jewrioszka 29.12.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Zazdrośnica napisała a ja się zastanawiam czy robicie instalację odgromową i antyprzepięciową ? uff Łobowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 31.12.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich budowniczych i niech sie mury pną do góry Życzą Jewrioszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.01.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Ojej, to już 2007! Do tej pory byłam w grupie tych, co zaczynają w 2007 roku. Było fajnie, coś robiłam, coś załatwiałam, ale zawsze miałam psychiczny zapasik "przecież zaczynamy dopiero w przyszły roku". Bufor się skończył, zaczynamy w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 02.01.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 właśnie zakonczyłam !!! 48 stron !!! cały wątek od początku przeczytany ,nie ma to jak kilka wolnych dni... nie był to czas stracony - tyle sobie wynotowałam kontaktow i wskazówek ,ze ho,ho. no i Was wszystkich lepiej poznałam,a jaka przewaga płci pięknej no i nie bedę Was zasypywac za bardzo niepotrzebnymi pytaniami ( mam nadzieję ) Jewrioszka - dzięki za namiar,oczywiscie ze chodziło o geofizyka Wam tez zyczę szczęsliwego Nowego Roku Piomod- dzieki za odpowiedz w spr.badania gruntu. Wy tez jestescie z Łosia ,prawda? a gdzie dokładnie Wasza budowa ? czas poznac sąsiadów tak całkiem bez pytań to sie jednak nie obędzie czy moze ktos wie jak to jest w naszej gminie z przydomową oczyszczalnią ścieków ? bo jakos cicho na ten temat w naszej grupie,wszyscy tylko szamba z Radomia może nie wolno POŚ zakładac na naszych terenach ? dzięki jeszcze raz - monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 02.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Łosie, W moim przypadku przydomowa oczyszczalnia całkowicie odpada ze względu na grunt. Mam glinę i po prostu To nie będzie wsiąkać. Na terenie np. Ustanowa nie wolno budować przydomowych oczyszczalni. Nie wiem jak w innych miejscowościach gminy Prażmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 02.01.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Do Łosia: w Prażmowie nie można POŚ-ia (z założenia -warunki zabudowy: szambo szczelne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.01.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 W Tarczynie można POŚ ale na działkach większych niż 1500 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 02.01.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jezier ale nasze Łosie są z Łosia w gminie Prażmów. Co nas bardzo cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.01.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jeśli we wsi jest przypadkiem kanalizacja to o POŚ zapomnij, nie dostanie się zgody. Z tego co widzę, większość ma glinę (i ja na mojej działce też) co również nie sprzyja. Gratuluję przeczytania całego wątku! Faktycznie na pierwszych stronach straszne emocje były z szambem z Radomia (jak widać kierunek pozostał). Ja też zaczęłam czytać, ale w połowie odpadłam (wtedy było tylko 35 stron do przejrzenia). Widać jak ładnie przesuwa się linia zabudowy - im głębiej w wątek, tym działki dalej od Piaseczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsycja 02.01.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Do Łosia: w Prażmowie nie można POŚ-ia (z założenia -warunki zabudowy: szambo szczelne) Wola Prażmowska też nie może. Wysoki poiom wód gruntowych, glina. O Łosia treba się dowiedzieć, nie cała gmina objęta zakazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 02.01.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Też udało mi się na początku wszystkie posty przeczytać. Zajęło mi to chyba z tydzień, ale się opłacało. teraz czytam na bieżąco i na prawdę to jest skarbnica wiedzy. Powiem też bardzo lubię doradzać. Jak się komuś pomoże to jakoś tak raźniej na duchu się robi Hmmm, ale filozofuję... Dobra już kończę ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 02.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Barozi to raczej normalne, my tez tak lubimy . Szkoda tylko że niektórzy tylko obiecują i na tym sie kończy, ale to juz inna bajka. Forsycja ma racje niestety chyba w u większości z nas albo glina, albo wysoki poziom wód gruntowych, przeciesz to jeden z powodów wyłaczenia gruntów z produkcji rolnej i tym samym przeksztalcenie ich w budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 03.01.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witajcie Mamy nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego grona budujących w okolicach Piasecznio-City. Rozpoczynamy nasze budowlane boje na wiosnę w Ustanowie, w tej chwili jesteśmy w trakcie papierologii, a dokładnie adaptacji projektu. Liczymy na Wasze wsparcie i porady. Sami także chętnie będziemy dzielić się swoimi doświadczeniami Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 03.01.2007 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witajcie Mamy nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego grona budujących w okolicach Piasecznio-City. Rozpoczynamy nasze budowlane boje na wiosnę w Ustanowie, w tej chwili jesteśmy w trakcie papierologii, a dokładnie adaptacji projektu. Liczymy na Wasze wsparcie i porady. Sami także chętnie będziemy dzielić się swoimi doświadczeniami Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.01.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Szkoda tylko że niektórzy tylko obiecują i na tym sie kończy, ale to juz inna bajka. Zastanowmy sie nad tym co my zrobilismy dla innych , a potem nad tym z jakich obietnic nie wywiazali sie ci inni tomki 4 powodzenia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 03.01.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Piomod- dzieki za odpowiedz w spr.badania gruntu. Wy tez jestescie z Łosia ,prawda? a gdzie dokładnie Wasza budowa ? czas poznac sąsiadów Nasza działka znajduje się po prawej stronie ul. Spółdzielczej. pozdr Piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 03.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Spełnienia budowlanych marzeń, zdrowia i wytrwałości dla Was i rodzinki, dużo humoru i dystansu do spraw codziennych, uśmiechu na Waszych buziach, oceany miłości i szczęścia, tego Wam i jeszcze więcej życzy Zazdrośnica z rodzinką w 2007 roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 03.01.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Tomki4, Cześć. Witamy w gronie forumowiczów. Skoro będziecie budować w Ustanowie to może będziemy sąsiadami. Ja też będę tam budował na wiosnę. Mamy z żoną działkę przy ulicy Granicznej. A można wiedzieć, gdzie Wy macie swój kawałek ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 03.01.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cześć Barozi, Milo nam, ze bedziemy sasiadami. My bedziemy budowac na Astrów, na tyłach zielonego osiedla przy Parkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 03.01.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts