Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

właśnie zakonczyłam !!! 48 stron !!! cały wątek od początku przeczytany 8) ,nie ma to jak kilka wolnych dni...

nie był to czas stracony - tyle sobie wynotowałam kontaktow i wskazówek ,ze ho,ho.

no i Was wszystkich lepiej poznałam,a jaka przewaga płci pięknej 8)

no i nie bedę Was zasypywac za bardzo niepotrzebnymi pytaniami ( mam nadzieję :lol: )

Jewrioszka - dzięki za namiar,oczywiscie ze chodziło o geofizyka :D Wam tez zyczę szczęsliwego Nowego Roku

Piomod- dzieki za odpowiedz w spr.badania gruntu. Wy tez jestescie z Łosia ,prawda? a gdzie dokładnie Wasza budowa ? czas poznac sąsiadów :p

tak całkiem bez pytań to sie jednak nie obędzie :wink: czy moze ktos wie jak to jest w naszej gminie z przydomową oczyszczalnią ścieków ? bo jakos cicho na ten temat w naszej grupie,wszyscy tylko szamba z Radomia :D może nie wolno POŚ zakładac na naszych terenach ?

dzięki jeszcze raz - monia

Jeśli we wsi jest przypadkiem kanalizacja to o POŚ zapomnij, nie dostanie się zgody. Z tego co widzę, większość ma glinę (i ja na mojej działce też) co również nie sprzyja.

Gratuluję przeczytania całego wątku! Faktycznie na pierwszych stronach straszne emocje były z szambem z Radomia (jak widać kierunek pozostał).

Ja też zaczęłam czytać, ale w połowie odpadłam (wtedy było tylko 35 stron do przejrzenia). Widać jak ładnie przesuwa się linia zabudowy - im głębiej w wątek, tym działki dalej od Piaseczna. ;)

Też udało mi się na początku wszystkie posty przeczytać. Zajęło mi to chyba z tydzień, ale się opłacało. teraz czytam na bieżąco i na prawdę to jest skarbnica wiedzy. Powiem też bardzo lubię doradzać. Jak się komuś pomoże to jakoś tak raźniej na duchu się robi :)

Hmmm, ale filozofuję... Dobra już kończę ........ ;)

Barozi to raczej normalne, my tez tak lubimy 8) .

Szkoda tylko że niektórzy tylko obiecują i na tym sie kończy, ale to juz inna bajka. :-?

Forsycja ma racje niestety chyba w u większości z nas albo glina, albo wysoki poziom wód gruntowych, przeciesz to jeden z powodów wyłaczenia gruntów z produkcji rolnej i tym samym przeksztalcenie ich w budowlane.

Witajcie

Mamy nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego grona budujących w okolicach Piasecznio-City. 8)

Rozpoczynamy nasze budowlane boje na wiosnę w Ustanowie, w tej chwili jesteśmy w trakcie papierologii, a dokładnie adaptacji projektu.

Liczymy na Wasze wsparcie i porady. Sami także chętnie będziemy dzielić się swoimi doświadczeniami :D

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

pozdrawiam

Witajcie

Mamy nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego grona budujących w okolicach Piasecznio-City. 8)

Rozpoczynamy nasze budowlane boje na wiosnę w Ustanowie, w tej chwili jesteśmy w trakcie papierologii, a dokładnie adaptacji projektu.

Liczymy na Wasze wsparcie i porady. Sami także chętnie będziemy dzielić się swoimi doświadczeniami :D

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

pozdrawiam