Zazdrośnica 15.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dzięki Betsi pocieszyłaś mnie, a ceny wykonawcy mam już prawie ustalone i są one mniej więcej z września 2006. Materiały załatwiam sama. Zlikwidowałabym okienka w kotłowni na rzecz lufciku i luksferów, to samo na tzw. klatce schodowej schody) Pilot_prix poszły namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 15.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Wiem, że nie łatwo zaplanować coś czego jeszcze nie ma Dziewczyny może na tej stronce znajdziecie cos dla siebie? http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=8&a=68 Przez weekend pobawiłam się na jednym z tych programów ( NET+) - bo podabno jeden z lepszych. Ale.............. moim zdaniem za mły wybór sprzętów (np. w kuchni nie ma lodówki, wyciągu, kuchenki), niezbyt dobrze działa widok 3D. Mimo wszystko zabawa fajna i można zaplanować pomiesczenie ogólnie. Pozdrawiam Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 15.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 A tak się przyznam, że ten projekt co mam w avatarze mi najbardziej odpowiada bo ma mało okien, nie cierpię ich myć, teraz w wynajętym mieszkaniu mam dwa okan plus drzwi balkonowe i strasznie cierpię zanim je przetrę, a co dopiero tyle okien w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.01.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Groblus, kto Ci wyciął odnośnik do mapy w podpisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 15.01.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Zazdrośnica - nic innego tylko potrzebna będzie służba. A ilość okien i ich wielkość w projekcie musi być zgodna z normą doświetlenia pomieszczenia. Zycze zatrudnienia solidnej służby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groblus 15.01.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Nie no, stopke to ja chyba mam. Nie ma jej tylko we wczesniejszych postach.Swoja droga - czy jest jeszcze moze ktos chetny do oznaczenia na mapie ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.01.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Aga, ta cena to chyba za stan pod klucz i to jeszcze systemem deweloperskim, albo to my na nasz domek zaniżyliśmy kosztorys. Domek faktycznie jest bardzo sympatyczny. Tylko te balkony to potęzny mostek termiczny ( ale to juz mój bzik, choc to prawda), na dokladke jeszcze nie widziałem żeby ktos w domku na wsi korzystał z balkonu. Chyba że jest to osoba niedołężna która po prostu nie wychodzi z domu o własnych siłach i na dokładke złośliwa rodzina umiescila ja piętrze żeby synowej do garów nie zaglądała. Pomimo wszystko jego koszt stanu surowego otwartego nie powinien na dzień dzisiejszy przekroczyć 115 tys a zamknietego 140 tyś. Stan pod klucz to może byc od 180 tys nawet do 2000 tyś. Wszystko zależy od użytych materiałów wykończeniowych oraz wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 15.01.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Nie no, stopke to ja chyba mam. Nie ma jej tylko we wczesniejszych postach. Swoja droga - czy jest jeszcze moze ktos chetny do oznaczenia na mapie ? Pozdrawiam Groblusie, ja pisałem petycję o geolokację na priva ale chyba nie dotarło. Będe wdzięczny o zaznacznie mnie. Proszę o dalsze instrukcje co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groblus 15.01.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Groblusie, ja pisałem petycję o geolokację na priva ale chyba nie dotarło. Będe wdzięczny o zaznacznie mnie. Proszę o dalsze instrukcje co i jak No nie dotarlo, ale na mapce Cie umiescilem. Gratuluje nr 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Sąsiedzie gratuluję fundamentów. Ciekaw jestem skąd w końcu brałes beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 15.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Sąsiedzie gratuluję fundamentów. Dzisiaj podziwiałem. podziwiałem, podziwiałem... a to mi "gały wypadły" jak w sobotę zobaczyłem u Was pięknie dach pokryty. poza tym dzięki za info bo często jesteś tą pierwszą jaskółką Tak więc wszem i wobec obwieszczam że stałem się posiadaczem ławy fundamentowej Ale mam żal do siebie bo chwilowo wziąłem na siebie obowiązki papierologiczno/inwestorskie a teść zajął sie wykonawstwem i mam wrażenia że w tej budowie nie uczestnicze. Brakuje mi takiego stanięcia na linii frontu z kielnią i młotkiem jak często zdarza mi sie widzieć Jewrioszkę. Mam nadzieje że w późniejszych etapach sobie to odbiję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.01.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Brakuje mi takiego stanięcia na linii frontu z kielnią i młotkiem jak często zdarza mi sie widzieć Jewrioszkę. Mam nadzieje że w późniejszych etapach sobie to odbiję. Po co czekać zapraszam do nas. P.S. Miło nam że jesteśmy zwiastunami dobrych wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsycja 15.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Swoja droga - czy jest jeszcze moze ktos chetny do oznaczenia na mapie ? Pozdrawiam Ja! Ja! Jeszcze ja! Wola Prażmowska - dlaczego na tej mapie nie ma Woli Prażmowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 15.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a beton koło Tarczyna - 175zł/m3 + 20 zł pompacena ubiegłoroczna więc zaraz się skończyZainteresowanym kontaktem służę - info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsycja 15.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Swoja droga - czy jest jeszcze moze ktos chetny do oznaczenia na mapie ? Pozdrawiam Wola Prażmowska - dlaczego na tej mapie nie ma Woli Prażmowskiej? Widzę błąd na tej mapie. Kto nanosił nazwy miejscowości? Prażmów jest dokładnie na trasie Piaseczno - Grójec, na drodze nr 722 czyli dobre 4 kilometry dalej w lewą stronę na tej mapie. Zabudowania podpisane jako "Prażmów" to Urząd Gminy w Prażmowie, ale miejscowość to już administracyjnie Wola Prażmowska, a nie Prażmów Wysyłam Ci na priv screena mapki z zaznaczeniem mojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Widzę błąd na tej mapie. Kto nanosił nazwy miejscowości? Forsycjo to błąd "Google earth" http://earth.google.com/ , a nazwy miejscowości nanosili ich programiści. Ponadto zdjęcia satelitarne które są w niej wykorzystywane są z przed ok. 5 lat, przynajmniej jesli chodzi o Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsycja 15.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Forsycjo to błąd "Google earth" http://earth.google.com/ , a nazwy miejscowości nanosili ich programiści. Geografię na lekcjach przespali? Ponadto zdjęcia satelitarne które są w niej wykorzystywane są z przed ok. 5 lat, przynajmniej jesli chodzi o Polskę. A to się zgadzam. Bo według mapy w moim ogrodzie jest plantacja porzeczek W końcu czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 15.01.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Widzę błąd na tej mapie. Kto nanosił nazwy miejscowości? Forsycjo to błąd "Google earth" http://earth.google.com/ , a nazwy miejscowości nanosili ich programiści. Ponadto zdjęcia satelitarne które są w niej wykorzystywane są z przed ok. 5 lat, przynajmniej jesli chodzi o Polskę. na google maps Przez długi czas puławska nosiła inna nazwe - już nie pamiętam ale w stylu "mazowiecka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 16.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam, Groblusie wysłałem wiadomość o geolokację na pirva ale chyba nie dotarło.Proszę o instrukcje. pozdrawiam tomki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 16.01.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Groblusie: dzięki za umieszczenie na mapie Forumowicze: Uwaga! Podążanie na moją działeczkę za "forumową mapą" grozi utonięciem w strumyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts