jewrioszka 21.11.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Forsycjo, próbowała juz tego chyba rrmi i nic z tego nie wyszło. Chyba że sie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 22.11.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jak już będziecie na etapie wybierania kafli i armatury, odwiedźcie sklep AQUA - obok dealera Fiata Avanti w Piasecznie. Konkurencyjni cenowo, sprowadzają w zasadzie każdy towar na zamówienie (nawet upatrzony w innym sklepie), doradzają fachowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsycja 22.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Forsycjo, próbowała juz tego chyba rrmi i nic z tego nie wyszło. Chyba że sie mylę. Zawsze trzeba próbować. Najwyżej się nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Forsycja, chętnie bym się do ciebie przyłączył, ale z szambem muszę poczekać jeszcze ze 2-3 tygodnie... mam nadzieję, że zima mnie do tej pory nie dopadnie? aha, skąd masz zbiornik i kto ci montuje? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 22.11.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Kto chce w najbliższym czasie montować u siebie szambo? U mnie w sobotę kopią dziurę, możnaby już montować. Jeśli ktoś chce, to zbieram głosy - w dwa czy więcej domów z okolicy może byśmy cenę ponegocjowali? Albo chociaż za transport nam odpuszczą Ktoś chętny? Jestem zainteresowana montarzem szamba. Napisz coś więcej o firmie, która montuje: jakie szambo, jaka cena, jaki zakres robót. Czy dają rachunki (ja potrzebuję). Jestem w gminie Piaseczno, ok 10km od Prażmowa Pozdrawiam Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 22.11.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Kto chce w najbliższym czasie montować u siebie szambo? U mnie w sobotę kopią dziurę, możnaby już montować. Jeśli ktoś chce, to zbieram głosy - w dwa czy więcej domów z okolicy może byśmy cenę ponegocjowali? Albo chociaż za transport nam odpuszczą Ktoś chętny? No dobra ja tez chce, interesuje mnie szambo 10m3, a jakie wy bierzecie i skąd? Najkorzystniej chyba w Radomiu. Wiem tez że niektórzy biorą 2x5m3, tylko po co skoro za przyjazd wozu asenizacyjnego w każdym przypadku kosztuje tyle samo? Chyba że o czyms nie wiem. P.S. Forsycjo, skąd bierzesz koparkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Czy ktos mi poradzi gdzie kupic opony ? Jakies sprawdzone warsztaty ? Zeby nie przeplacic i zeby bylo dobrze Ze mna o znizkach przy zakupie szamba nie chcieli gadac Pytalam o sztuk dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 22.11.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 W centrum Auchen w piasecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 22.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Byliśmy dzis u Dekarza. . Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni, jak na razie wrażenie bardzo dobre, bardzo sympatyczny jegomość mówił konkretnie i bardzo rozsądnie. Nie udowadniał nam na siłe że wie więcej od nas ( co czynią majstry-cwaniaki). Mamy nadzieję że i cena będzie rozsądna , ale za darmo nie chcial zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsycja 22.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Forsycjo, skąd bierzesz koparkę? Z Woli Prażmowskiej. Namiary mogę jutro podać nie mam przy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 22.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Poszukujemy drewna jodłowego, świerkowego lub modrzewiowego. Potrzeba nam dosłownie kilka dech, czy jest ktos kto wie gdzie w okolicach Wawy możemy takie cudo kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jewrioszka Zapytaj tego Dekarza o to co potrzebujesz , moze w Komornikach kolo nas na skladzie Ci cos poszukaja . Tadzel dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.11.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Czy ktos mi poradzi gdzie kupic opony ? Jakies sprawdzone warsztaty ? Zeby nie przeplacic i zeby bylo dobrze Ze mna o znizkach przy zakupie szamba nie chcieli gadac Pytalam o sztuk dwie http://www.baloon.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Dzieki Whisper Czy mozna tak przy okazji wprosic sie , zeby brame obejrzec garazowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oregano 22.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 A ja się pochwalę - przeprowadzka do nowego domu rozpoczęta. Z soboty na niedzielę planujemy pierwsze spanie. Nareszcie... Człowieku, jesteś szczęściarzem Gratuluję! Jak ja się będę cieszył, gdy wreszcie będę mógł napisać, to co Ty A tak z innej beczki - kochani, czy ktoś mógłby polecić mi jakiegoś solidnego i niedrogiego nadzorcę budowlanego? Uciekł mi gdzieś pan, z którym miałem nadzieję rozpocząć współpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oregano 22.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Przed chwilą wróciłam z poczty.Pełno zdenerwowanych emerytów.Kłótnie,wyzwiska i w moim reku numerek 677.!!!!! .Do nocy bym chyba czekała bez załatwienia sprawy.Ale udało się dotrzeć do osoby kompetentnej.Projektu jak nie było tak nie ma.Jutro od nowa przerabiać musze to samo. Współczuję. Mam nadzieję, że do jutra poczta zakończy pomyślnie negocjacje i wreszcie wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jesli pytasz o Kierownika Budowy to moge polecic.Zdaje sie , ze Groblus tez z Nim rozmawial . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oregano 22.11.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 "Hej, hej ostatnio nie jestem tu często ale czytam wszystko jeszcze nie zdecydowałam co do działek ale ostaram się wyrobić do końca roku " Hej, hej Zazdrośnico Polecam gminę Prażmów. Nie tylko ładna okolica ale i wyjątkowa! Bardzo miło wspominam kontakty z urzędnikami z Filii Starostwa Powiatowego w Prażmowie. Sympatycznie, sprawnie i konkretnie! Od dwóch tygodni cieszę się już pozwoleniem na budowę Ale prace ruszą chyba jednak dopiero wiosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oregano 22.11.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jesli pytasz o Kierownika Budowy to moge polecic. Zdaje sie , ze Groblus tez z Nim rozmawial . Będę bardzo wdzięczny . Jeśli można, to skrobnij na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 23.11.2006 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Wydarłam wreszcie poczcie mój projekt.Szukałam w rozdzielni głównej,urzedzie podawczym aż wreszcie znalazłam na zupełnie innej poczcie.Projekt mam lecz zgodę na wszelkie mozliwe zmiany dali na zupełnie inny projekt.Musza dosłać właściwą i znów bede miała do czynienia z bałaganem na poczcie.A z nowych kwiatków to wyprawa do Piaseczna aby zlozyć wniosek o wyłączenie gruntu z produkcji rolnej - jak długo na to sie czeka?rrmi- wycene materiału na dach i dachówkę przygotowuje Michał Dąbrowicz z Dachluxu-cenę podaje na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts