jewrioszka 27.11.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Po takich panach jak ja to mój dziadunio na konia wsiadał Nasz majster to naprawde mistrzunio i kazdmu to powiem. I niema za co przepraszać ...... i tak nie wymigacie sie od nalociku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 27.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jewrioszka mam podobne założenia hehe, dodam jeszcze że chciałabym do tej sypialni na dole wejście bezpośrednio do łazienki, koniecznie pralnio-suszarnię a w garażu pom. gospodarcze, widziałam takie projekty ale oczywiście jak jedno jest to dugiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 27.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jewrioszka mam podobne założenia hehe, dodam jeszcze że chciałabym do tej sypialni na dole wejście bezpośrednio do łazienki, koniecznie pralnio-suszarnię a w garażu pom. gospodarcze, widziałam takie projekty ale oczywiście jak jedno jest to dugiego nie ma To masz problemik, bo w domach podzielonych na strefy w ten sposób że strefa nocna jest na górze, a dzienna na dole łazienka na parterze jest z regóły łazienką dla gości. Odpada więc osobne wejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 O rany, forum Muratora po liftingu strasznie dlugo mi się wczytuje. Przez tydzień bylam zestresowana trudną sprawą w urzędzie gminy i nie zaglądałam do Twojego dziennika. Teraz szybciutko uzupełniłam zaległości. Jesteście dla nas wzorem zaradności i skuteczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinsp 28.11.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Potrzebuję kontaktu do elektryka co tanio załatwi formalności i i skutecznie podłączy mi prąd. Mam umowę, skrzynkę na działce - trzeba załażyć licznik i RB-tkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 28.11.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Cichuteńko tu dzisiaj? Czy to już się zalewacie? Na taniego elektryka i to z wejściami namiarów nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 29.11.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Mogę poszukać namiarów na elektryka z regionu Jeziorna. U nas sam załatwił wszystko, szybko i sprawnie, chociaż cenę dał taką "zwykłą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieply 29.11.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Hej Jak dobrze pójdzie to stanę sie właścicielem działki w Ławkach. Ciekaw jestem czy ktoś z Was buduje sie w najbliższej okolicy? Czy cena 55zł/m^2 za ładną narożną działkę blisko lasu jest sensowna? Jak oceniacie dojazd do warszawy z tych okolic? Duże korki...? Jak dobrze pójdzie to będe kolejnym budującym w waszej okolicy... Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 29.11.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Koło nas chodzą od 35 do 60.Ty masz blisko stacje kolejową, więc wydaje mi sie że cena jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.11.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ciepły, las masz blisko a media?co masz w ulicy, a co będziesz ciągnął albo załatwiał we własnym zakresie (np. studnia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.11.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 zielinsp, elektryka raczej bierz z ZEWT z Konstancina. Nam otwartym tekstem powiedziano, że do podłączenia prądu to elektryk z ich listy. Skrzynka na działce już była, więc tylko brakuje "mocy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieply 29.11.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Działka jest przy drodze asfaltowej i gruntowej drodze do lasu (bardzo ładne miejsce na skraju lasu). Obok jest dom miejscowych gospodarzy. na przeciwko powstają nowe domy. Wydaje mi sie, że jest obok wodociąg. Prąd jest blisko. W piątek jadę do Gminy i wezmę wypis to jeszcze dopytam o wszystkie szczegóły u gospodarzy obok. Miejsce dosyć wysokie (woda nie będzie stała) z ładnym widokiem. Tyle na razie się rozeznałem... Co jeszcze warto sprawdzić? Dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinsp 29.11.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 zielinsp, elektryka raczej bierz z ZEWT z Konstancina. Nam otwartym tekstem powiedziano, że do podłączenia prądu to elektryk z ich listy. Skrzynka na działce już była, więc tylko brakuje "mocy". To chyba jest to samo. Zakład Energetyczny Warszawa-Teren o/Jeziorna jest w Konstancinie-Jeziornej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinsp 29.11.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Mogę poszukać namiarów na elektryka z regionu Jeziorna. U nas sam załatwił wszystko, szybko i sprawnie, chociaż cenę dał taką "zwykłą". Może być i cena normalna, ja ostatnio spotykam "kosmiczne". Powyżej 500zł za samą robociznę. Przynajmniej mi się tak wydaje, że to nie jest normalna cena. Wyślij na prv. Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 29.11.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 zielinsp, elektryka raczej bierz z ZEWT z Konstancina. Nam otwartym tekstem powiedziano, że do podłączenia prądu to elektryk z ich listy. Skrzynka na działce już była, więc tylko brakuje "mocy". Na pewno tak jest najszybciej. Znalazłem namiar - pan Adam Kurek, tel. 602/108-565. Mam nadzieję, że numer aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 29.11.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 cieply, sprawdź: czy droga dojazdowa jest droga przywatna czy gminną czy plan zagospodarowania nie przewiduje w bezposrednim sąsiedztwie nie budowany zakładów uslugowych ( np blacharz, lub zaklad utylizacyjny) Osobiście ci powiem że jestem przeciwinikiem działek narożnych, nic nie przemawia na ich korzyść. Chyba że chcesz otworzyc sklep lub jakies inne usługi. Inaczej to tylko kurz, warkot ruszających samochodow i dziesiątki ludzi pytających o drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieply 29.11.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Co do działek narożnych to w sumie się zgadzam z Tobą - ale w tym przypadku ta druga droga prowadzi do lasu i moze stanowić dojazd dla max 3-4 posesji i to wszystko. Dalej nie ma już gdzie budować... Zaletą jest dostęp do mediów. Wszyscy za mną będą mieli dalej... A jak z tym dojazdem do Warszawy...? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 29.11.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jadąc w kierunku wawki do Piaseczna masz luz, a od Piaseczna hmm.... tak jak wszyscy zależy od pory dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 29.11.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 W każdym bądź razie sprawdza się Prawo Murphiego: Pas którym jedziesz porusza się najwolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 29.11.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 hehe za tydzień odbieram pozwolenie na budowę Od wiosny zaczynam dla forumowiczów organizować weekendy czynu społecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts