bipop 01.12.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Otwieraja się I jeszcze tylko dodam że prąd nam podłączą o 7 miesięcy wcześniej czyli w lutym 2007 zamiast we wrześniu tego samego roku. Ktoś tu jest prorokiem. A własnie kto to pisał że jajka będe święcił w Prazmowie? To i chyba dla siebie tez wyprorokowałem, dojda do mnie chyba wcześniej niz planowany sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 01.12.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 To i chyba dla siebie tez wyprorokowałem, dojda do mnie chyba wcześniej niz planowany sierpień Ja jeszcze nie mam decyzji, powinna być za tydzień. Z tego jednak co mówili sąsiedzi powienienem mieć bardzo szybko. Trzymam za to kciuki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 01.12.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 To o czym mówi Bipop to jest zagrożenie dla Marylki, Prac Małych itp, a do Prażmowa i Was daleko autostrada Grójec- Mińsk Maz to zagrożenie okolic drogi nr 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 01.12.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 To o czym mówi Bipop to jest zagrożenie dla Marylki, Prac Małych itp, a do Prażmowa i Was daleko autostrada Grójec- Mińsk Maz to zagrożenie okolic drogi nr 50 ale są to informacje sprzed 3 lat i nie były to plany budowy a jedynie przeznaczenia pasów terenu. a to chyba najnowsze bo z czerwca tego roku czyli śpijmy spokojnie http://www.polityka.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=371&Itemid=46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 01.12.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 To dam link gdzie wszystkie mapy są aktualne i można je powiększać, są tam wszystkie planowane drogi, obwodnice i autostrady http://www.siskom.waw.pl/main.html#tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Powiedzcie gdzie w Piasecznie mozna szukac bram garazowych?Widzialam Wisniowskiego w Gloskowie chyba , ale moze cos wiecej moge zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 02.12.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 To więcej nie szukaj, ta firma bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 02.12.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Ale skoro chcesz , to prosze bardzo, tylko że to tez Wiśniowski P.P.H.U. STOLBRAM s.c. sklad fabryczny firmy WISNIOWSKI 05-500 Piaseczno, ul. Julianowska 1 tel.:022 716 59 49 tel.:022 716 37 51 tel.:022 716 37 61 Krispol 0-61-662-41-62 nie wiem gdzie maja dystrybutorów. I jeszcze jeden z Wawki http://www.bramyinapedy.waw.pl/ Tylko tyle mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.12.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 witam, witam,ja sobie wszystkie podane na forum namiary spisuję w notesiku. Niekiedy trudno potem coś odnaleźć, bo zapisuje jak leci, po kolei. Macie może jakieś patenty, żeby to wszystko ogarnąć i znaleźć jak coś potrzeba? Dostałam warunki na przyłączenie i umowę. Trochę mnie zaniepokoiły pewne zapisy, bo wynikało, że ZEWT chce nam robić przyłącze, kiedy na działce od sześciu lat stoi skrzynka. Na szczęście udało się nam odwieźć ZEWT od chęci ponownej budowy przyłącza. Kurczę, kurczę, na wszystko trzeba uważać! Na dzisiaj mieliśmy śmiałe plany wizytowania hurtowni i składów. Niestety, mąż ma dyżur i krąży po klientach, bo jak na złość ciągle nowe zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Dzieki Jewrioszka. Nie wiem tylko kiedy ja to posprawdzam ms gratuluje postepow w formalnosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 02.12.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 W sobotę pojeżdżę po okolicach i popytam, bo tablic z ofertami jest niewiele a jak są to agencja. Wolę Gołkowska tez odwiedzę. Patrzę na mapkę z Wólką Pracką i to chyba nie jest na trasie Jazgarzew - Łoś. Przez Bogatki przejeżdżałem - ładna okolica, dzięki za info. Co do Łosia to trochę za daleko. Warunki zabudowy sprawdzę napewno, bo nie kupię kota w worku. Co do moich wymogów to tak jak pisałem Zazdrośnicy. Niewątpliwie media są bardzo ważne - dzięki. Rzeczywiście nie jest to Wólka Pracka tylko Wólka Pęcherska. Dzisiaj jak tamtędy jechałam to sprawdziłam.Stacja gazowa o której wspominałam jest już w Jazgarzewie. Ale jadąc przez Bobrowiec widziałam na płocie ogłoszenie. Było już ciemno więc nie spisałam numeru. Działka jest przy głównej drodze przechodzącej przez Bobrowiec-bliżej torów w okolicach Lasku Sosnowego. Jest ogrodzona, obok buduje się nowy dom. Jeździłeś dziś po okolicach?Pogoda jak wymarzona. PozdrawiamBetsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 03.12.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Sąsiedzi Nadal szukam sprawdzonej ekipy do skończenia budowy mojego domu-od stanu surowego otwartego - nalepiej do końca (pod klucz). PozdrawiamBetsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Betsi2006 i..żeby była solidna, zrobiła wszystko bez fuszerki, posprzątała po sobie, spełniła wszystkie moje zachcianki i jeszcze tania takie rzeczy to tylko w Erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.12.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 A tak na poważnie, to do każdej roboty szukaj osobno, uniwersalni sa albo do niczego, albo zedrą z ciebie ostatnią skóre , a i tak będa poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 03.12.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Jewrioszka Bardziej chodziło mi o to żeby była sprawdzona przez Was.Od sprawdzania fuszerek jest kier. budowy ew. inspektor. Najtańsza być nie musi bo nie o to chodzi.Zależy mi na komleksowej usłudze bo jako ludzie pracujący do 17.00 codziennie nie za bardzo mamy z mężem czas jeździć codziennie na budowę.Wiem, że są takie firmy i to wcale nie duże i nie najdroższe. Z jedną taką firmą współpracowałam ale on zaczął współpracę z devloperem i na skończenie mojego małego domku już nie znalazł czasu ani ludzi. Cuż więcej pieniędzy niż u mnie Wiem, ze taniej i lepiej?? jest brać wykonawców oddzielnie, ale boję się że nie zgram terminów i wtedy będą długie zastoje.A ja muszę się przeprowadzić do końca sierpnia 2007.Do niektórych prac wezmę na pewno oddzielnego specjalistę (np: hydraulika, elektryka, okna, bramy garażowe, drzwi) ale pozostałe prace murarsko - tynkarsko - GK i inne mokre wolałabym jednego wykonawcę Dziękuję za rady, ale gdybyście mogli kogoś polecić, kto jest w stanie zrobić dużą część prac wykończeniowych to będę wdzięczna. Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.12.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Jak możesz to podaj nam maila to ci podeślemy wszystko co mamy,lub sprecyzuj kogo teraz potrzebujesz to damy na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 03.12.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Powiedzcie gdzie w Piasecznie mozna szukac bram garazowych? Widzialam Wisniowskiego w Gloskowie chyba , ale moze cos wiecej moge zobaczyc? Jadąc Al. Krakowską od Nadarzyna do W-wy, tuż przed Jankami jest firma, która ma bramy garażowe Normstahl (nie jestem pewna pisowni) i Wiśniowski. W Józefosłwie koło Otwocka jest producent bram garażwych GADIP (mają stronę internetową - http://www.gadip.com.pl). Nie są najtańsi ale porównaj ceny. Pozdrawiam Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Dziekuje Betsi , jutro bede dzwonila. Podobaja mi sie te z Jozefowa Tak wychodzi , ze chyba potrzebuje na cito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieply 04.12.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam po weekendzie! I witam jako - mam nadzieję - przyszły budujący sie w Ławkach Działkę zadatkowałem - piękne 2000m2 przy lesie. Niestety muszę teraz czekać na podział... Dzięki wszystkim za podpowiedzi i rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.12.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 rrmi, sprawie bram - w raszynie jest firma Hugo. Mają Hormanna, Wiśniowskiego, Krispol. U mnie montowali Krispol. Kontakt na http://www.hugo.europa.pl/ Betsi, już nie pamiętam czy polecałem ci fachowców od budowy. Na wszelki wypadek namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts