Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiem, że nie łatwo zaplanować coś czego jeszcze nie ma

Dziewczyny może na tej stronce znajdziecie cos dla siebie?

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=8&a=68

Przez weekend pobawiłam się na jednym z tych programów ( NET+) - bo podabno jeden z lepszych. Ale.............. moim zdaniem za mły wybór sprzętów (np. w kuchni nie ma lodówki, wyciągu, kuchenki), niezbyt dobrze działa widok 3D. Mimo wszystko zabawa fajna i można zaplanować pomiesczenie ogólnie.

Pozdrawiam

Betsi

Aga, ta cena to chyba za stan pod klucz i to jeszcze systemem deweloperskim, albo to my na nasz domek zaniżyliśmy kosztorys. :-?

Domek faktycznie jest bardzo sympatyczny.

Tylko te balkony to potęzny mostek termiczny ( ale to juz mój bzik, choc to prawda), na dokladke jeszcze nie widziałem żeby ktos w domku na wsi korzystał z balkonu.

Chyba że jest to osoba niedołężna która po prostu nie wychodzi z domu o własnych siłach i na dokładke złośliwa rodzina umiescila ja piętrze żeby synowej do garów nie zaglądała. :wink:

Pomimo wszystko jego koszt stanu surowego otwartego nie powinien na dzień dzisiejszy przekroczyć 115 tys a zamknietego 140 tyś.

Stan pod klucz to może byc od 180 tys nawet do 2000 tyś. :o

Wszystko zależy od użytych materiałów wykończeniowych oraz wyposażenia. :-?

Nie no, stopke to ja chyba mam. Nie ma jej tylko we wczesniejszych postach.

Swoja droga - czy jest jeszcze moze ktos chetny do oznaczenia na mapie ?

Pozdrawiam

Groblusie, ja pisałem petycję o geolokację na priva ale chyba nie dotarło.

Będe wdzięczny o zaznacznie mnie. Proszę o dalsze instrukcje co i jak

Sąsiedzie gratuluję fundamentów. Dzisiaj podziwiałem.

podziwiałem, podziwiałem... a to mi "gały wypadły" jak w sobotę zobaczyłem u Was pięknie dach pokryty.

poza tym dzięki za info bo często jesteś tą pierwszą jaskółką

Tak więc wszem i wobec obwieszczam że stałem się posiadaczem ławy fundamentowej

Ale mam żal do siebie bo chwilowo wziąłem na siebie obowiązki papierologiczno/inwestorskie a teść zajął sie wykonawstwem i mam wrażenia że w tej budowie nie uczestnicze.

Brakuje mi takiego stanięcia na linii frontu z kielnią i młotkiem jak często zdarza mi sie widzieć Jewrioszkę.

Mam nadzieje że w późniejszych etapach sobie to odbiję.

Swoja droga - czy jest jeszcze moze ktos chetny do oznaczenia na mapie ?

Pozdrawiam

Wola Prażmowska - dlaczego na tej mapie nie ma Woli Prażmowskiej?

Widzę błąd na tej mapie. Kto nanosił nazwy miejscowości?

Prażmów jest dokładnie na trasie Piaseczno - Grójec, na drodze nr 722 czyli dobre 4 kilometry dalej w lewą stronę na tej mapie. Zabudowania podpisane jako "Prażmów" to Urząd Gminy w Prażmowie, ale miejscowość to już administracyjnie Wola Prażmowska, a nie Prażmów :-)

Wysyłam Ci na priv screena mapki z zaznaczeniem mojego domku :)

Forsycjo to błąd "Google earth" http://earth.google.com/ , a nazwy miejscowości nanosili ich programiści.

Ponadto zdjęcia satelitarne które są w niej wykorzystywane są z przed ok. 5 lat, przynajmniej jesli chodzi o Polskę.

Forsycjo to błąd "Google earth" http://earth.google.com/ , a nazwy miejscowości nanosili ich programiści.

Geografię na lekcjach przespali? :lol:

Ponadto zdjęcia satelitarne które są w niej wykorzystywane są z przed ok. 5 lat, przynajmniej jesli chodzi o Polskę.

A to się zgadzam. Bo według mapy w moim ogrodzie jest plantacja porzeczek :-) W końcu czemu nie :)

na google maps Przez długi czas puławska nosiła inna nazwe - już nie pamiętam ale w stylu "mazowiecka"