Betsi2006 30.10.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Michał Czy też mogę poprosić o tych fachowców od układania kostki. Ja co prawda będę układać wiosną 2007 ale podobno terminy już trzeba zamawiać a poza tym chciałam zorientować sie jak to wygląda cenowo.Gdzie można obejżeć Twój podjazd? Macie kogoś od ogrodzeń - część: sitaka na podmurówce i część: murowane słupki ze sztachetami drewnianymi+brama+furtka PozdrawiamBetsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 31.10.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Namiar wysłałem na priv. Dom stoi w Bobrowcu, a podjazd jest przed nim A ogrodzenie robi ekipa od wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambertc 31.10.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Stemple budowlane 270 szt. 2,9m-250 szt. oraz 3,4-20 szt. Warszawa, gm Lesznowola, wieś Marysin cena 3,5zł/szttel 503-891-192 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 31.10.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Dziś byliśmy w muratorze żeby zamówić zmiany w projekcie, i tam dowiedzieliśmy się że w naszych dokumentach brakuje wyłaczenia terenu z produkcji rolnej. Nie przyszło mi do głowy że jeśli mam działkę która ma w nowym planie zagosp. status bydowlany to jeszcze trzeba ją odralniać.Powiedzcie prosze czy to też jakiś horror i czy długo to trwa? Miałam nadzieję że przed świętami złożymy papiery o pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Powiedzcie prosze czy to też jakiś horror i czy długo to trwa? Miałam nadzieję że przed świętami złożymy papiery o pozwolenie na budowę W Piasecznie dostalam to od reki , pokoj w Starostwie na Chliczkowskiej , chyba 115 numer , mile 3 mlode dziewczyny tam siedza , popros po prostu ms dziekuje bardzo , jakos sie poprawilo wiec i Jewrioszce nie zawracalam glowy Pewnie z internetem tak jest , ze czasem zanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 31.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Lambertc szkoda że nie dałes tego na priv, juz ktos mnie ubiegł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Namiar wysłałem na priv. Dom stoi w Bobrowcu, a podjazd jest przed nim A ogrodzenie robi ekipa od wykończeniówki. a na obiad mozna wstapic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 31.10.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 rrmi jesteś głodomorkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 rrmi jesteś głodomorkiem ? Jestem i to duzym, a co gotujesz? Sluchajcie Kochani jaka jutro bedzie pogoda , ja zaplace kilka groszy za bezdeszczowa I co z tymi stemplami Jewrioszka? Dzwoniles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambertc 31.10.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 rrmi jesteś głodomorkiem ? Jestem i to duzym, a co gotujesz? Sluchajcie Kochani jaka jutro bedzie pogoda , ja zaplace kilka groszy za bezdeszczowa I co z tymi stemplami Jewrioszka? Dzwoniles? Witam, to ja od tych stempli. Sorry, że nie dałem tego na priv ale nie czytałem postów przed daniem ogłoszenia. Jeli je nie sprzedam do 20.00 w pištek to jewrioszka je będzie miał mam z nim kontakt tel. Jest mi naprawde przykro i sam na siebie jestem zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 31.10.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 "L..." duże dzięki i niema sie czym przejmować, przecież wszyscy wiemy że trwa wyścig szczurów rrmi, w piątek sie okaże. Robie doskonałą jajecznice "muzyczną" i prosze nie pytaj dlaczego jest "muzyczna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 01.11.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Okazuje sie że hydraulik-partacz-fuszerant , nie tylko spartolił pochylenie odpływów, ale także zamiasta zrobic nam 5 pionów ściekowo odpowietrzających zrobił 1 W tej chwili szukamy w trybie przyśpieszonym hydraulika który nam powie czy fuszerka która odwalil nam "fachowiec" może tak zostać, oraz który mógłby ewentualnie nam to jak najszybciej poprawić. Jeśli macie jakies sprawdzone namiary to bardzo prosimy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Jewrioszka wysle Ci namiar na dobrego hydraulika Powinien Cie uratowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 01.11.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 rrmi duże dzięki, jutro sie z nim skontaktujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsey1981 01.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Czy mozecie polecic sprawdzona ekipe co robi stany surowe w okolicach Piaseczna? I przy okazji info jaki byl koszt robocizny w waszym przypadku i powierzchnia domu. pozdrowienia,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 02.11.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Namiar wysłałem na priv. Dom stoi w Bobrowcu, a podjazd jest przed nim A ogrodzenie robi ekipa od wykończeniówki. a na obiad mozna wstapic? Na obiad trochę za wcześnie, chociaż kuchnia już prawie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 02.11.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ja widzę, że u Was na budowach gorąco. Ja ciągle nie kupiłam działki ale to nie moja wina bo szukam, jeżdżę pytam, znalazłam działkę do podziału ale nie wiem co z tego wyniknie. Jak się uda to w styczniu będe miała swój kawałek. Plusem takich podróży jest zawieranie nowych znajomości a na stacji zapoznałam kierownika budowy i mam też już zaklepaną ekipę na rok przyszły a działki nie wiem że będę budować z Optirockiem, ocieplenie to wełna mineralna, dachówka ceramiczna, bo zebrałam o nich opinie różniaste także od budujących, i koncepcja Ytonga upadła z powodu: ściany w kuchni i łazience będą nasiąkać wilgocią. Jestem cały czas w kontakcie z Groblusem i bardzo mu dziękuję za cierpliwość, podtrzymywanie na duchu i cenne wskazówki. Obyśmy się na grillu przy naszych chatach spotkali. howk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 02.11.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 No, a my wreszcie wylalismy fundamenty, a pzynajniej najwazniejsza ich czesc... reszta na wiosne. lambertc : Witamy sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambertc 03.11.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 No, a my wreszcie wylalismy fundamenty, a pzynajniej najwazniejsza ich czesc... reszta na wiosne. lambertc : Witamy sasiada Ja również witam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.11.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 groblus, też bym Cię chciała pomęczyć o sprawy związane z przepychaniem pozwoleń w Piasecznie. Przechodzę na priva. OVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts