ramsey1981 05.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Łoś jest chyba raczej blizej Piaseczna niz Grójca. Zreszta to powiat piaseczynski. Czy mozecie polecic jakas ekipe specjalizujaca sie w stanach surowych? Szukam, wysylam kopie projektow i albo ceny z kosmosu, albo nie chca sie podjac, bo: za daleko, bo za blisko, bo za wczesnie, bo za pozno, itd Pozdrawiam, pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ło.... rany czyżbyś stawiał Bilbo? Będzie można zobaczyć jak zbudujesz? Na kiedy planujesz poczatek robót? Bo w tym roku to nikt ci nie pomoże, ale na przyszły mógłbym, kogoś polecić. Ale nie licz że ceny pójdą w dół, jest za dużo inwestycji i za mało wykwalifikowanych ekip. Nawet jak jest polecona to reguły jest to tylko nazwisko majstra reszta jest z łapanki . Dobrze jest jak majster jest na budowie ale jak prowadzi ich kilka to juz jest pomyłka i lipa z fachowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 06.11.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Zazdrośnica"]Ja widzę, że u Was na budowach gorąco. Ja ciągle nie kupiłam działki ale to nie moja wina bo szukam, jeżdżę pytam, znalazłam działkę do podziału ale nie wiem co z tego wyniknie. Zazdrośnica chciałam Cię tylko ostrzec, z ejeżeli zdecydujesz siena działkę z podziałem to musisz nastawić się na długie czekanie. U mnie od maja trwają formalnosci podziałowe i już niby końcówka ale wciąż nie jestem właścicielką działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie wiem jak jest w waszym przypadku, ale mnie czytanie wątku grupy piaseczyńskiej bardzo mobilizuje. Jakoś ze wszystkim długo nam schodzi, a to długo zbieraliśmy się z wizytą w ZEWT, teraz z kolei zbieramy się, żeby zagadać sąsiada-geodetę o mapę do celów projektowych. Mieszkamy z nim drzwi w drzwi, ale sąsiad wygląda jak Sawyer z serialu LOST. Włosy ma co prawda czarne, ale to spojrzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 06.11.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ze mną jest podobnie. Jak czytam i widzę, że nie jestem sama z problemami od razu robi sie lepiej na duszy. A ponadto zawsze można zapytać, ktoś coś poradzi, pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.11.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dziewczyny nie podłamujcie sie, u nas pomimo śniegu roboty trwają. A powiem wam że prawdzwego pozytywnego kopa to sie dostaje jak się widzi jak mury rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Hello, długo mnie nie było, ale wracam do gry!!! Czy ktoś może mnie poratować namiarem na studniarza do studni kopanej? Pozdrawiam i dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 06.11.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dziewczyny nie podłamujcie sie, u nas pomimo śniegu roboty trwają. A powiem wam że prawdzwego pozytywnego kopa to sie dostaje jak się widzi jak mury rosną I właśnie chciałabym takiego kopa dostać. A tu wciąż nic, echo jak w głuchym lesie. Panie w składnicy nanoszą już od miesiąca podział działki. Boję się, że jak tak dalej pójdzie to przez zimę nie wyrobię sie z resztą formalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dziewczyny nie podłamujcie sie, u nas pomimo śniegu roboty trwają. A powiem wam że prawdzwego pozytywnego kopa to sie dostaje jak się widzi jak mury rosną Podtrzymuje Aussie nie poratuje Cie , jestem szczesliwa posaidaczka wcinki w wodociagu Pogoda dzis straszna . A gdzie ciekawe Speek sie podziewa? Ktos ma z Nia kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 rrmi, dzięki za zainteresowanie, ale ja potrzebuję nie zamiast, ale oprócz wodociągu... wcinka zaraz zacznie się robić i zanim się zrobi, to ekipa mogłaby korzystać z wody ze studni, skoro i tak ją miałem kopać... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Aussie To moze ja bym Ci pozyczyla troche wody Pozostawiam Was w nadziei , ze jutro bedzie slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.11.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Tez jestem ciekaw, co ze speek, ostatnio pisała że ma przeprowadzke i znika na kilka dni. Ale kilka dni juz mineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 07.11.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Lambertc, dzięki za stemple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambertc 07.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 dzięki i ciesze się, że jeste jako tako zadowolony, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 07.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.11.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Stemple miały być 2,9 i 3,4, czyżby nie były? Mój projekt przewiduje strop wylewany, więc prędzej czy później (w 2007 r.) też będę szukała stempli. Jewrioszka, czy przyjmujesz rezerwację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 08.11.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.11.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 O rany, ale szybki jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 08.11.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ms. własnie się doczytałam, że zaczynasz budowę w Głoskowie. Miłe miejsce. Ja też tam szukałam działki i zjeździłam całe okolice. Stanęło na Woli Gołkowskiej tam gdzie Kowalik.Można wiedzieć na jakim etapie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.11.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Etap, hmmm... Jeśli etap 0 to fundament, to my jesteśmy na -6. Poza działką, dociągniętymi mediami, mapkami ze starostwa, występieniem do ZEWT i od dzisiaj projektem to nic nie mamy. Aha, sąsiad-geodeta, który o mało co nie zabił nas wzrokiem, niezbyt etnuzjatycznie zabrał się za przygotowanie mapy do celów projektówych. Dawał też jakieś rady, ale nie łapałam o co mu chodzi. W przyszłości na pertraktacje z nim będę wysyłała męża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts