Zazdrośnica 03.01.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam też nowych ziemian Tomki macham Wam z Gabryelina w gminie Prażmów tzn. z działki póki co Ustanów znam dobrze bo zjeździłam go na 2 kółkach jak szukałam działki, jednak było dla mnie za drogo niestety i jakoś trafiałam na małe działki lub duże do podziału. Jednak Ustanów to będzie moja stała trasa podróży rowerem w drodze do pracy przy dobrej pogodzie, przy gorszej PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 03.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 No proszę, to bardzo blisko mnie. Czy to tam ktoś niedawno więźbę stawiał? Moja ulica jeszcze nie ma nazwy, bo dopiero jeden domek stoi w stanie surowym zamkniętym. Nasza ulica jest następną równoległą do Konwaliowej w stronę ulicy Głównej. Aha. Usuwaj duplikaty wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.01.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Ustanów znam dobrze bo zjeździłam go na 2 kółkach jak szukałam działki, jednak było dla mnie za drogo niestety Bo oni są burżuje ot co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 03.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jewroszka napisał: Bo oni są burżuje ot co... a jak Barozi, Na naszej uliczce w tym roku aż trzy domy się budują. Dwa są na wykończeniu, a trzeci właśnie więźbę postawił. Chętnie usunę duplikaty wiadomości, tylko nie wiem jeszcze jak i jakim cudem je robię Zazdrośnica, My także uważamy, że ceny w Ustanowie to jakiś kosmos, do tej pory cenę przeżywamy ... Ale po roku poszukiwań i oglądania najróżniejszych działek, mieszkań, segmentów ta spełniała większość naszych oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 03.01.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Tomki4, Przypuszczam że podczas wysyłania wiadomości zablokowała Ci się przeglądarka i wcisnąłeś (-łaś) ponownie wysyłanie wiadomości. Najczęściej jest tak, że wiadomość już się zapisała. Usuwać to pewnie wiesz jak .... Zazdrośnica, Ja np. kupowałem działkę w ponad połowie rolną, dlatego było taniej. Poza tym właściciel chyba potrzebował kasy na wykończenie swojego domu. Trochę mu się spieszyło. Taka okazja Czekam na taką jak będę kupować samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 03.01.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Zazdrośnica, Ja np. kupowałem działkę w ponad połowie rolną, dlatego było taniej. Poza tym właściciel chyba potrzebował kasy na wykończenie swojego domu. Trochę mu się spieszyło. Taka okazja Czekam na taką jak będę kupować samochód Znaczy będziesz szukać pół-samochodu / pół-ciągnika? To chyba szukaj UAZ-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.01.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Dwa są na wykończeniu, a trzeci właśnie więźbę postawił Na wykończeniu to są lub będą inwestorzy , a domki są na ukończeniu Chętnie usunę duplikaty wiadomości, tylko nie wiem jeszcze jak i jakim cudem je robię Jeśli ktos odpowiedzial na twoją wiadomość to już jej nie usuniesz, chyba że pogadasz z adminem. Tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 03.01.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jewrioszka, A widziałeś takie ogłoszenia: "Sprzedam dom do wykończenia " Tylko kogo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.01.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ee.....tam czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 03.01.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ee.....tam czepiasz się Jak Kuba Bogu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.01.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 No cos ty .....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.01.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jewrioszka, A widziałeś takie ogłoszenia: "Sprzedam dom do wykończenia " Tylko kogo ??? hehehehe dopiero załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Bardzo fajnie, jak lokalizujecie działki we wsi po nazwach ulic: Spółdzielcza, Astrów, Graniczna... Jak my rozmawialiśmy u siebie z autochtonem i tłumaczyliśmy, przy jakiej ulicy leży nasza działka, to tylko się skrzywił, bo ten teren jest dla niego ziemią pierwotnego właściciela. A tak przy okazji...Kiedyś przy wjeździe do jednego z krajów latynoskich w biurze Imigracion podałam miejsce naszego planowanego pobytu: Stare Miasto, aleja 5, ulica 3, naprzeciwko Łuku Kota, nad restauracją Musztarda. Urzędnik wysłuchał tego z powagą i przystawił pieczątkę wjazdową w paszporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 04.01.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam w Nowym Roku grupę piaseczyńska. Życzę Wam byście mogli jak najszybciej spełnić marzenia o swoich domach, by kłopoty omijały Was szerokim łukiem a na twarzach zawsze gościł uśmiech. Długo mnie nie było więc mam trochę do nadrobienia w czytaniu. Niestety choroby atakują nagminnie moją rodzinę a szczególnie mnie. Gardło to moje przekleństwo.Ale chcialam się pochwalić, że jest już decyzja podziałowa działki i teraz się uprawomocnia. Także liczę, że w tym miesiącu zaliczymy notariusza i zaczniemy załatwiać kredycik.Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 04.01.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Bardzo fajnie, jak lokalizujecie działki we wsi po nazwach ulic: Spółdzielcza, Astrów, Graniczna... Jak my rozmawialiśmy u siebie z autochtonem i tłumaczyliśmy, przy jakiej ulicy leży nasza działka, to tylko się skrzywił, bo ten teren jest dla niego ziemią pierwotnego właściciela. A tak przy okazji... Kiedyś przy wjeździe do jednego z krajów latynoskich w biurze Imigracion podałam miejsce naszego planowanego pobytu: Stare Miasto, aleja 5, ulica 3, naprzeciwko Łuku Kota, nad restauracją Musztarda. Urzędnik wysłuchał tego z powagą i przystawił pieczątkę wjazdową w paszporcie. Ja już się przyzwyczaiłem do adresów opisowych: na górce za Kowalskim pod lasem, tam na polu Nowaka itd Ma to swój urok i osobiście mi to sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.01.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Póki co moja działka też nie ma adresu, będzie miała drogę wewnetrzą od jakieś gminnej, jak to jest z tym nazywaniem ulic, kto pierwszy ten lepszy czy trzeba się dogadać ze współużytkownikami drogi czy gmina nadaje nazwę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groblus 04.01.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 u mnie ulica zostala nazwa bez wiedzy kogokolwiek, chyba bez jakiejkolwiek inicjatywy ze strony wlasciciela drogi (droga jest prywatna), o tym ze bede mieszkal przy ul.Rosy dowiedzialem sie przypadkiem od robotnikow ktorzy kladli wodociag do sasiada, bo na taki adres mieli wystawione zleceniepogrzebalem troche w internecie i okazalo sie tak nazywa sie na mocy jakiejs uchwalu rady gminy z sierpnia 2005, kto by pomyslal "inicjatywa urzednika" - brzmi jak oksymoron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 04.01.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Hej, Moja ulica też jeszcze nie ma nazwy. Rozmawiałem z panią z gminy i stwierdziła, że jaką nazwę sobie wybierzemy taka będzie. Tylko musi to być potwierdzone właśnie uchwałą rady gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.01.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Hej, Moja ulica też jeszcze nie ma nazwy. Rozmawiałem z panią z gminy i stwierdziła, że jaką nazwę sobie wybierzemy taka będzie. Tylko musi to być potwierdzone właśnie uchwałą rady gminy. U nas było podobnie - jeszcze zanim kupiliśmy działkę. Sąsiedzi wybrali nazwę ulicy: Bajeczna, rada zatwierdziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 04.01.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Hej, Moja ulica też jeszcze nie ma nazwy. Rozmawiałem z panią z gminy i stwierdziła, że jaką nazwę sobie wybierzemy taka będzie. Tylko musi to być potwierdzone właśnie uchwałą rady gminy. U nas było podobnie - jeszcze zanim kupiliśmy działkę. Sąsiedzi wybrali nazwę ulicy: Bajeczna, rada zatwierdziła. Ja zawnioskuje o "Alternatywy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts