Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Forsycja,

chętnie bym się do ciebie przyłączył, ale z szambem muszę poczekać jeszcze ze 2-3 tygodnie... mam nadzieję, że zima mnie do tej pory nie dopadnie? :roll:

aha, skąd masz zbiornik i kto ci montuje?

pozdrawiam,

Kto chce w najbliższym czasie montować u siebie szambo?

U mnie w sobotę kopią dziurę, możnaby już montować.

Jeśli ktoś chce, to zbieram głosy - w dwa czy więcej domów z okolicy może byśmy cenę ponegocjowali? :lol:

Albo chociaż za transport nam odpuszczą :wink:

Ktoś chętny?

Jestem zainteresowana montarzem szamba.

Napisz coś więcej o firmie, która montuje: jakie szambo, jaka cena, jaki zakres robót.

Czy dają rachunki (ja potrzebuję).

Jestem w gminie Piaseczno, ok 10km od Prażmowa

Pozdrawiam

Betsi

Kto chce w najbliższym czasie montować u siebie szambo?

U mnie w sobotę kopią dziurę, możnaby już montować.

Jeśli ktoś chce, to zbieram głosy - w dwa czy więcej domów z okolicy może byśmy cenę ponegocjowali? :lol:

Albo chociaż za transport nam odpuszczą :wink:

Ktoś chętny?

No dobra :oops: ja tez chce, interesuje mnie szambo 10m3, a jakie wy bierzecie i skąd? Najkorzystniej chyba w Radomiu.

Wiem tez że niektórzy biorą 2x5m3, tylko po co skoro za przyjazd wozu asenizacyjnego w każdym przypadku kosztuje tyle samo?

Chyba że o czyms nie wiem. :roll:

P.S.

Forsycjo, skąd bierzesz koparkę?

Byliśmy dzis u Dekarza. :) .

Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni, jak na razie wrażenie bardzo dobre, bardzo sympatyczny jegomość mówił konkretnie i bardzo rozsądnie.

Nie udowadniał nam na siłe że wie więcej od nas ( co czynią majstry-cwaniaki). :wink:

Mamy nadzieję że i cena będzie rozsądna :p , ale za darmo nie chcial zrobić :wink:

A ja się pochwalę - przeprowadzka do nowego domu rozpoczęta. Z soboty na niedzielę planujemy pierwsze spanie. Nareszcie...

Człowieku, jesteś szczęściarzem :D Gratuluję! Jak ja się będę cieszył, gdy wreszcie będę mógł napisać, to co Ty :D

A tak z innej beczki - kochani, czy ktoś mógłby polecić mi jakiegoś solidnego i niedrogiego nadzorcę budowlanego? Uciekł mi gdzieś pan, z którym miałem nadzieję rozpocząć współpracę :-?

Przed chwilą wróciłam z poczty.Pełno zdenerwowanych emerytów.Kłótnie,wyzwiska i w moim reku numerek 677.!!!!! .Do nocy bym chyba czekała bez załatwienia sprawy.Ale udało się dotrzeć do osoby kompetentnej.Projektu jak nie było tak nie ma.Jutro od nowa przerabiać musze to samo.

Współczuję. Mam nadzieję, że do jutra poczta zakończy pomyślnie negocjacje i wreszcie wszystko wróci do normy :roll:

"Hej, hej ostatnio nie jestem tu często ale czytam wszystko :D jeszcze nie zdecydowałam co do działek ale ostaram się wyrobić do końca roku :wink: "

Hej, hej Zazdrośnico :) Polecam gminę Prażmów. Nie tylko ładna okolica ale i wyjątkowa! Bardzo miło wspominam kontakty z urzędnikami z Filii Starostwa Powiatowego w Prażmowie. Sympatycznie, sprawnie i konkretnie! Od dwóch tygodni cieszę się już pozwoleniem na budowę :D

Ale prace ruszą chyba jednak dopiero wiosną... 8)

Wydarłam wreszcie poczcie mój projekt.Szukałam w rozdzielni głównej,urzedzie podawczym aż wreszcie znalazłam na zupełnie innej poczcie.Projekt mam lecz zgodę na wszelkie mozliwe zmiany dali na zupełnie inny projekt.Musza dosłać właściwą i znów bede miała do czynienia z bałaganem na poczcie.

A z nowych kwiatków to wyprawa do Piaseczna aby zlozyć wniosek o wyłączenie gruntu z produkcji rolnej - jak długo na to sie czeka?

rrmi- wycene materiału na dach i dachówkę przygotowuje Michał Dąbrowicz z Dachluxu-cenę podaje na priv.