Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Michał

Czy też mogę poprosić o tych fachowców od układania kostki.

Ja co prawda będę układać wiosną 2007 ale podobno terminy już trzeba zamawiać a poza tym chciałam zorientować sie jak to wygląda cenowo.

Gdzie można obejżeć Twój podjazd?

Macie kogoś od ogrodzeń - część: sitaka na podmurówce i część: murowane słupki ze sztachetami drewnianymi+brama+furtka

Pozdrawiam

Betsi

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziś byliśmy w muratorze żeby zamówić zmiany w projekcie, i tam dowiedzieliśmy się że w naszych dokumentach brakuje wyłaczenia terenu z produkcji rolnej. Nie przyszło mi do głowy że jeśli mam działkę która ma w nowym planie zagosp. status bydowlany to jeszcze trzeba ją odralniać.Powiedzcie prosze czy to też jakiś horror i czy długo to trwa? Miałam nadzieję że przed świętami złożymy papiery o pozwolenie na budowę

Powiedzcie prosze czy to też jakiś horror i czy długo to trwa? Miałam nadzieję że przed świętami złożymy papiery o pozwolenie na budowę
W Piasecznie dostalam to od reki , pokoj w Starostwie na Chliczkowskiej , chyba 115 numer , mile 3 mlode dziewczyny tam siedza , popros po prostu :D

ms

dziekuje bardzo , jakos sie poprawilo wiec i Jewrioszce nie zawracalam glowy :oops:

Pewnie z internetem tak jest , ze czasem zanika :-?

rrmi jesteś głodomorkiem :lol: ?

Jestem i to duzym, a co gotujesz? :D

Sluchajcie Kochani jaka jutro bedzie pogoda ,

ja zaplace kilka groszy za bezdeszczowa :D :p

I co z tymi stemplami Jewrioszka?

Dzwoniles?

Witam, to ja od tych stempli. Sorry, że nie dałem tego na priv ale nie czytałem postów przed daniem ogłoszenia. Jeœli je nie sprzedam do 20.00 w pištek to jewrioszka je będzie miał mam z nim kontakt tel. Jest mi naprawde przykro i sam na siebie jestem zły :evil:

Okazuje sie że hydraulik-partacz-fuszerant , nie tylko spartolił pochylenie odpływów, ale także zamiasta zrobic nam 5 pionów ściekowo odpowietrzających zrobił 1 :o

W tej chwili szukamy w trybie przyśpieszonym hydraulika który nam powie czy fuszerka która odwalil nam "fachowiec" może tak zostać, oraz który mógłby ewentualnie nam to jak najszybciej poprawić.

Jeśli macie jakies sprawdzone namiary to bardzo prosimy na priv.

Ja widzę, że u Was na budowach gorąco. Ja ciągle nie kupiłam działki ale to nie moja wina bo szukam, jeżdżę pytam, znalazłam działkę do podziału ale nie wiem co z tego wyniknie. Jak się uda to w styczniu będe miała swój kawałek. Plusem takich podróży jest zawieranie nowych znajomości a na stacji zapoznałam kierownika budowy i mam też już zaklepaną ekipę na rok przyszły a działki nie :( wiem że będę budować z Optirockiem, ocieplenie to wełna mineralna, dachówka ceramiczna, bo zebrałam o nich opinie różniaste także od budujących, i koncepcja Ytonga upadła z powodu: ściany w kuchni i łazience będą nasiąkać wilgocią.

Jestem cały czas w kontakcie z Groblusem i bardzo mu dziękuję za cierpliwość, podtrzymywanie na duchu i cenne wskazówki. Obyśmy się na grillu przy naszych chatach spotkali. howk :)