barozi 04.11.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Witajcie, Może budowy jeszcze nie zacząłem, ale postanowiłem rozpocząć pisać dziennik budowy. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do czytania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.11.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 No to trzeba to zobaczyć , a tak przy okazji dla tych co nie zauważyli. Nie mamy juz fotobloga, zamiast niego jest stronka domowa, co prawda częściowo w budowie, ale i tak zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 04.11.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Jewrioszka, podaj jakieś namiary na twój mały "portal". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.11.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Ikonka w kształcie domku pod moimi postami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Barozi ja szukam działki od tak naprawdę połowy września tego roku i już panikuję że to za długo a Wy parę miechów i macie, wprawdzie coś znalazłam ale do podziału jednak się uparłam na tą działke i już, na razie idzie w dobrym kierunku, oby tak dalej to też zostane ziemianką Jewrioszka do przodu mój podziw jest ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 04.11.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Zazdrośnica,Rzeczywiście dość szybko nam poszło szukanie. Mi się wydaje, że nawet trochę za szybko patrząc na to jak długo szukają niektórzy. Mieliśmy chyba po prostu szczęście no i może niezbyt wygórowane wymagania. Czasami niestety trzeba z czegoś zrezygnować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.11.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Dzięki Z...., to gdzie w koncu masz zamiar zamieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsey1981 05.11.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Zazdrośnica, a nie chcesz kupic dzialki w okolicach Piaseczna? Dokladnie mam na mysli miejscowosc Łoś. Urocza naprawde. Ja kupilem swoj kawalek pola rok temu i pozna wiosna 2007 rozpoczynam budowe.Strona wsi: http://www.milosnicy.pl pozdro.pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 05.11.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 No, a my wreszcie wylalismy fundamenty, a pzynajniej najwazniejsza ich czesc... reszta na wiosne. lambertc : Witamy sasiada OOOOOOO!!!!!! WITAMY RÓWNIEŻ SĄSIADÓW Z 4 DZIAŁKI OD NAS.!!!! GRONO SIĘ POWIĘKSZA!!!!!! NASI GÓRĄ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.11.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Kochani, pomocy. Mamy juz co prawda możliwośc pożyczenia stempli od Bipopa, ale one mają długość ok. 2,5m a nam sa potrzebne ponad 3 m . Jak możecie to nas poratujcie: pożyczcie, sprzedajcie, napiszcie gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 05.11.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Od Łosia jest mniej wiecej taka odległość do Piaseczna jak i do Grójca.A więc m. Łoś jest okolicą Piaseczna czy Grójca? A może co kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.11.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ale nam Pohlanka forum rozjechała ( na boki) Łoś jest niewątpliwie w okolicy Prażmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 05.11.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ale nam Pohlanka forum rozjechała ( na boki) O!!! QRCZE, BARDZO PRZEPRASZAM , POSTARAM SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ ZMNIEJSZYĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.11.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 I jeszcze krzyczy . P.S. Tez taki miałem na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 05.11.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 I jeszcze krzyczy . P.S. Tez taki miałem na poczatku OJEJ!!! STARAM SIĘ JAK MOGE TO ZMNIEJSZYĆ ALE POWIEM SZCZERZENIE BARDZO MI TO WYCHODZI. MOŻE JAKAŚ MAŁA PODPOWIEDŹ DLA NOWEJ FORUMOWICZKI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.11.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Prosze bardzo. http://www.projekty.murator.pl/kolekcja?IdKolekcji=33&p=80 Klinknij na miniaturze prawym przyciskiem, pojawi sie adres obrazka, dalej chyba wiesz co robić powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 05.11.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Prosze bardzo. http://www.projekty.murator.pl/kolekcja?IdKolekcji=33&p=80 Klinknij na miniaturze prawym przyciskiem, pojawi sie adres obrazka, dalej chyba wiesz co robić powinno pomóc. DZIEKI, FORUM WROCILO DO NORMALNOSCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 05.11.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Jeszcze tylko jedno. Prosimy, przestań krzyczeć. Pisz małymi literami. A tak poza tym, to witamy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.11.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Oczywiście że witamy, głupio mi że nie zrobiłem tego wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 05.11.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Oczywiście że witamy, głupio mi że nie zrobiłem tego wcześniej HMM, Przepraszam to przyzwyczajenie, te duże litery ale,,,, dzięki, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts