daj znać o swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 28.10.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Jak wiecie nasza budowa ruszyła z kopyta. Tempo całkowicie nas zaskoczyło , więc znów potrzebujemy pomocy i szukamy bratnich dusz które mogłyby nas poratowac stemplami. Chętnie je odkupimy, a jeszcze chętniej wypożyczymy . Jesli więc takowe posiadacie lub możecie w jakis sposób nam pomóc w tym temacie to z góry duże dzięki. Postęp prac na już na naszej stronce i wkrótce w dzienniku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 29.10.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 jewrioszka -jak w grupach zamieszczałam informacje o fimmie przeprowadzkowej to w grupie Białołeka mieli steple po 3 zł.Oni u nas szukali specy od dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 29.10.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Speek dzięki za namiar znalazłem, a co z tego wyjdzie - zobaczymy. Jesli ktos jeszcze cos wie o stemplach to prosimy o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia z ASTER ? Kablowka dziala , znaczy TV dziala , ale internet nie zawsze . Dzis staracil Maz z godzine na telefonie i jakas #$$#$%%^^ wmawiala Mu , ze internet byc musi , bo od nich sygnal wychodzi . W rzeczy samej u mnie sie wyswietla , ze jest wszysko , sygnal znaczy Excellent , ale w ogole internetu nie ma Wlasciwie to kilka razy dzwonilismy i sie podlamalam. Moze ktos juz sie z nimi uzeral? Podobno , tak mowila panienka w telefonie , ze nie maja dzialu reklamacji Nie wiem , ale to chyba niemozliwe Poradzicie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 29.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 RRmi, najlepiej zmień operatora na innego czyli UPC Polska, a w sprawie podpisania umowy skonatktuj sie ze mną . Tak sie składa że pracujew dziale sprzedaży UPC Polska . A tak na powaznie to zadzwoń jutro do mnie, a ja sie dowiem co może byc przyczyna waszych kłopotów. Jeśli twierdzą że u nich wszystko jest ok. to prawdopodobnie tak jest i wina leży w waszym kompie. Jutro się u siebie w firmie spytam fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 29.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 RRmi, najlepiej zmień operatora na innego czyli UPC Polska, a w sprawie podpisania umowy skonatktuj sie ze mną . Tak sie składa że pracujew dziale sprzedaży UPC Polska . A tak na powaznie to zadzwoń jutro do mnie, a ja sie dowiem co może byc przyczyna waszych kłopotów. Jeśli twierdzą że u nich wszystko jest ok. to prawdopodobnie tak jest i wina leży w waszym kompie. Jutro się u siebie w firmie spytam fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dziekuje Ci bardzo za pomoc i zadzwonie jutro . Problem moze i jest w jakims kompie , ale u nas jednoczesnie 3 chodza i jakos nie mysle , ze wszystkie maja ten problem. Chyba , ze Jutro pogadamy i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 29.10.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Przepraszam wszystkich za podwójny post, ale rrmi była tak szybka że zdązyłem usunąc dubla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 30.10.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 rrmi, my mamy cały pakiet ASTER (TV, telefon i internet). Z reguły jest OK. Raz nie działało z winy instalatora, a ostatnio jak zanikł internet wystarczyło zrestartować to czarne pudełko z zielonymi światełkami. Teraz internet mamy, ale są kłopoty z wysyłaniem poczty. Tak się składa, że nie jest to dla nas krytyczna sprawa, więc walczymi niezbyt energicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 30.10.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 WitamCzy ktoś mógłby podzielć się namiarami na elektryka i ekipę wykonującąocieplenia i tynki zewnetrzne.Pozdrawiam Piomod1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 30.10.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Sąsiedzi!! Nadal z Cezarrem czekamy na namiary na wykonawców podjazdu z kostki. michal_m daj znać o swoich. Jeśli chcecie popatrzec na ich pracę - zapraszam. Podjazd już częściowo ułożony. Telefon wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts