Gafinka 19.01.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No pewnie, że będziemy Jak nas nie wpuścisz to se usiądziemy za płotem u M. i będziemy wam imprezę zakłócac Tylko toaletę proszę naprawić , bo rozumiem, że basen działa - skoro sprzęt nakazujesz zabrać choć nie rozumiem czemu nie ogrzewany , że w ciepłych gaciach trzeba pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 20.01.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 O kurcze ja sobie zazartowałam a jewrioszka chyba pojechał basen ogrzwewać albo robić okopy - co by nas jutro zza płotu nie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 20.01.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Acha basenu nie rzogrzałem bo mi drewno zamokło ale granaty juz przygotowałem. Aura nam nie sprzyja, my się jednak wybieramy, bo musimy kilka spraw domknąc przed zimą, więc wpadajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 20.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 O kurcze ja sobie zazartowałam a jewrioszka chyba pojechał basen ogrzwewać albo robić okopy - co by nas jutro zza płotu nie oglądać Gafinka: Z Twoich wypowiedzi wnioskuję że my jak Kargul z Pawlakiem - płot w płot a ja Was jeszcze nie zlokalizowałem w niewirtualnym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 20.01.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Gafinka: Z Twoich wypowiedzi wnioskuję że my jak Kargul z Pawlakiem - płot w płot a ja Was jeszcze nie zlokalizowałem w niewirtualnym świecie Eeee bo my za drzewami ukryci to i nas trudno zlokalizować Mam nadzieję, że jutro ( ups), dziś się zlokalizujemy niewirtualnie. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsycja 20.01.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witajcie w ten wietrzny dzień. Mam nadzieję, że Wasze budowy nie ucierpiały tej nocy. Trzymajcie sie dzielnie. Melduję z placu boju: Nie mam płotu. Nie pofrunął na szczęście, ale leży. Na całej (prawie) linii. Z górnego tarasu zwiało mi solidne rusztowanie. Nie wiem jak mocno wiało, ale rusztowanie leży ładnych parę metrów za domem. A takie było solidne. Dach cały, okna całe, dom nieuszkodzony. Tylko kot sąsiadów się do nas przeprowadził, chyba u nich wiało bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 21.01.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Moi drodzy, moja ładniejsza połowa się dzis bardzo źle czuje , więc jej nie będzie. Ponadto aura ma dzis być nie najlepsza, więc chyba zrezygnujemy z dzisiejszej imprezki. Nie znaczy to oczywiście że nie można do nas zajrzeć , goście będą mile widziani. Po prostu dziś na budowie bede solo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groblus 21.01.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Jewrioszka - no nawet dobrze sie sklada - bo kolejny weekend spedzam w pracy i unikne potwornych wyrzutow sumienia z powodu nieobecnosci , uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 21.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 My jedziemy - pogoda teraz zachęca. Wyjezdzamy za jakąś godzinkę. Będziemy albo u Jewrioszki albo jeśli on wroci opiekowac się drugą połówką u to będziemy u siebie. Znak rozpoznawczy - 2 białe boksery latające po posesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Mnie też jakieś choróbsko dopadło, kicham i prycham - wolę się nie wynurzac z mieszkania. Na poniedziałek umówiłam się z biurem projektowym pogadac na temat projektu z avatara (to P57 Lipińskich) co ewentualnie zmienic zanim kupię gotowca, to zmiany bede miala za darmo. Poza tym sprawa aktu notarialnego - dopiero za tydzień, dwa a już mam umowę z bankiem we frankach trochę się denerwuję mam pytanko kto osobiście jeździł do sądu zakładac księgę wieczystą i skladal wniosek o wpis hipoteki banku, dodam że mam już papiery wypełnione przez bank, czy to możlwe? ta przyjemnośc za pośrednictwem notariusza to 650 zł i tak są złodziejami wrrr po co im płacic jeszcze za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 21.01.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Ja jeździłem sobiście, nie pamiętam ile płaciłem, ale na pewno dużo mniej.Jeśli się nie mylę, to kosztowało mnie to znaczek skarbowy za 200 PLN.Nie ma powodu by tych zdzierców dorabiać.Byłem tam kilka razy i nie zdzarzyło się abym czekał dłużej niż 40 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Hello, Jeśli bank wypełnił kwity to będzie O.K. W kolejce do okienka obsługującego naszą gminę zawsze jest najmniej - póki co - ludzi, więc i szybko idzie. Wpis każdej hipoteki jest po 100 PLN, więc jak ktoś wpisuje do kredytu zwykłą i kaucyjną, to i z 200 PLN rozstać się musi... Aha! Ostatnio wymagają, żeby przy składaniu papierów hipoteki były już opłacone! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.01.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Nasz rejon należy do XIII wydziału ksiąg wieczystych. Do pokoju na parterze bierze się numerek (tak jak na poczcie) i faktycznie zawsze jest najmniej ludzi. Formularze są dostępne i w gablotach jest nawet wzór jak wypełniać (akurat ten o wpis do hipoteki ma najwięcej stron). Dziś złożyliśmy dokumenty o pozwolenie na budowę. Jak na starostwo w P. wyjątkowo mało ludzi i pokój 7 działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.01.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 No to trzymamy kciuki by sprawę załatwiono szybko i bez komplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 22.01.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 MS. moje gratulacje i tez kciuki trzymam za szybkie pozytywne rozpatrzenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.01.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dziekuję, dziewczyny!Jak zbieraliśmy wymagane dokumenty było fajnie, ciągle na coś czekałam, to mapka, to decyzyjka, to uzgodnionko. Albo czy wrysują mi dreny pod domem czy nie (wrysowali). Robię sobie tydzień wolnego od spraw budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groblus 22.01.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 czekanie - tego wlasnie nie znosze w sprawach urzedowych, tak zaczynalem staranie o pozwolenie (czekajac miesiac na mapke) i tak koncze bo choc pozwolenie na budowe mam juz od ponad miesiaca to dopiero jutro otrzymam pozwolenie na wycinke drzew (oczywiscie jak burmistrz zdazy podpisac ), ehhh teraz to juz tylko do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.01.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 o, właśnie Groblus, miałam Cię zapytać o wycinkę drzew. Urzędniczka dojechała w końcu sama czy została dowieziona? Taka decyzja jest na konkretną liczbę drzew czy ogólnie możesz wycinać co wypada pod zabudową? W jakiej odległości od ścian domu drzewa już nie pójdą pod piłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 22.01.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 MS - GRATULUJE. U mnie tym razem nie jest znana kwota jaka mam wpłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 22.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Moi drodzy poszukuje dobrego : elektryka hydraulika i ekipy od wykończeniówek. oczywiście tanich i sprawdzonych. Ponawiam prośbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts